Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Torkovo jutro…

Torkovo jutro…

Eno dobro jutro!
Ha pa je že torek,še jutri potem pa malo dopusta!
Muca je vesela,ker gre malemu na bolje..no sam da nebo spet prehitro pohvaljeno.
Malo sem še v meglicah sanj,a me kavica uspešno drami…
Lep dan vsem…Veliko sončka vsem (mater Jani,kje se spet potepaš!),tistim,ki se malo oglašajo-da bi se čimveč…tisti pa k klamfamo brezveze pa da se ugasnemo..hahaha javolj her komisar..muca že modro molči in čaka,da jo kdo ogovori..preden odide na delo……

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

… vidiš muca , koliko zvezdic na nebu sveti to jutro .

Danes jih pa ne bo zmanjkalo za vse ,
na nebu zvezdic je milijon …….

Lepo jutro

Ojej pa res…želim vsakomu eno zvezdico..naj si jo s pogledom ujame,naj jo skrbno čuva v srčku..kajti prišel bo dan,,,ko se mu ta želja izpolni….

Nioba..heheh a sva kaj..predno greva spat v gmajno…ko ustaneva gmajna..hehe popoldan gmajna..zvečer gmajna..me spominja na en vic,vse to skupaj..ojej ježeka mojga ni že dolgo dolgo…
Oki šibam..gas dodaske..čau..se čujemo popoldan…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Dobro jutro punce in en lep sončkan dan :)))) Sej pravjo da bo jutr že slabš vreme :))) No ja 🙂 En lep dan, še enkrat, pa veliko dobre volje!

Jani

dobro jutro vsem in en lep, krasen, ljubezni poln, počesan torkov dan.
yap, naj se zvezdica želja utrne v naročje vsakomur izmed vas…

New Report

Close