Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek torta Nodi

torta Nodi

Torej: našemu malčku se bliža rojstni dan. Ker je nor na Nodija bi mu radi zrihtali torto v obliki Nodija ali pa vsaj s sliko Nodija. Kdo ve, kje v Ljubljani bi se to dalo naročiti? Pa okvirna cena me še zanima. In seveda da je tudi torta dobra, to je tudi pomembno. Hvala za predloge in info!

Mi smo imeli podobno dilemo pred leti, ko je imela hči zelo rada Dumbota, nikjer pa ni bilo za dobit torte. Pa smo jo naredili sami…kupili navadno čokoladno torto brez okraskov, potem sem pa naredila šablono iz papirja in z jedilnimi barvami v tubici slončka narisala na torto. Poceni je bilo (taka torta stane cca 4000 sit, jedilne barve pa so bile še jurja par komadov (barv).
Nodija bi se dalo po moje zelo enostavno narisat (če recimo narišeš samo obrazek). Otrokom je vseeno, kako zelo dovršeno je, pa še sami lahko malo packajo…moja je čepico slončku narisala sama in je bila ful navdušena.

Ne kompliciraj – skoraj v vsaki slaščičarni ti naredijo odtis slike ki jo želiš na torti. Torta je lahko seveda okrogla – kar poceni vse skupaj.

Veliko raje kot odtis, ki se res da dobit povsod bi radi imeli torto v obliki Nodija – vsaj obraz, še najraje pa celega. Cena ni problem, vprašala sem samo okvirno. Sami se je pa raje ne bomo lotili, ker smo preveč zaposleni in tudi radi komot pa kuhanje in pečenje nam res ne gre od rok.

V slaščičarni Galerija Grad v Rožni dolini ti naredijo celega Nodija.

Najlepša hvala, Ni-na. Sem pogledala na njihovo spletno stran in zgleda odlično. Upam, da so torte tudi dobre. Ali kdo kaj bolj pozna to slaščičarno? Prvič slišim zanjo pa me zanima kakovost.

Iz svojih izkušenj ti lahko povem, da so torte zelo dobre. Seveda ima pa vsak svoj okus. Najbolje je, da se oglasite kdaj pri njih in probate kaksno tortico.

Najlepša hvala. Bom poskusila prej, saj imamo še mesec dni časa do rojstnega dneva. Ampak ravno zato sem vprašala, da ne bi bilo vse zadnji čas. Hvala še enkrat.

Sicer že dolgo nisem bila tam. Če se niso pokvarili zadnje leto, potem imajo zelo dobre torte.

Always look on the bright side of life!!!

Galerija Grad ima fantastične torte (pa tudi ostale sladkarije;)) pojdi enkrat probat, se ti bodo cedile sline. izpolnijo pa res vsako željo!

Manufaktura sladic, SLADKAČ, Dunajska cesta 184, Ljubljana.

Tukaj dobiš kar hočeš, in torte so zelooooo dobre!

LP

Kraljevi Mignon-Kranj, res čudovite torte, modelirane in tudi zeloooo dobre….a le če cena ni problem.

http://www.kraljevi-mignon.si/

Mi najraje naročimo v butiku MARNI ker ti naredijo res kar si izmisliš. Okusne, sploh pa mojsterskih oblik.

New Report

Close