Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Torta Pavlova

Torta Pavlova

Pri peki krofov so mi ostali beljaki. razmišljam, da bi naredila torto Pavlova. Jo lahko naredim dan pred uporabo ali bo to sam pac?
In po katerem raceptu jo delate, da je res dobra? In, upam, enostavna za naredit. 🙂

..pence, oziroma španske vetrce.Ko delaš sadno kupo, jih nadrobiš med sladoled.Krasno, sem že jedla.

http://allrecipes.com/video/636/fresh-strawberry-pavlova/detail.aspx?prop24=RR_RelatedVideo

Tukaj imaš video in recept, sama jo naredim na podoben način.

Za porabit beljake je odličen kokosov biskvit (beljaki, sladkor, kokosova moka), Pavlovo delam, ko imam sveže sadje (sezonsko) na razpolago, jagodičevje je sedaj brez okusa, poskusila sem vložene breskve, ampak ni to to.

evo še en simpatičen recept za porabit beljake: >http://www.220stopinjposevno.com/220-food–drink/nutelini-poljubcki-s-cokolado-in-meto-v-druzbi-pustnih-krofov

Jaz sem jo zadnjič naredila ne samo dan, ampak dva dni prej. Neplanirano je dva dni stala v pečici 🙂 Seveda samo “testo”, smetano daš gor tik pred serviranjem. Sama sem na vrh dala domač džem iz ribeza in malin in je bilo božansko. Mogoče lahko poskusiš tudi z Rotegrutze, ker je sveže sadje v tem času tako čisto brez okusa (mislim jagode) ali pa drago kot žafran.

Pri nas smo jo jedli kar 3 dni, preživeli vsi. Ves čas bila v hladilniku, okus je še boljši, ko je hladna.

New Report

Close