Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka torta !?

torta !?

Zanima me, kje izdelujejo dobre,lepe torte ?
Za poroko bi rada trinadstropno torto, po vsej verjetnosti sadno..pa da je res dobra.
Če kdo ve, za kakšen naslov izdelovalca……LP.

preveri 03 56 32 610 Tadej Vodusek – Gostilna Martin, delajo fenomenalne torte pa tudi cenovno so zelo ugodni. Poklici in sami ti bodo povedali, kaj vse se da narediti…. priporocam vsem ki niso pristasi zmajckovega butika in podobnih komercialnih ponudnikov…

kraljevi mignon v šenčurju. so res mojstri okusa in oblik. midva sva bila zelo zadovoljna. srečno!!

urša

jaz sem pa v gostilni martin že 2x jedla poročno torto in se mi obakrat ni zdela nič posebnega. polno neke čudne kreme. pa še grozno kičasta je bila. kraljevi mignon je pa res dober.

mojca

Tudi midva sva jo naročila v Kraljevem mignonu – kakšna bo, bomo šele videli (še en mesec…).
Zna pa ga. nataša dobro svetovati in se da vse zmenit, glede oblike, okusov, okraskov….

Lp, Ajs

tudi jaz poznam gostilno Martin in moram priznati -vse dobro…, imajo okusno hrano, se posebej pa so znani po sladicah. Njihove torte so naravnost super.
Kraljevi m. pa tudi . Za vsakega in za vsak okus nekaj.

Strinjam se z Lenco, ker sem tudi sama poskusila torto v gostilni Martin in je bila zelo, zelo okusna. Drugih njihovih sladic ne poznam, ker nisem iz Trbovelj.

Marjetica

Midva sva torto narocila v rozni dolini pri galeriji Grad. Porocnih tort tam se nisem jedla, navadne so pa dobre. Cena za trinadstropno torto (62 ljudi) je 26.040 SIT, prevoz izven LJ 1500 doplacila. Pa se sama sem povedala kako nja bi izgledala in so rekli da ni problema da napravijo po njaini zelji.

Slaščičarna Piškotek v šmartnem pri litiji – poceni in tako okusna, da se ti stopi v ustih… za štirinadstropno (80 ljudi) sva lani plačala 26.000 sit… ampak ti povem da je ni ostalo popolnoma nič, pa čeprav smo vsi že prej zelo veliko jedli… se ti splača it poiskusit…

Spoštovana!
Na našem iskalniku za mladoporočence http://www.e-porokaa.com je veliko slaščičarjev in njihove kontaktne številke.Vendar vam priporpočamo da se odpeljete do nji in tudi kakšen kos poiskusite.Imajo pa vsi ki so vam odgovarjali prav glede kvalitete omenjenih slaščičarjevl.Poročni salo Lady

New Report

Close