Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Torte iz LeClerca

Torte iz LeClerca

Zdravo!

Slišala sem, da imajo v LeClercu zelo dobre torte. Kakšne (približno, seveda) velikosti pa imajo? Ali imajo take za cca. 20 – 25 kosov in da se da gor kakšna slika? Kje se pa dobijo te slike? Oz. kako jih naredijo oz. rada bi svoj motiv na sliki.
Pa seveda cene takih tort me zanimajo (in slikic).

Hvala!

katere torte so dobre, če misliš une iz štacune pol bog pomagaj tistim, ki jih jedo, česa tako zanič še nisem dala v usta.

Res so ogabne.Ampak eni so že čisto brez občutka za kvaliteto in bodo celo rekli, da so dobre. Ampak enkrat sem kupila in res je bolje kupit dober kruh, kot tisto pocasto sranje.

je bila prav okusna…

Meni so tudi ogabe!

Meni so tudi ogabne!

Meni pa je dobra karamelna in čokoladna.

Meni so vse torte zanič, škoda mi je denarja za njih. So neokusne, ponarejen biskvit in kup slabega sadja. Skratka zanič.

Ogabne!

Meni je dobra Sacher torta. Drugih nisem probala.

Pomarančno ali msilim, da je enkrat ena napislaa, da je dober tudi temni gozdiček.

Rada jem torte, tudi Leklerkove so mi dobre… ampak jih bolj poredko jem, ker se me rade primejo kilogrami;)

Nečesa ne razumem, če so takooooooooooooooo zaniiiiiiiiiiiiiiiiič in tako ogabne, kako to, da ste jih potem še kupovale in jedle – da lahko sploh potrdite, da so tako zanič??? Meni če je torta iz trgovine zanič, je tja ne grem več kupit … na obiskih pa tudi ne sprašujem, od kod je torta … Po eni sami torti pa itak ne moreš VSEH tort oceniti – ali pač to čudežna Monovka zmore???

Nam je bila všeč karamelna, za črni gozdiček (ali pa je rahli, ne vem točno) pa so nam v vrtcu rekli, da je to edina torta, ki jo otroci pojedo (v naših cajtih so še lahko torte nosili v vrtec). Ostalih pa ne poznam.

Torte kot vem so že okrašene, tako da si ne predstavljam, kako bi gor še sliko dala … edino morda na saherco (ne, ne vem, kakšna je), ki je ponavadi neokrašena ali bolj malo. Sicer pa po moje lahko greš s svojo sliko v kakšno slaščičarno in jih prosiš, če ti sliko skopirajo na oblat za torto (poveš pač, kako velika je torta).

naročili za rojstni dan. Pri njih dobiš katalog, izbereš obliko (različne cene), okus, okras.
Imajo tudi precej slikic (spidermani, winx, poniji, telebajski…), ki jih lahko izbereš, da jo gor narišejo. če imaš svoj motiv, jim ga pa posreduješ in ti tvojega gor narišejo.

Olja, nam je okusna temni gozdiček. Je pa tako. Nekaj jih imajo že z motivi vendar so manjše. Drugače se greš pa lepo tja zmenit, dva dni prej, jim daš slikico, motiv, besedilo…. karkoli pač želiš in ti naredijo po želji.

Dober tek!

Ja kako na rojtnem dnevu od prijateljev smo jo poskusili, pojedli pa ne,ker tako zanič torte še nisem dala v usta.
Pa vprašali smo od kod je, (sicer se pa že na kilometer vidi, da je iz štacune), saj pri nas tudi vprašajo kje smo tamalim naročili tosto oz., če je domača kdo jo je spekel.
Ti pa kar še kupuj tam ti nisem fauš

Torte delam ponavadi sama, vsi pravijo, da zelo okusne. Naj bo sadna, čokoladna, skutina, ledena…ni problem. No kdaj pa kdaj se naredi tudi takim, kot sem jaz, ki sicer zelo rada kuham in pečem, da so prioritete drugje. Pred novim letom so se mi nepričakovano najavili obiski, pot domov pa je bila ravno mimo leklerka. Kupila sem črni gozdiček. In ne boste verjeli – tudi nam, ki smo vajeni domačih tort je bila okusna. Pojedli smo celo. Kakšne so druge pa ne vem. Definitivno črni gozdiček pri nas še pride v poštev. Tako, za spremembo, ko se domačega preobješ.

Poznamo to: dve sekundi na jeziku, celo življenje na riti. :-)))

Poznamo to: dve sekundi na jeziku, celo življenje na riti. :-)))[/quote]

Tina?

Nop, žal ne.

Saharjeva je zanič. Ostale ne vem.

https://www.facebook.com/actio.si

Gozdiček je dober, ostalih še nisem sprobala. Smo pa dali hčeri naredit pikapolonico in je bila tudi dobra.To je bilo pa po naročilu.
Se pa res čudim tistim, ki tako šinfajo čez leclercove torte – kje pa jih vi kupujete potem? meni so dobre in cenovno ugodne.

:)) Sami jih spečemo.:) Že slišala za to, da se torto da tudi speči doma?:))

Po mojem mnenju je čisto vsaka domača torta, celo ponesrečena, boljša od tiste packarije z E-ji in umetnim sranjem od Leclerca ali od kogarkoli že.

:)) Sami jih spečemo.:) Že slišala za to, da se torto da tudi speči doma?:))

Po mojem mnenju je čisto vsaka domača torta, celo ponesrečena, boljša od tiste packarije z E-ji in umetnim sranjem od Leclerca ali od kogarkoli že.[/quote]

podpišem! večkrat!

Samo potem jaz ne razumem, zakaj jo ima v vozičku skoraj vsak kupec, ki ga srečam!!!

New Report

Close