Torte iz LeClerca
Zdravo!
Slišala sem, da imajo v LeClercu zelo dobre torte. Kakšne (približno, seveda) velikosti pa imajo? Ali imajo take za cca. 20 – 25 kosov in da se da gor kakšna slika? Kje se pa dobijo te slike? Oz. kako jih naredijo oz. rada bi svoj motiv na sliki.
Pa seveda cene takih tort me zanimajo (in slikic).
Hvala!
Nečesa ne razumem, če so takooooooooooooooo zaniiiiiiiiiiiiiiiiič in tako ogabne, kako to, da ste jih potem še kupovale in jedle – da lahko sploh potrdite, da so tako zanič??? Meni če je torta iz trgovine zanič, je tja ne grem več kupit … na obiskih pa tudi ne sprašujem, od kod je torta … Po eni sami torti pa itak ne moreš VSEH tort oceniti – ali pač to čudežna Monovka zmore???
Nam je bila všeč karamelna, za črni gozdiček (ali pa je rahli, ne vem točno) pa so nam v vrtcu rekli, da je to edina torta, ki jo otroci pojedo (v naših cajtih so še lahko torte nosili v vrtec). Ostalih pa ne poznam.
Torte kot vem so že okrašene, tako da si ne predstavljam, kako bi gor še sliko dala … edino morda na saherco (ne, ne vem, kakšna je), ki je ponavadi neokrašena ali bolj malo. Sicer pa po moje lahko greš s svojo sliko v kakšno slaščičarno in jih prosiš, če ti sliko skopirajo na oblat za torto (poveš pač, kako velika je torta).
Ja kako na rojtnem dnevu od prijateljev smo jo poskusili, pojedli pa ne,ker tako zanič torte še nisem dala v usta.
Pa vprašali smo od kod je, (sicer se pa že na kilometer vidi, da je iz štacune), saj pri nas tudi vprašajo kje smo tamalim naročili tosto oz., če je domača kdo jo je spekel.
Ti pa kar še kupuj tam ti nisem fauš
Torte delam ponavadi sama, vsi pravijo, da zelo okusne. Naj bo sadna, čokoladna, skutina, ledena…ni problem. No kdaj pa kdaj se naredi tudi takim, kot sem jaz, ki sicer zelo rada kuham in pečem, da so prioritete drugje. Pred novim letom so se mi nepričakovano najavili obiski, pot domov pa je bila ravno mimo leklerka. Kupila sem črni gozdiček. In ne boste verjeli – tudi nam, ki smo vajeni domačih tort je bila okusna. Pojedli smo celo. Kakšne so druge pa ne vem. Definitivno črni gozdiček pri nas še pride v poštev. Tako, za spremembo, ko se domačega preobješ.