Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Torte iz LeClerca

Torte iz LeClerca

Samo res, bejbe, no. Preberite kdaj deklaracijo na taki torti. Res je, da še čokolada ni prava čokolada, ampak umetna aroma čokolade, da ne govorim o smetanah itd. Pa ajde, človek bi potrpel enkrat na leto, če bi bil vsaj okus dober. Je kupila svakinja enkrat črni gozdiček, tako umeten okus, da se vsaj meni obrne. Je pa res, da so nekateri popolnoma nekritični jedci, to pa tudi drži.

Jaz na forumu ne bi spraševala o okusu, ker jih zna polovica hudo hvaliti neko zadevo, ko jo pa poskusiš sam, si hudo razočaran. Tako sem jaz parkrat naredila zadeve iz kulinarične Slovenije, ljudje so zadevo hvalili še pa še, prišla med 10 najbolj vročih receptov, smo poskusili in bili razočarani. Sicer okej, ampak nič uber super truper, kolikor je bilo hvaljeno. Pač nekateri so navajeni na, kaj pa vem, Leclercove torte, ki so jim višek kulinarike, in ko probajo neko domačo dobro torto, ki v bistvu ni nič posebega, dol popadajo od kulinaričnega ugodja.:)

Ja, saj to so tiste zgoraj, ki prisegajo na te torte, pa njihove znanke in prijateljice.:))) Kaj ti ni jasno?

Mene z njo v vozičku ne vidiš niti v najbolj norih sanjah.:)

:)) Sami jih spečemo.:) Že slišala za to, da se torto da tudi speči doma?:))

Po mojem mnenju je čisto vsaka domača torta, celo ponesrečena, boljša od tiste packarije z E-ji in umetnim sranjem od Leclerca ali od kogarkoli že.[/quote]

To je pa tolk za lase prvlečeno!

Jaz sicer tudi delam torte sama doma. Ampak se tudi zgodi, da jo včasih kupim in nam je dobra.

Sem pa enkrat jedla torto ene gospe, pa mi je v ustih vse skupaj zvleklo. Pecilnega tolk v testu, da me je pošteno peklo v ustih. Namočena v iber, ampak kot bi polila s samo vodo. Krema narejena iz ???? ne vem česa, neka čudna masa med smetano in pudingom, brez okusa in še sadje je gor zmetala. Groza od groze!!!!! Klinc pa Eji v Leclercovi torti, vsaj dobra mi je. 🙂

Sicer bi pa dodala le še to, ste že kdaj slišale, da so okusi različni? Nekdo bo nekaj jedel, kar bo drugemu povzročalo dvigovanje predvčerajšnjega kosila. Ampak tako pač je. TOrej se ni za sekirat, kdo ne mara tort iz trgovin, si jih naj sam speče, pa je.

Če je kakšna kupljena torta dobra, potem so ravno te torte iz Leclerca!

Nimam cen in slikic, ti pa lahko povem, da meni torte iz Leclerca niso dobre. So sicer poceni glede na velikost, mi jih včasih kupimo za kakšen piknik, če ke večja skupina ljudi, za rojstni dan pa ne.

Ne prezrite: http://www.otroskisvet.si/

Najboljše so domače torte…ni primerjave z kupljenimi….pečem jih sama in so odlične….tudi po naročilu,….

Kupljene vsebujejo preveč ekstraktov, ojačevalcev okusa, barvila v biskvitu itd….bolje, da niti ne vemo….

Tudi jaz jo raje spečem doma. Tudi če mi najbolj ne uspe, vsaj vem kaj sem dala vanjo. Slikico si naročim in tudi moja torta na koncu nekak izgleda. stran za slike imajo http://slikezatorto.net , če ti bo kaj koristilo. Vsekakor so pa okusi različni…še sreča, drugače bi se stepli za isto stvari. lp

New Report

Close