Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek torte-Kranj

torte-Kranj

Kje so najboljše rojstnodnevne torte v Kranju? Rabim za svojo enoletnico.

Hvala za informacije.

Osebno se mi zdita najboljša Rendez-Vous ter Kr. Kolaček.

p

Meni najljubše pečejo na Brionih.

LP

ojla,

jaz priporočam Slaščičarstvo Tanči, sploh njene dekoracije so fajn, lahko se spomniš vse živo. So pa ročno delo-dekoracije namreč, alhko se spomniš vse lar hočeš od risank pa do…

Tu je še naslov:

SLAŠČIČARSTVO TANČI
Tanja Markelj s.p.
C. Kokrškega odreda 24
4000 Kranj
Tel. :04 202 32 12

lp, petra

Lincer http://www.lincer.si

Kraljevi mignon. Super! Pa mam hude kriterije.

LP

Jst kupujem v kraljevem mignonu..zame ni boljsih…letos je mel tamal za drugo svecko tako velko torto, na njej pa je bil izdelan tak velik traktor :)))…tudi po okusu so res dobre 🙂

absolutno Kraljevi mignon!

Lincer – blajk!

Kje je ta Kraljevi mignon?? Drugače mi vedno kupujemo pri Lincerju.

Brioni

kraljevi mignon!!!!
tudi z brionov bombastične, a se mi ne zdijo primerne za 1. RD. Pri kr. mignonu sem se zmenila za sestavine, primerne za otroke.

Prijetno praznovanje!

Tudi mi naročamo pri Kraljevem mignonu, predvsem ustvarijo res čudovite torte za otroško oko (mi vedno vsamemo modelirano torto), tako da za otroke so res imenitne, vendar so temu primerne tudi cene.Mi smo nazadnje za 3-letnika imeli Nodijev avto(res čudovita, okus si pa itak izbereš sam), ampak cena je bila 20.000sit (sej vem da je res veliko dela, ampak to je samo torta, ampak našemu škratu pomeni več kot kakšno darilo tako da…)

Meni so naredili ful hud motor za malega v butiku MARNI Bil je tudi zelo okusen, sočen.
Nina

New Report

Close