Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek toscana

toscana

ho, ho, ho, nekaj me zanima, na voljo bom imel 6-9 dni prosto in sicer konec aprila ter začetek maja, dovolj za odkrivanje toskane, začne se pa pri 5 terre, potem pa naprej in sedaj se odpirajo vprašanja:

– bom kampiral (naredim 2-3 premike) pa potem izletki naokol
– vzel bom B&B oz. kmečki turizem na eni lokaciji in potem izletki (verjetno na ta način vsega ne bom videl)

Kaj je bolj luštno, kaj se bolj splača, ne vem. Verjetno bom s kampiranjem še ceneje prišel čez, no pa sej takrat vreme bo.

A nisi ti un s popotniškega foruma, ki boš bejbo pustil doma?
A zdaj si se za Toskano odločil? Fajn. Vsega itak ne boš videl, mi hodimo v Toskano že leta in še zmeraj odkrivamo nove in nove stvari.
Če misliš kampirat, si mal poglej, kateri kampi so odprti – no, najbrž s tistimi bolj popotniškimi v notranjosti ne bo problem, ob obali so pa kampi bolj za počitnice in jih začnejo marsikje odpirat šele sredi junija.
Ampak Toskana je itak bolj notranjost kot pa obala.

Aja, pa Cinque Terre ne spadajo v Toskano 🙂

Lepo se imej!

Sicer odvisno od tvojih preferenc, ampak Toskana je po mojem mnenju prevelika za to, da si lociran na enem mestu in potem skačeš okoli. Bo šlo čisto preveč časa za prevažanje sem in tja. Po moje je boljša ideja nekajkrat zamenjat izhodišče.

Mimogrede, če boš z lastnim prevozom: pot od Cinque Terre do Toskane je čudovita čez Garfagnano.

JP.
Ne, niso ampak je blizu pa ni za izpustit.

ok, thx za podatek

mi smo najeli krasen apartma v Orcaticu, krasna vasica na malem gričku pri prijazni gospe Jill (upam da sem si prav zapomnila).
http://tuscany-orciatico.it.gg/
Cene so zelo zelo sprejemljive, sploh pred sezono. Dobili od gospe in njenega gospoda zelo veliko koristnih nasvetov glede raziskovanja okolice. Že nekaj ljudem smo jo zaradi lastne tako pozitivne izkušnje priporočili, in vsi so bili zadovoljni.
Mi smo vasico uporabili za izhodišče, tako da smo se v apartma vračali bolj ali manj samo prespat.
Če boš menjal lokacije, se bolj splača avtodom.

thx za tole, zakaj pa misliš da klasika šotor odpade?

Upam, da te Cinque Terre (ki so res čudovite -bile) ne bodo preveč razočarale. Zaradi poplav novembra letos je tam še vse precej… hm, kako naj rečem? Žalostno… in zapuščeno.

a res, joj ne no, pa lih si človek nekaj zaželi….mislim, da se bo do maja vse zrihtalo kaj misliš

New Report

Close