Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Tovariš MP bi sedaj rad povedal resnico mladim…

Tovariš MP bi sedaj rad povedal resnico mladim…

Strinjam se s tovarišem Potrč o tem, da je treba povedati našim mladim resnico o dogodkih v II.svetovni vojni in jih tako izenačiti z mladimi iz razvitega sveta. Nujno je treba povedati, da so sodobna koncentracijska taborišča gulage izumili komunisti, kamor MP spada, prevzeli pa nacisti z Aushwitzem vred in skupaj s komunisti uničevali svoje in druge narode. Zagotovo je to bila tema pakta med Stalinom in Hitlerjem. Nacisti in komunisti so uničili približno 120.000.000 (!) ljudi dosti od teh v koncentracijskih taboriščih. Mladim je treba povedati, kdo je k nam pripeljal ta brutalni ruski komunizem in kdo se mu je uprl. Nemudoma je treba dopolniti naše zgodovinske učbenike s temi dejstvi.
Je pa kar tragikomedija,da o tem govori predstavnik teh zločincev, ki so pri nas pomorili, mučili in pozaprli 100 tisoče ljudi. Kosti nedolžnih kar skačejo iz naše nesrečne zemlje. Se pa tovariš MP in njegovi še vedno upirajo sprejetju zakonu o žrtvah komunističnega nasilja. Zares komedija.

Kot prababi, bom tudi jaz prispeval link.

http://en.wikipedia.org/wiki/Gulag

Opomba: Ne verjamem, da jih ruska verzija tako dobro opisuje.

Slabo mi je, ko berem, kako potvarjaš besede gospoda Potrča. Ja, in malo več spoštovanja do tistih starih dam, ki so dejansko trpele v koncentracijskih taboriščih. Jim verjetno ne bi bilo zabavno brati tvojih natolcevanj.

Če bi malo bolje prebrala, bi lahko ugotovila, da se prav nič ne dotikam tistih starih dam, pač pa komunističnega hinavstva, ki je odgovorno za enormne poboje pri nas samo zaradi protikomunizma. In tovariš MP osebno blokira sprejem zakona, ki bi nekako omilil krivice, ki so jim njegovi kolegi storili.
Sedaj se pa dela za svetnika. Tudi pri nas so bila delovna taborišča, ki so jih ustanovili komunisti. Tragikomedija.

Medvojni kolaboratorji, izdajalci, zločinci nad človeštvom in ostali slovenci, ki so skušali našo državo uničiti, asimilirati in izničiti, se pa še vedno sprehajajo po slovenski zemlji, infiltrirajo se celo v sodišča, tožilce itd.

Rabimo nekoga, ki jih bo odkrival, podobno kot Židi svoje rablje. Bi se ti javil?

in MP je eden izmed njih

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Te boš zagotovo našel med dobitiniki borčevskih penzij, trkajo so po prsih, da so osvobodili slovenijo (Stanovnik). Veš, sem premlad, da bi na svoje oči videl kdo so bili kolaboratorji takrat. Sem pa doživel osamosvojitveno obdobje in vem, kdo je kolaboriral s srbi. Dva sta celo predsednika države. Tovariš MP je tudi med njimi. Dosti je, da potegnem vzporednico s tistim časom in dobim takratno kolaboracijo. Tudi ti so pobijali Slovence, kot so nekdaj nacisti žide. Nacisti komunisti so vsi isti. Nam manjka samo še spoznanje, da so bili Srbi okupatorji po II.svetovni vojni do 1991. Po osamosvojitvi so pa dali zakon o splavu v ustavo (čeprav po tem zakonu ne piše, da je splav dovoljen), ki dodatno desetka in asimilira slovenski narod. Skupaj s 100 000 pobitih predvsem moških brez sodišč po WWII.

Če že koga, potem bi te morali izročiti rabljem.

Te boš zagotovo našel med dobitiniki borčevskih penzij, trkajo so po prsih, da so osvobodili slovenijo (Stanovnik). Veš, sem premlad, da bi na svoje oči videl kdo so bili kolaboratorji takrat. Sem pa doživel osamosvojitveno obdobje in vem, kdo je kolaboriral s srbi. Dva sta celo predsednika države. Tovariš MP je tudi med njimi. Dosti je, da potegnem vzporednico s tistim časom in dobim takratno kolaboracijo. Tudi ti so pobijali Slovence, kot so nekdaj nacisti žide. Nacisti komunisti so vsi isti. Nam manjka samo še spoznanje, da so bili Srbi okupatorji po II.svetovni vojni do 1991. Po osamosvojitvi so pa dali zakon o splavu v ustavo (čeprav po tem zakonu ne piše, da je splav dovoljen), ki dodatno desetka in asimilira slovenski narod. Skupaj s 100 000 pobitih predvsem moških brez sodišč po WWII.

Če že koga, potem bi te morali izročiti rabljem.[/quote]

Še čudno, da si preživel!!! Verjetno je bila večina žrtev boljših od tebe…moram reči, da ti eden redkih na vseh forumih, ki mi gredo na bruhanje.

Uhhhh, kakšna ihta je v tebi, 🙂 s katero nogo si vstal? z levo? Potrudi se v prihodnje z desno!!!

benaflek, saj ti nihče ne brani “prispevati” linkov, tudi brati, jih ni “MUS”, nikomur!

Današnja mladina o zgodovini NOB, ne ve nič!!! SEZNANJENA JE SAMO O POVOJNIH POBOJIH! Ti pa so bili vzrok kolaboracije, izdajstva, tudi INTERNIRANKE so žrtev izdajstva.

Ko je prišel DEMOS na oblast, je takratni predsednik vlade, sedanji predsedniški kandidat gospod Lojze Peterle, snel sliko tovariša TITA, v svojem domačem kraju, je menda šel v osnovno šolo in zahteval, da se učno gradivo o NOB izloči iz poučevanja šolske mladine. “Tako je bilo nekje zapisano”. Snemanje TITOVE slike, pa je bilo na TV velikokrat prikazano. Veliko si je upal, mnogim to ni bilo prav, tudi jaz sem ena iz med njih.
Predsednik vseh Slovencev, hja, predsednik vseh potomcev kolaboracije.

Na srečo, je DEMOS propadel, niso bili vsklajeni. Rušitelj Peterletove vlade je bil Janez Janša. Razbežali so se na vse strani. Mnogo jih je bilo takrat razočaranih, med njimi tudi Dr. Jože Pučnik.
Sprejetih je bilo kup ZAKONOV, ki so se izvajali dalje, med njimi tudi denacionalizacija.

Pišeš o “kosteh”

Nedolžne kosti so vsepovsod, povsod skačejo iz naše nesrečne zemlje, po Sloveniji, Nemčiji, Italiji in tudi drugot.
Kosti, ki so ostale v Italiji, Nemčiji in še drugot, niso šle same tja, tja so jih pripeljali izdajalci, slovenski kaloboranti z nekaterimi gospodi RKC. Vse kar ni redno hodilo k maši, je bilo treba spraviti s poti.

benaflek, še dobro da spoštovane “dame” interniranke ne berejo tvojega neprimernegas pisanja. Berejo pa njihovi otroci, tudi jaz sem ena iz med njih.

Ha ha, sodobna koncentracijska taborišča so izumili komunisti, pišeš, “Bedarija” brez primere.

Ti, bi bil pa res potreben, da bi šel probat malo AUSCHWITZ, sploh ne veš kaj se je tam dogajalo. Nam otrokom so mama, oče in sestra marsikaj povedali, kaj se je dogajalo tam. Veliko znancev je tam za vedno ostalo, ne bom jih pozabila.

benaflek

Še tale link, osebno zate, pa tudi komentarje preberi, kar nekaj kolegov imaš med komentatorji.

SREČANJE PREŽETA S ČUSTVI

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/269053

Kako je bilo tam, je mama včasih s solznimi očmi pripovedovala. Kako težko je bilo pustiti kopico otrok, razkropljenih pri tujih ljudeh. ko je odhajala, smo bili nekateri še nedoletni, potrebni starševske ljubezni, pa je ni bilo. Ni je bilo!!!

Sram naj te bo!!!!! Ti, pa veren človek, vera tega ne uči.

Ja, sodobna koncentracijska taborišča so izumili rusi, povzeli pa nacisti. Če znaš angleško (v kar dvomim) si preberi link. Si predstavljate, kako je bilo v Sibiriji -40 in koliko milijonov ljudi je tam pustilo svoja življenja. Tam se jim je reklo gulag. In prav smešno sem mi zdi, da jim pridiga o resnici in koncentracijskih taboriščih nekdo od izumiteljev. Sploh pa ne vem točno biografije gospoda MP, vendar je bil vedno tu nekje pri koritu in je možno, da je tudi on poslal koga na goli otok. Tega ne vem točno, samo sklepam. Ste kdaj brali kako je potekala “prevzgoja” na golem otoku? Gotovo niste.

Seveda, pri ultra levakih je to kakor da se ni zgodilo. Oni so najbolj napredni, strpni, liberalni, avantgarda.

Komunisti nacisti vsi isti.

Grozno je, da nam kolaboranti vodijo državo. Česa takšnega pa še ne. V normalnem svetu. Mi smo tako nori.

TO se strinjam, samo edini pravi kolaboranti se trkajo da so nas takrat osvobodili. Tragika, se strinjam. Pa kot komunisti nimajo nikjer dobrih referenc, saj so vse komunistične države propadle.

Včerajšnja mladina pa ni vedela nič o povojnih pobojih vse do 80-tih let, napiflani smo bili samo z enostransko “resnico”, ki je marsikomu tako dobro oprala možgane, da še danes ne vedo zakaj jih sploh imajo.

Moj oče (se opravičujem ker ga moram spet omeniti, čeprav vem da ti gre rahlo na živce) je šel k maši samo za Veliko noč, žegnanje in k polnočnici, pa vseeno ni šel v Auschwitz. Partizani so imeli dovolj prostora za vse, ki niso hoteli delat tlake nacistom. Razumem sicer, da so šle v taborišče matere, nikakor pa nočem razumeti, kaj so tam iskali moški in samske ženske. Tudi njih so bili v partizanih veseli, imele bi kaj početi. Morda bi bila vojna lahko kak mesec krajša.

Ne bo čisto držalo. Niti komunisti niso bili vsi “isti”. Poznal sem kar nekaj zelo poštenih in po srcu dobrih komunistov. In verjamem, da tudi nacisti niso bili vsi zločinci, ampak je bila večina pahnjenih v morijo zaradi politikov.

Ko berem komentarje na forumih in nakladanje v raznih medijih (npr.: Dnevnik, A-kanal, POP TV) me je strah, da bi vseskupaj lahko ponovilo.

res je mladim je treba povedati da se je rusom uprl TOVARIŠ TITO in mu postaviti sredi ljubljane še en velik spomenik, da bo tabele, vedno in povsod spominjal da brez njega slovenije na bi bilo in benaflek ne bi kogel imeti teh belih izpadov tu na forumu.

ha ha benaflek tebe je smešno brati ti si po moje en totalni zafrustrirani belogardist poln travm, saj si jezen ker se kljub vaši vladi tebi ne zgodi nič dobrega , kaj si pa mislil da boste zdej pa zgodovino spreobrnili al kaj. in pol še kvasiš neumnosti da skačejo ven kosti nedolžnih, pa kaj si fukjen ali kaj ti je, to so kosti četnikov ustašev kozakov in ostalih morilcev pomagčev fašistov. pa tabelih seveda , premal so jih likvidirali.

Ja res je krasno se mu je uprl. Zato leta 1948 ni bilo toliko Slovencev likvidiranih, JA ni imela ruskega orožja, pa tudi drugače se ni videlo, da bi v stari jugi vladal ruski sistem, posebno zapiranje, mučenje ubijanje ljudi zaradi prepričanja.

Še zlasti me je strah takih, ki pogosto odgovarjajo na vaše poste in obenem spreminjajo nicke, da izgleda kakšno veliko podporo da imajo. Ti ne bi bili med eksekutorji na brate Slovence v prvih vrstah, bi pa hinavsko storili vse, da bi bilo zavedenih čimveč takih ki bi morili in zasipali jarke in brezna.

Polni frustracij so ateisti (komunisti, nacisti, fašisti), ker bi radi bili nekaj, kar nikoli ne bodo. Zato so tiste kosti. Kosti so pa v večini od Slovencev, ki so se ateizmu uprli. Veliko bolje bi bilo, da bi že enkrat priznali in sprejeli, da so z mesa in krvi, in da so tudi pripadniki drugačnih svetovnih nazorjev pametni in sposobni.

Glede vlade. Že dosti je to, da so prekinili nekatere pogubne reči prejšnjih vlad tipa lds.

Še zlasti me je strah takih, ki pogosto odgovarjajo na vaše poste in obenem spreminjajo nicke, da izgleda kakšno veliko podporo da imajo. Ti ne bi bili med eksekutorji na brate Slovence v prvih vrstah, bi pa hinavsko storili vse, da bi bilo zavedenih čimveč takih ki bi morili in zasipali jarke in brezna.[/quote]

Kakšno podporo ima kdo, bo vidno na volitvah. Podpora se ne meri na forumih in spletnih straneh. Dobro jutro!!!

Tudi jaz se strinjam, da morajo mladi vedeti vse o tem, kaj je bilo med vojno.

Tudi recimo, kako so partizani ubili Rada Hribarja in njegovo ženo, ki sta bila lastnika gradu Strmol in tovarne Šumi.

Mimogrede, pomagala sta partizanom.Pa sta bila prebogata, so neke noči prišli in ju ubili, njo prej še posilili.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

EDINO PRAVILNO KAJ PA RABI EN BANDIT TOLIKO DENARJA

Se pravi, da je po tvojem kriteriju treba likvidirat recimo Jankoviča in oligarhe, ki so si nagrebli denar z divjim privatiziranjem ali pa z monopolnimi podjetji pod protekcijo države? Kaj pa banditi rabijo toliko denarja.

Dobronameren predlog. Nehaj brati komentarje na forumu (ne bo nobene škode) in beri Družino. Boš boljšega spanca. In predvsem osvobojen strahu.

opa tukaj si obtožil jankoviča da si je nagrabil denar z divjo privatizacijo. bom ta link prenesel k njemu osebno me zanima če te bo šel tožit. jankovič je denar zaslužil tako, da je vzel hiupoteko na lastno hišo kupil delnice merkjatorja ko je bil merkator v razsulu in ker je verjel vase in v svoje vodstvene sposobnosti, je merkator postavil kot najboljšo firmo v državi in potem žel svoje uspehe.pol pa mu ga je JJ politično likvidiral zgodili pa se je da se je prtijcu JJ to vrnilo nazaj pe huje saj je imel surflo do tal ko je jankovič postal župan lj in kot vidiš ima čez 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} podporo. torej belčki ne trobite kozlarij.

New Report

Close