Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Toyota C-HR – hybrid – ima kdo

Toyota C-HR – hybrid – ima kdo

Ravno zato se bo postopoma zamenjal celotni vozni park, ki bo prešel od Toyote na druga dobra vozila. Tukaj se Toyota brca v lastno rit.

Hvala za tvoj obsežen komentar:) Meni osebno je škoda plačati preveč denarja za avto. Večini Slovencev predstavlja nakup sanjsko dragega avta prioriteto št.1 in temu podredijo vse aktivnosti. Meni, hvala Bogu avto ne predstavlja glavnega in edinega cilja, ker imam v življenju še druge, zame bolj pomembne cilje. Zato zelo pazljivo delam z denarjem in se ne zaletam v nakup; za moje pojme predragih avtomobilov, kar zame osebno so vsa hibridna vozila, plug in hibridi en električna vozila, ker na letni ravni naredim pod 10.000 km, zato z njimi ne morem prihraniti nekih hudih zneskov. Zato menim in ocenjujem, da se mi iz tega vidika nakup novega hibrida, plug in hibrida ali električnega vozila ne splača , ker so žal predragi. Rabljenih pa se bojim kupovati, ker nikoli ne veš, kaj dobiš.
[/quote]

poglej še kake mazde cx3 znajo biti dobra alternativa. Skyactive motorji so okej, varčni, Jeseni pride še skyactive x motor kar fina zadevšna, poraba teh mazdic tudi kaj dosti bistveno ne odstopa od chr ja, cenovno so okej, garancije majo pa tudi dovolj. Videti ji hje kar precej, so luštne, mislim da bi bila škoda da jih izvzameš.

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Ravno zato se bo postopoma zamenjal celotni vozni park, ki bo prešel od Toyote na druga dobra vozila. Tukaj se Toyota brca v lastno rit.
[/quote]

To ste sami krivi, da sploh kupujete hibride za na relacije. Za to so traktorji.

poglej še kake mazde cx3 znajo biti dobra alternativa. Skyactive motorji so okej, varčni, Jeseni pride še skyactive x motor kar fina zadevšna, poraba teh mazdic tudi kaj dosti bistveno ne odstopa od chr ja, cenovno so okej, garancije majo pa tudi dovolj. Videti ji hje kar precej, so luštne, mislim da bi bila škoda da jih izvzameš.
[/quote]

Ok , hvala za nasvet. Pogledam tudi mazde 🙂

Pozdravljeni !

Zanima me nakup CHR-A 1.8  Toyote hibrida. Sprašujem vas kako se obnašajo avtomatski menjalniki v teh avtih ali so kakšni problemi. Sedaj sem občasno uporabljal avto z DSG menjalnikom in ni težav.

Tale avto je bil v igri za nakup, ampak se zanj nismo odločili. Zakaj?

– klavstrofobično sedenje zadaj

– previsoka cena glede na bencinarje

– poraba ne upraviči nakupa

Pogledaš par YT filmčkov, pa ti je takoj jasno, da pretiravajo s podatkom, koliko se dejansko prevozi z baterijo. Skoraj nič. 10 km, pa že vklaplja bencinski motor. In ob tem avto zatuli – smo ga imeli na testni vožnji in je bilo zelo moteče.

Drugače super za vozit, ampak če se že gremo neko ekologijo in prihranke, je veliko bolj smiselno kupiti kakšnega električnega malčka – ali konec koncev bencinarja za bistveno manj denarja-

Še najbolje pa je trenutno kupovati staro zalogo vsega s staro tehnologijo z velikimi popusti, ker vse, kar prihaja in bo še prišlo ven, je božjastno drago!!

Še najbolje pa je trenutno kupovati staro zalogo vsega s staro tehnologijo z velikimi popusti, ker vse, kar prihaja in bo še prišlo ven, je božjastno drago!!

Naj povem, da tudi so se tudi avti s “staro tehnologijo” kar podražili v zadnjih letih. Ravno tako rabljeni! Me je kar presenetilo, ko sem začel ponovno malo bolj spremljati zadnjih 6 mesecev (je po 10 letih čas za nakup novega).

Odgovor na objavo uporabnika
cvbh4, 23.08.2021 ob 14:11

Naj povem, da tudi so se tudi avti s “staro tehnologijo” kar podražili v zadnjih letih. Ravno tako rabljeni! Me je kar presenetilo, ko sem začel ponovno malo bolj spremljati zadnjih 6 mesecev (je po 10 letih čas za nakup novega).

Nekaj so se sigurno podražili  – že zaradi asistenčnih sistemov. Smiselno je kupiti model pred prihodom novega modela, ko se hočejo znebiti starih zalog. Samo tega bo čedalje manj. Kupci kar planejo nanje.

New Report

Close