Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Toyota Fan – kje si?

Toyota Fan – kje si?

Kot nova lastnica Toyote, bi te prosila za mnenje o tem, kateri Toyotin servis v Sloveniji je najboljši. Upam sicer, da bodo to samo redni servisi, vendar je vseeno dobro vedeti, kam se naj obrnem, če bi nastopile težave. (Upam, da ne zameriš, ker te tikam !?). Lep pozdrav iz Maribora

Jaz imam dve Toyoti. Garancija je potekla že pred mnogimi leti. Med garancijo nisem uveljavljal nobene napake. Zdaj servisiram avta pri Avto Kšela v Hočah. Do sedaj(več kot 10 let) nisem imel pravega popravila na nobenem. Ker imaš avto v garanciji boš morala na pooblaščeni servis. Moje mnenje je, da je vseeno na kateri. Olje in oljni filter zna vsak zamenjati. Drugih napak, če nisi “pehist” ne boš imela.
LP

Iz tvojih ust v božja ušesa! Jaz sem se v tega črnega Avensisa kar zaljubila, čeprav ni bila ljubezen na prvi pogled. No, bova kakšno rekla recimo čez 5 let. LP

meni pa Corollo sraufajo kar pri Živčecu na Studencih. Prej so prodajali Toyote, mehaniki so ostali enaki. Eden sam vozi Toyoto in ze ve kaj dela.
Živčec še sedaj hvali Toyote, čeprav je zavezan k Renaultu (ker je več “kruha”).
Tudi s Ferenčakov v Lipi pri Murski Soboti imam pozitivne izkusnje.

New Report

Close