Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Toyota raw 4 izkušnje

Toyota raw 4 izkušnje

Kupujem toyota rav 4 letnik 2007. Zanima me na kaj moram biti pozoren, da ne kupim mačka v zaklju. Tisti ki ga imate. Ali ste zadovoljni, imate probleme, kakšne so hibe in napake pri tem avtomobilu? Hvala in lep pozdrav.

Mislim da pri tem avtu nimaš kej komplicirat. Poznam jih precej, ki ga pohvalijo.

15 let star avto in vse je odvisno od rabe. Kolega ima bencinsko različico istega letnika in ima od lani težave z rjo. Sicer se občasno pritožuje, da je bučna in trda za mestno vožnjo, drugače je pa top mali SUV, kateri želi biti terenec 🙂.

https://www.mdautodelovi.rs/toyota-rav4-odrzavanje-karakteristike-saveti

Tukaj so vse karakteristike, tudi za rabljene avtomobile, če ne znaš srbsko si pomagaj z prevajalnikom.

Imel, edina težava je bila rja, pa enkrat se mi je polomila roka. Ampak sem ga “zlorabljal” po terenu, tako da pričakovano. Če ne bi tako divje rjavel, bi ga še imel. Novejše mi pa ne sedejo.

Odgovor na objavo uporabnika
wwrfr4, 26.04.2022 ob 13:27

Imel, edina težava je bila rja, pa enkrat se mi je polomila roka. Ampak sem ga “zlorabljal” po terenu, tako da pričakovano. Če ne bi tako divje rjavel, bi ga še imel. Novejše mi pa ne sedejo.

A to si imel letnik 2007? Gledam eno, ki ima slabih 200 tisoč km in je redno servisirana in ni vožena po terenu, samo relacija vsak dan 25km v eno smer.

Toyota641, 26.04.2022 ob 14:07

A to si imel letnik 2007? Gledam eno, ki ima slabih 200 tisoč km in je redno servisirana in ni vožena po terenu, samo relacija vsak dan 25km v eno smer.

Ja, 2007. Prevoženih sem imel čez 250.000 km, veliko po terenu zaradi narave dela. Po mojih izkušnjah zelo neproblematičen avto, edino požrešen je bil precej. Verjetno z vožnjo izključno po cesti ni tak porabnik.

wwrfr4, 26.04.2022 ob 14:16

Ja, 2007. Prevoženih sem imel čez 250.000 km, veliko po terenu zaradi narave dela. Po mojih izkušnjah zelo neproblematičen avto, edino požrešen je bil precej. Verjetno z vožnjo izključno po cesti ni tak porabnik.

Najbrž si imel motor 177kw, ta je Mal bolj požrešen. Berem tudi, da pijejo precej olja. No ne vem, v glavnem precej pohvalijo. Je pa najbrž odvisno v kakih razmerah je avto vozen. Relacija ali makedam s prevažanjem prikolice najbrž ni enako.

Glede olja jaz nisem mel večjih problemov, mogoče sem občasno moral dolit malo, ampak ne na vsak servisni interval. Verjetno spet odvisno od načina uporabe. Če ni rje in je avto videt ok, je za vzet. Je še mene zasrbelo 🙂 trenutno se prevažam s subaru forester, pa mi je bila toyota boljša.

wwrfr4, 26.04.2022 ob 14:45

Glede olja jaz nisem mel večjih problemov, mogoče sem občasno moral dolit malo, ampak ne na vsak servisni interval. Verjetno spet odvisno od načina uporabe. Če ni rje in je avto videt ok, je za vzet. Je še mene zasrbelo 🙂 trenutno se prevažam s subaru forester, pa mi je bila toyota boljša.

Karoserija ni rjava. Je lepa čista brez rje. Podvozje je malo. Nosilci se vidijo rjavi, pa sem pa kje kak del. Recimo lonec, po moje se original.

New Report

Close