tožilci odhajajo
Jah, sedanja vlada … :)[/quote]
Zakaj vlada? Razloži s čim je ovirala njihovo delo, da sedaj, kot praviš, odhajajo zaradi vlade?.[/quote]
Sem se hecal, ker je naša ninej v odgovor nekaj podobnega pričakovala …[/quote]
hahaha, zakaj pa bi pričakovala odgovor, da je kriva vlada, ja za vse pa ne more biti kriva, vsaj cela ne, lahko je kriva Brezigarjeva, lahko Šturm, cela vlada pa prav gotovo ne. Lahko je pa v ozadju še marsikaj drugega in pričakovala sem, da se pogovor razvije v tej smeri.
očitno pa tega res niste sposobni in še enkrat povem, tale ninej ni ne na eni in ne na drugi strani, se pa čudim, da je zadje čase na tem forumu, kar nekaj novih imen, ki tako lako ugotovijo, kaj mislijo drugi in kaj pričakujejo.
je pa res, da ko sem videla tvoj odgovor sem vedela kam pes taco moli, zato tudi dodatno vprašanje.
sprašujem ponovno, kaj mislite, kaj bo sedaj s Čisto lopato, ki jo je vpdil Furlan, ravno ta ki sedaj odhaja in za katerega je Brezigarjeva trdila, da dobro opravlja svoje delo.
Jah, sedanja vlada … :)[/quote]
Zakaj vlada? Razloži s čim je ovirala njihovo delo, da sedaj, kot praviš, odhajajo zaradi vlade?.[/quote]
Sem se hecal, ker je naša ninej v odgovor nekaj podobnega pričakovala …[/quote]
hahaha, zakaj pa bi pričakovala odgovor, da je kriva vlada, ja za vse pa ne more biti kriva, vsaj cela ne, lahko je kriva Brezigarjeva, lahko Šturm, cela vlada pa prav gotovo ne. Lahko je pa v ozadju še marsikaj drugega in pričakovala sem, da se pogovor razvije v tej smeri.
očitno pa tega res niste sposobni in še enkrat povem, tale ninej ni ne na eni in ne na drugi strani, se pa čudim, da je zadje čase na tem forumu, kar nekaj novih imen, ki tako lako ugotovijo, kaj mislijo drugi in kaj pričakujejo.
je pa res, da ko sem videla tvoj odgovor sem vedela kam pes taco moli, zato tudi dodatno vprašanje.
sprašujem ponovno, kaj mislite, kaj bo sedaj s Čisto lopato, ki jo je vpdil Furlan, ravno ta ki sedaj odhaja in za katerega je Brezigarjeva trdila, da dobro opravlja svoje delo.[/quote]
Ha, ha, ha … No, nič ne bom pripomnil na zgornje, vsaj za sedaj ne … Naj se debata razvija lepo v začrtani smeri … Uživajte … Aja morda samo neka iracionalna opazka, Brezigarjeva mi ni preveč simpatična, se mi kaže kot preračunljiv človek, z malo poguma in ne preveč prodoren … Jo pa vsekakor raje gledam na tej funkciji kot ono prejšnjo sluzasto, tolsto, opotekajoče se premikajočo, hiper oporečno Cerarjevo … Ampak to vse bazira na bolj ali manj nekih iracionalnih opazkah … Se pa lahko motim, se ve … Ostalega ne poznam podrobneje …
Očitno so posledica hudih nesoglasij z Brezigarjevo. Če bi šel sem pa tja kdo, potem bi se dalo razumeti, glede na to, da gredo vsi hkrati pa drugega razloga ni. Osebno bolj predvidevam, da jo zapušča star kader, nenavajen prihajat do zaključkov in nenavajen priti do končne faze reševanja procesov. V tem pogledu jo podpiram, čas bo pa pokazal kje je problem v resnici.
no ravno to je očital Furlan Brezigarjevi, da vse preveč politizira in pompira ter spravlja v medije. Bolj me zanima, kaj bo sedaj z razvpitimi primeri kot je Čista lopata, ORION je pa itak že izgubljen.
g. minister ne vem, če je to ravno stara garnitura, verjetno ga je ona postavila na vodilno mesto in to ne bi imelo nobenega smisla, začneš z preizkavo, ko pa je potrebno spraviti skupaj obtožnico, pa greš, hmmm, bolj kot razmišljam bolj mi je vse skupaj zelo čudno.
Adam, za razliko od tebe dobro prenašam Brezigarjevo, pa čeprav bi jo raje videla daleč stran od JJ.
no ravno to je očital Furlan Brezigarjevi, da vse preveč politizira in pompira ter spravlja v medije. Bolj me zanima, kaj bo sedaj z razvpitimi primeri kot je Čista lopata, ORION je pa itak že izgubljen.
g. minister ne vem, če je to ravno stara garnitura, verjetno ga je ona postavila na vodilno mesto in to ne bi imelo nobenega smisla, začneš z preizkavo, ko pa je potrebno spraviti skupaj obtožnico, pa greš, hmmm, bolj kot razmišljam bolj mi je vse skupaj zelo čudno.
Adam, za razliko od tebe dobro prenašam Brezigarjevo, pa čeprav bi jo raje videla daleč stran od JJ.[/quote]
Če sem dober razumel je glede ORION-a padla oz. bila umaknjena le ena izmed obtožb tako, da naj bi ostale še bile aktualne, upam. Kar se tiče gradbene afere pa bomo videli. Upanje umira zadnje.
Adam, za razliko od tebe dobro prenašam Brezigarjevo, pa čeprav bi jo raje videla daleč stran od JJ.[/quote]
Če sem dober razumel je glede ORION-a padla oz. bila umaknjena le ena izmed obtožb tako, da naj bi ostale še bile aktualne, upam. Kar se tiče gradbene afere pa bomo videli. Upanje umira zadnje.[/quote]
padla je obtožba suma goljufije, ki se tiče državljanov, so pa že podane kazenske ovadbe, glede ponarejanja listin in se že vodijo na sodišču, vendar to nima veze z večina oguljufanih državljanov, sploh če vemo, da so obresti strogo zakonsko določene in jih ne sme nihče prirejati popolnoma po svoje.
kar se pa tiče gradbene afere, pa mislim, da je v ozadju še veliko več in močno dvomim, da bo zgodba dobila sodni epilog, zna se pa zgodit, da bomo plačevali odškodnine.
Se oproščam za ta malo odmaknjeni medklic … No, saj nimam večih težav, razen domnev z zgoraj opisanim … Me pa zanima s čim te Brezigarjeva fascinira?[/quote]
že zato, ker je ženska, ki se je upala spustiti v boj z moškimi, tudi kod tožilka ni slaba, njena retorika in način govora sta mi všeč, ne zdi se mi pritlehna ali preračunljiva, bo pa verjetno slej kot prej žrtev velikega voditelja in mi jo je žal, morda se že kažejo prvi znaki.
Se oproščam za ta malo odmaknjeni medklic … No, saj nimam večih težav, razen domnev z zgoraj opisanim … Me pa zanima s čim te Brezigarjeva fascinira?[/quote]
že zato, ker je ženska, ki se je upala spustiti v boj z moškimi, tudi kod tožilka ni slaba, njena retorika in način govora sta mi všeč, ne zdi se mi pritlehna ali preračunljiva, bo pa verjetno slej kot prej žrtev velikega voditelja in mi jo je žal, morda se že kažejo prvi znaki.[/quote]
Meni pa je antipatična, piflarska, preračunljiva in politično gravitirana. Ne deluje mi korektno.
Kadrovska kriza v tožilstvu, klikni na “VIDEONOVICE” na desni strani
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=4&c_id=167667
Če sem dober razumel je glede ORION-a padla oz. bila umaknjena le ena izmed obtožb tako, da naj bi ostale še bile aktualne, upam. Kar se tiče gradbene afere pa bomo videli. Upanje umira zadnje.[/quote]
padla je obtožba suma goljufije, ki se tiče državljanov, so pa že podane kazenske ovadbe, glede ponarejanja listin in se že vodijo na sodišču, vendar to nima veze z večina oguljufanih državljanov, sploh če vemo, da so obresti strogo zakonsko določene in jih ne sme nihče prirejati popolnoma po svoje.
kar se pa tiče gradbene afere, pa mislim, da je v ozadju še veliko več in močno dvomim, da bo zgodba dobila sodni epilog, zna se pa zgodit, da bomo plačevali odškodnine.[/quote]
Mene pa poleg vsega zanima kje je bila takrat kontrola? In če pogledaš da osebe, ki bi morale takrat poskrbeti, da se ORION ne bi zgodil, sedaj zopet rinejo v ospredje in mi jih ponujajo kot ustrezne kadre, se človek močno zamisli o pameti Pahorja.