Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tragedija v Spuhlji pri Ptuju

Tragedija v Spuhlji pri Ptuju

Mož ubil ženo, ker se neuradno ni strinjal z ločitvenimi papirji. Veliko žensk se danes ne upa ločiti zaradi takih groženj. Pogubil je tudi sebe, raje to, kot da bi bil sam in ločen ter normalen.

“Na podlagi trenutnih dokazov je kaznivega dejanja umora osumljena ženska, uboja pa moški, policisti pa so ob tem opozorili, da se lahko kvalifikacija kaznivega dejanja še vedno lahko spremeni. “

Jaz iz tega razberem čisto nekaj drugega?

moraš precej slabo brati. Dejstvo je, da je ženska mrtva, moški pa je v bolnici in izven smrtne nevarnosti. pa kolikor pišejo, je on njo ubil, potem pa poskusil še sebe.
Pa to še ni vse.
Spodaj beremo, da se starejše ženske niti na izlet ne upajo samo, ker bi jih lahko mož potem doma ubil.

https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/policija-bo-predstavila-podrobnosti-druzinske-tragedije-na-ptuju.html
moški je umrl
policija pa razkrila nove informacije

jst ne vem kaj se tipom dogaja in zakaj se jim odtrga, ko hoče ženska it stran…. Ko sem bil mulc, se dobro spomnim, da so sosedje možakarji dostkrat govorili…., pust hudiča babjega, naj gre…

Kaj resnično nihče več niti brati ne zna?

Ženska je obtožena umora, torej je ona želela z nožem umoriti moža. On se je branil z enako silo in na koncu sta oba končana z vbodnimi ranami na tleh. Ona je umrla takoj, on pa včeraj v bolnišnici, tako, da sta žal oba mrtva in je zgodba zaključena.

Ne moreš po par primerih sodit cele populacije.

Ženska je obtožena umora, torej je ona želela z nožem umoriti moža. On se je branil z enako silo in na koncu sta oba končana z vbodnimi ranami na tleh. Ona je umrla takoj, on pa včeraj v bolnišnici, tako, da sta žal oba mrtva in je zgodba zaključena.
[/quote]
pa dobro, no, to so informacije zadnjih 20 minut. večina je z zadevo seznanjena od prej, ko je bilo rečeno, da gre za umor/samomor.

Ja in? Kaj potem komentirate informacije, ki niso točne in so začetna ugibanja? Komentarji pa kot, da ste bili najmanj zraven. Važno, da se obira tujo nesrečo.

[/quote]

vseeno se mi ta novica zdi precej policajska. kako so vedeli, da je ženska hotela moža umoriti, on pa njo samo ubiti? Razen, če je on, ko je bil še živ, razložil svoj potek dogajanja.

vseeno se mi ta novica zdi precej policajska. kako so vedeli, da je ženska hotela moža umoriti, on pa njo samo ubiti? Razen, če je on, ko je bil še živ, razložil svoj potek dogajanja.
[/quote]

Mislim (laično), da je razlika v naklepu. Če načrtuješ, je umor, če ne je uboj. Pa me popravite.

Mislim (laično), da je razlika v naklepu. Če načrtuješ, je umor, če ne je uboj. Pa me popravite.
[/quote]

ja saj zato mi ni jasno, kako so policaji to tako modro ugotovili. Da je mrtev nekaj naklepal, živi pa očitno ne. oz. celo umorjeni je morilca ubil. pa že prej so jih obravnavali. a je spet kakšen tps v igri tako kot pri odrezani roki?

ja saj zato mi ni jasno, kako so policaji to tako modro ugotovili. Da je mrtev nekaj naklepal, živi pa očitno ne. oz. celo umorjeni je morilca ubil. pa že prej so jih obravnavali. a je spet kakšen tps v igri tako kot pri odrezani roki?
[/quote]

Ja meni ne bodo povedali, tebi pa tudi ne, kaj misliš? :)))

Vse kar je za nas bistvenega je to, katera od popolnoma norih monelj je bila to?….. konc šihta, treba it domov, ni bilo cajt nič pisat. 😅

Ja ka ji je mož rastlinjak z rožami prodal te pa je ona plombo gor dala na druge rastlinjake da ni mogo dalje prodajat pa se mu speglalo. Še kočo bi bil prodal pa ni pustla

No sedaj sta oba mrtva, umora pa je osumljena pokojna žena. Očitno sta eden drugega fentala.

Nikjer tudi ne piše, da naj bi ženska želela moškega zapustiti. Mogoče je on hotel njo.

Če pogledaš recimo to monovsko babovje, kake pišejo, to so vse kandidatke za črno kroniko ali pa norišnico, le par izjem je, ki niso. In se.m prepričan da jih je že kar nekaj z mona prišlo na vrsto.

To vedno piše v norih babjih glavah, kjer je ženska vedno žrtev, moški pa vsega kriv.

Nasilje obstaja na obeh straneh. Ne delajte si utvar.
Fizično in psihično. Pa kdorkoli se bo že spavil name, trdim da je psihično prav tako nevarno.

Iz neuradnih virov je zgodba pač taka ali rekla kazala.

Dva starejša para, dobro stoječa…. in bi človek mislil, zdaj pa samo še uživancija.
Vse imamo… malo še delamo, mal po svetu, morjeee, igra z vnuki.

Pa se v hišah, za osvetljenimi okni skriva eno samo sovraštvo. Hladnost, mržnja.
In se kar pokoljejo z noži. Res žalostno.

Takih parov je na stotine! Seveda nihče ne mara, da se vmešava policija (samo kasira) ali CSD. Eni brezplodni razgovori, če sploh prideta oba.

Še najbolj pomaga, da sta oba toliko sposobna, da se zmenita sama. S pomočjo frendov?

Jaz včasih prespim pri prijateljih v LJ, ki živijo v tistih enormnih blokih pri UKC.
Prihajam s periferije, kjer se pozdravimo….
Tukaj v LJ ti nihče ne odzdravi, niti na stopnišču. Vedno me stisne, ko sirene šibajo v UKC.
(ljudje tam tega sploh ne registrirajo, kakor nekdo, ki stanuje ob železniški progi?)

Najhujše pa je, ko zvečer na balkonu prižgemo čik (jao) in se sliši izza enih oken tepežka, kriki, razbijanje… pa nihče nič! Dva sta se stepla… in šla spat na smrt skregana.

In ne nabijat s pomočjo. Ker jo ni. Vsak se umakne ali pa….

pa dobro, no, to so informacije zadnjih 20 minut. večina je z zadevo seznanjena od prej, ko je bilo rečeno, da gre za umor/samomor.
[/quote]
Seveda in glas ljudstva ve več kot preiskovalci sploh pametne monkle, ki takoj najdejo žensko kot žrtev, uradno je preiskava pokazala, da je ona napadla z nožem njega in ga nekajkrat zabodla on je ravno tako pograbil nož in se branil očitno učinkovito saj jo je ubil ampak tudi njeni vbodi niso bili kar tako in je kasneje v bolnici umrl za povrhu je preiskava pokazala, da je žena poskušala naročiti njegov umor, no monkle sedaj pa z vašo analizo na plan sigurno je imela razlog naročiti umor ali pa ga sama pospravit, ker grdi mož jo je sigurno psihično uničeval, maltretiral pa še ločitev je bila v igri, ni kaj dec je kriv in konec.
Dajmo emancipiranke psihoanalizo in potek dogajanja, ker sem prepričan, da do potankosti veste vse.

Seveda in glas ljudstva ve več kot preiskovalci sploh pametne monkle, ki takoj najdejo žensko kot žrtev, uradno je preiskava pokazala, da je ona napadla z nožem njega in ga nekajkrat zabodla on je ravno tako pograbil nož in se branil očitno učinkovito saj jo je ubil ampak tudi njeni vbodi niso bili kar tako in je kasneje v bolnici umrl za povrhu je preiskava pokazala, da je žena poskušala naročiti njegov umor, no monkle sedaj pa z vašo analizo na plan sigurno je imela razlog naročiti umor ali pa ga sama pospravit, ker grdi mož jo je sigurno psihično uničeval, maltretiral pa še ločitev je bila v igri, ni kaj dec je kriv in konec.
Dajmo emancipiranke psihoanalizo in potek dogajanja, ker sem prepričan, da do potankosti veste vse.
[/quote]

Makoterjeva. Samo njej je uspelo. Sicer je bila na tabletah, čist uničena……obsojena na 30 let….. ,,, na koncu pa oproščena, v kraju so jo sprejeli s cvetjem, tudi tašča ….. zdaj fura posel.
Upam, da napiše knjigo. Resnico!
To bi res lahko naredila, ker je tudi pokasirala ful keša.

New Report

Close