Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trajanje seksa

Trajanje seksa

Za sedem minut se res ne splača gat dol dat. ☺️☺️☺️ Pa še štopate zraven 🙃😆😅😂 Bo moral mon pripeti navodila. Res je vse malo čudno postalo. Kako pol sploh do seksa pa pridete, če vam še komunikacija šepa, kot da imate norme pol al kako? Vprašam neumno pač. 😅☺️🙃☺️☺️☺️

Odgovor na objavo uporabnika
Rezi*, 20.10.2024 ob 09:31

Za sedem minut se res ne splača gat dol dat. ☺️☺️☺️ Pa še štopate zraven 🙃😆😅😂 Bo moral mon pripeti navodila. Res je vse malo čudno postalo. Kako pol sploh do seksa pa pridete, če vam še komunikacija šepa, kot da imate norme pol al kako? Vprašam neumno pač. 😅☺️🙃☺️☺️☺️

Če bi slekla gate, bi opazila, da je komunikacija stekla sama od sebe… pa prideš do seksa 😄

Ne verjemi vsega, kar prebereš. Moški smo lahko danes srečni, če ga samo za par minut namočimo. Ženske danes ne dajo več. Večji užitek kot seks jim predstavlja štetje všečkov na OnlyFans. En majhen delež žensk pa za seks pričakuje plačilo (če ne kar bančno kartico skupaj s PIN številko), pa čeprav so tudi same potrebne ko sahara.

Sklepam, da čez 20 let ne bo več seksa. Se bomo samo samozadovoljevali preko slik, na način “ti pošlji meni svojo sliko, jaz bom pa tebi svojo”.

Ni čudno, da slabo ali nič seksate. Lol

Treba si je cas vzet..prediigra..men je fajn da fajn polizem zensko..celo..vsepovsod v vseh pozah..v lizanju uzivam..da vidim da zenska uziva..to mene ful rajca..in obratno da je..potem pa itak naprej v akcijo..😁

Hvala vesolju, da sem staromodna in še seksam po starem. Brez interneta in bančne kartice…

Otroci, najprej se zaljubiš, potem osvajaš, potem cartaš in ljubkuješ, potem se je treba slečt, postavit pimpija pokonci (no, to se bi naj zgodilo avtomatsko), navlažit muco (tudi avtomatsko), potem pa probat, pa bo, kar bo.
Pa trenirat! Redno!
Saj bo šlo, nič bat! Naš kuža tudi zna, že prvič mu je ratalo, ni vrag, da ne bi tudi vam! Pogumno!

Poučno, 20.10.2024 ob 09:34

Če bi slekla gate, bi opazila, da je komunikacija stekla sama od sebe… pa prideš do seksa 😄

Pol rabim bolj namazan jezik, ko nisem pristaš gatk. 😆☺️☺️☺️  Komunikacija je pomembna ja. Z gatam al brez. ☺️☺️☺️

Ko pa kužke omenijo, pol pje pa res deviacija. Pa kar bo pa bo 😅😆😂☺️☺️☺️ Na koncu pol pa rea, ko bi preživnina in domet, kolk jo bo.

Rezi*, 20.10.2024 ob 10:32

Ko pa kužke omenijo, pol pje pa res deviacija. Pa kar bo pa bo 😅😆😂☺️☺️☺️ Na koncu pol pa rea, ko bi preživnina in domet, kolk jo bo.

???

So ti nekaj pomešala med sabo?

Doggy stile je ena od poz (ti si v prvi vrsti, on takoj za tabo), preživnina pa je posledica neznanja.
Ne smeš kar zanosit, no! Se da tudi brez tega, veš…😉

radovednost944, 19.10.2024 ob 20:47

Včasih kje preberem, da je nekdo seksal pol ure ali pa celo več kot eno uro. Kaj vse je všteto v ta čas? Če povprečna dolžina seksa (brez predigre in vmesnih pavz, sam akt do ejakuacije) traja 7 minut, kako potem nekateri dosegajo take čase?

S pravo osebo ti je še ura premalo, z napačno pa kot pri planku, minuta kot večnost.

Čas mi niti ni pomemben, ker traja. Imam drugačno navado, s katero pri ženski ‘vžgem’ orgazem v presledkih večkrat zaporedoma.

v časih  moje najboljše kondicije v dolgoletni zvezi in s ta pravo so bili odnosi po 2…3 ure praktično vsak dan v katerih nama je po 3x prišlo.. Po ločitvi pa.. kar se mene tiče samo sex.. ,pač ko sem iskal idealno za življenje in se je dogajalo….

Tako je bilo z eno s katero sva s bila kao ene par mesecev v vezi, pol ko sem pa njen karakter spoznal pa ni bil teorije pri menivza življenje ampak sex je pa klapal..  vedno sem prišel 2 uro pred rekreacijo določen dan v tednu k njej.., ona me je čakala gola v postelji.. predigra je trajala 5 minut, pol se je pa ona usedal gor.., tako  ji je najlažje prišlo…, sex je trajal eno uro, tud uro in pol.., toliko časa sem imel do rekreacije..

ko ji je prišlo se je tako tresla in stiskala.. da je vse pokalo.., govorila nisva dost.., v sobi je mogla bit orng tišina, saj jo je vsak šum zmotil pri stopnjevanju do njenega orgazma… in se je ustavila… pred nadaljevanjem..

to je bilo kot v nekem transu, ko sem bil blizu konca.. sem jo vedno potrepljal po ritki, da malo neha s stiskanjem in jahanjem, da mi ne pride prehitro in pol mirovanje…

takrat tud dihala nisva, enostavno se malo stran obrneš, tako ona kot jst.., da ne gledaš telo, nobenega giba in, da ne vidiš kako kapljice znoja tečejo dol…. ker bi oba v mementu eksplodirala, pol po uri pa božanski finiš.., stisk tako močen, da je boleč od užitka.. . nakar sem se hitro oblekel in šel na rekreacijo, ona pa  kot omamljena  obležala v postelji..

moški z dobro kondicijo, zdravim življenjem, čisto preteklostjo, nobenih lopovščin v njegovi zgodovini.., čista vest, ki ima rad ženske, tud več njih.., samokontrolo, visoko samozavest, zdravjem in zadovoljnim življenjem komot obdeluje žensko uro dve uri..,  s trdim penisom, brez prstov.., more bit pa vseeno vsaj malo egoist, da se igra z žensko predvsem za njegov užitek.., seveda pod pogojem da začuti in vidi, da ta ženska uživa z njim, ker si želi imeti njega v sebi…..

Popay, 20.10.2024 ob 11:20

v časih  moje najboljše kondicije v dolgoletni zvezi in s ta pravo so bili odnosi po 2…3 ure praktično vsak dan v katerih nama je po 3x prišlo.. Po ločitvi pa.. kar se mene tiče samo sex.. ,pač ko sem iskal idealno za življenje in se je dogajalo….

Tako je bilo z eno s katero sva s bila kao ene par mesecev v vezi, pol ko sem pa njen karakter spoznal pa ni bil teorije pri menivza življenje ampak sex je pa klapal..  vedno sem prišel 2 uro pred rekreacijo določen dan v tednu k njej.., ona me je čakala gola v postelji.. predigra je trajala 5 minut, pol se je pa ona usedal gor.., tako  ji je najlažje prišlo…, sex je trajal eno uro, tud uro in pol.., toliko časa sem imel do rekreacije..

ko ji je prišlo se je tako tresla in stiskala.. da je vse pokalo.., govorila nisva dost.., v sobi je mogla bit orng tišina, saj jo je vsak šum zmotil pri stopnjevanju do njenega orgazma… in se je ustavila… pred nadaljevanjem..

to je bilo kot v nekem transu, ko sem bil blizu konca.. sem jo vedno potrepljal po ritki, da malo neha s stiskanjem in jahanjem, da mi ne pride prehitro in pol mirovanje…

takrat tud dihala nisva, enostavno se malo stran obrneš, tako ona kot jst.., da ne gledaš telo, nobenega giba in, da ne vidiš kako kapljice znoja tečejo dol…. ker bi oba v mementu eksplodirala, pol po uri pa božanski finiš.., stisk tako močen, da je boleč od užitka.. . nakar sem se hitro oblekel in šel na rekreacijo, ona pa  kot omamljena  obležala v postelji..

moški z dobro kondicijo, zdravim življenjem, čisto preteklostjo, nobenih lopovščin v njegovi zgodovini.., čista vest, ki ima rad ženske, tud več njih.., samokontrolo, visoko samozavest, zdravjem in zadovoljnim življenjem komot obdeluje žensko uro dve uri..,  s trdim penisom, brez prstov.., more bit pa vseeno vsaj malo egoist, da se igra z žensko predvsem za njegov užitek.., seveda pod pogojem da začuti in vidi, da ta ženska uživa z njim, ker si želi imeti njega v sebi…..

Tako nekako pravzaprav… morda vsi ne gledamo proč čisto fizično, ampak samo v mislih… Sicer pa drži, da so samozavestni moški odlični ljubimci, nesamozavestnim pa noben trening ne pomaga postati dober ljubimec.

In – ja – vsak mora biti v postelji tudi malo egoist. Konec koncev tvoj lasten užitek motivira tudi partnerja in to velja za oba spola. Mene nenormalno rajca, ko vidim, kako mu vibrira telo, kako mu nabije pulz, kako se spreminja dihanje, pogled postane moten, mišice zavalovijo podobno krču, telo se upogiba… sploh, ko vem, da sem to povzročila jaz (tu je en tak primer egoizma)…in ko eksplodiraš istočasno, te to poveže trajno.

Sem lahko še malo radikalen? večina žensk, tako vsaj 90%,bolje zgleda oblečenih, kot slečenih. Ko so oblečene, še kr zgledajo seksi, s temi podloženimi modrci in drugimi pripomočki.

Ja no,eno eno pocepov brez prekinitve na penisu…hm tisoci pocepov….ene zenske so pa res v kondiciji…

se vidi, da ste plačani za pisanje komentarjev na glupe poste.

samski cinik, 20.10.2024 ob 11:41

Sem lahko še malo radikalen? večina žensk, tako vsaj 90%,bolje zgleda oblečenih, kot slečenih. Ko so oblečene, še kr zgledajo seksi, s temi podloženimi modrci in drugimi pripomočki.

O, saj pri moških tudi doživiš podobna razočaranja. Razni deli telesa premalo čvrsti, mišice atrofirane, priveski bingljajoči, nesimetrični…

vedno se najde rešitev. Ženska obleče korzet, nogavice…

Več zbranosti se terja od ženske, ki se mora navaditi gledati atribute moškega telesa, pomanjkljivosti pa zanemariti in spregledati. Moški namreč sexy perila ne nosite prav pogosto… 😉

Anonimno 8818, 20.10.2024 ob 12:20

se vidi, da ste plačani za pisanje komentarjev na glupe poste.

Miško, te razumemo. Če se na temo ne spoznaš, jo res težko komentiraš…

Kaj te bolj žuli? Da nimaš kaj dodati h komentarjem ali, da je nekdo dobil nekaj v žep?

Da ti pokvarim dan: jaz služim bajno… Tudi za tvoj post mi je pravkar canknilo v šparovček… 🙂

Iz druge strani, 20.10.2024 ob 12:32

O, saj pri moških tudi doživiš podobna razočaranja. Razni deli telesa premalo čvrsti, mišice atrofirane, priveski bingljajoči, nesimetrični…

vedno se najde rešitev. Ženska obleče korzet, nogavice…

Več zbranosti se terja od ženske, ki se mora navaditi gledati atribute moškega telesa, pomanjkljivosti pa zanemariti in spregledati. Moški namreč sexy perila ne nosite prav pogosto… 😉

Že res. Ampak a se zavedaš, da na ne-ravno-postavni ženski seksi perilo lahko izgleda povsem tragikomično in posledično odbija? Sploh če obleče kaj, kar ji res ne paše?

Ne vem kakšna bi bila rešitev, sploh za moške…  Najbrž je še najboljše ne truditi se biti nekaj kar nisi.

Anonimno 10467, 20.10.2024 ob 02:13

rok-1, 19.10.2024 ob 22:27

Počasi se daleč pride… tudi pri teh zadevah. Pa pavz(ice), kaj hrane, malo crkljanja, požirek dobrega, ipd.

Oprosti, ampak ti si idiot.😆

Čisto možno.

A še vedno imam svoje mnenje. Ki je odgovorilo na vprašanje te teme. To je namreč ena izmed možnosti.

Druga možnost je tista o kateri se tudi tu piše precej – pač zadrževanje, preusmerjanje misli in nadaljevanje… do bridkega konca, ko oba skoraj crkneta od utrujenosti in določeni telesni deli doživijo skoraj zlorabo, zaradi katere potrebujejo potem kakšen dan miru, da si opomorejo. To je verjetno preizkusila večina tistih moških, ki nimajo problema s preobčutljivostjo in hitrostjo…

In obstaja vsaj še ena možnost, ki je do zdaj nihče ni omenil – in to so različne vzhodnjaške metode za doseganje vrtoglavih stanj. Koncentracija na energije, dihanje in meditacija dveh skupaj. Telesna meditacija v dvojini… je zakon. Je zelo duhovna izkušnja, ki jo telesno samo dopolnjuje… in lahko kar traja in traja.  Priporočam v testiranje – vendar rabiš osnovo za to. Nekaj izkušenj z meditacijo in usmerjanjem pozornosti, pa tudi dihalne tehnike za nadzor telesa. Rabiš tudi »pravi« čas in prostor. Ne gre kar kadarkoli in kjerkoli.

Imajo pa drugi pišoči zelo prav ko govorijo o tem, da mora biti prava ženska. Nobena od stvari ki sem jih omenil ne gre brez prave partnerice. No … morda se motim vsaj pri drugi točki. Ta bi verjetno šla.

Če imaš pa prav v svojem mnenju, je tole za vzeti samo kot nesmiselne blodnje in bo treba pravi odgovor poiskati kje drugje.

Moj rekord je minuta 72 sek.

maraton gore dole.. bistvo je v tem, da si te želi zaradi tebe ne zato, da se le prazni vate.. in je tudi odvisno od vsega, ali hočeš tisti moment na hitro, ker te tok napali, ali si hočeš vzeti čas.. sicer pa vmesni vikendi namenjeni le ljubljenju, sexanju, crkljanju.. vmes kaj poješ, popiješ, se pogovarjaš, mogoče kaj pogledata in se vmes spet dol data…

seveda, če imaste čas za to.. jaz le fantaziram v prazno 😁.. oz pišem spomine..

Ni panike, glavno da imaš desanko seksi. Pa vedno jo lahko nafarbaš, da si odličen jebač. Saj, verjetno je to tudi point tvojega cinizma. Ne more te osrečevati česar nimaš oziroma česar ne zmoreš. Hja…

rok-1, 20.10.2024 ob 13:12

Že res. Ampak a se zavedaš, da na ne-ravno-postavni ženski seksi perilo lahko izgleda povsem tragikomično in posledično odbija? Sploh če obleče kaj, kar ji res ne paše?

Ne vem kakšna bi bila rešitev, sploh za moške…  Najbrž je še najboljše ne truditi se biti nekaj kar nisi.

😄 res je. Sem nekoč na željo partnerja in zaradi lastne radovednosti oblekla nekja, kar ne paše niti moji osebnosti, niti telesnim proporcom….
Še danes nisem prepričana, če je bilo smešno ali grozljivo.. v glavnem, šla sva raje na sprehod in ne v spalnico…

Za dober seks pač mora biti izpolnjenih mali milijon dejavnikov.

Me pa zdaj nekaj zanima: kdo ga bolje odnese- tisti, ki sčasoma dograjuje  in izpopolnjuje svoje spolne izkušnje, ali tisti, ki je že v samem začetku naletel na idealen seks, potem pa tega partnerja izgubil in je kasneje naletel na slabše?

no, v naravi, gozdu pa se nasloniš na drevo.. pa ne rabiš nobene sexi opreme.

New Report

Close