Trajanje seksa
Iz druge strani, 20.10.2024 ob 14:14
rok-1, 20.10.2024 ob 13:12
Iz druge strani, 20.10.2024 ob 12:32
samski cinik, 20.10.2024 ob 11:41
Sem lahko še malo radikalen? večina žensk, tako vsaj 90%,bolje zgleda oblečenih, kot slečenih. Ko so oblečene, še kr zgledajo seksi, s temi podloženimi modrci in drugimi pripomočki.
O, saj pri moških tudi doživiš podobna razočaranja. Razni deli telesa premalo čvrsti, mišice atrofirane, priveski bingljajoči, nesimetrični…
vedno se najde rešitev. Ženska obleče korzet, nogavice…
Več zbranosti se terja od ženske, ki se mora navaditi gledati atribute moškega telesa, pomanjkljivosti pa zanemariti in spregledati. Moški namreč sexy perila ne nosite prav pogosto… 😉
Že res. Ampak a se zavedaš, da na ne-ravno-postavni ženski seksi perilo lahko izgleda povsem tragikomično in posledično odbija? Sploh če obleče kaj, kar ji res ne paše?
Ne vem kakšna bi bila rešitev, sploh za moške… Najbrž je še najboljše ne truditi se biti nekaj kar nisi.
😄 res je. Sem nekoč na željo partnerja in zaradi lastne radovednosti oblekla nekja, kar ne paše niti moji osebnosti, niti telesnim proporcom….
Še danes nisem prepričana, če je bilo smešno ali grozljivo.. v glavnem, šla sva raje na sprehod in ne v spalnico…
Za dober seks pač mora biti izpolnjenih mali milijon dejavnikov.
Me pa zdaj nekaj zanima: kdo ga bolje odnese- tisti, ki sčasoma dograjuje in izpopolnjuje svoje spolne izkušnje, ali tisti, ki je že v samem začetku naletel na idealen seks, potem pa tega partnerja izgubil in je kasneje naletel na slabše?
Nisem iskala, ker nisem vedela kaj naj iščem. Našla. Izgubila. To je once in the lifetime, zato ne iščem več. Tega ni.
Ne znaš it na manj, 20.10.2024 ob 14:20
Nisem iskala, ker nisem vedela kaj naj iščem. Našla. Izgubila. To je once in the lifetime, zato ne iščem več. Tega ni.
Je. Te pa zelo razumem, da več ne iščeš. Ker ne verjameš, da je lahko bolje.
Je pa pomembno, koliko si stara. Pri 30 je to preuranjeno reči.
Jaz sem ob vsaki izgubi bila prepričana, da je ta bil zadnji. In sem bila nekaj časa (let) sama.
Najboljšega sem srečala, ko sva bila okoli Abrahama.
No, ta je res bil zadnji. Ampak jaz jih že davno več ne štejem 30…
rok-1, 20.10.2024 ob 13:59
Anonimno 10467, 20.10.2024 ob 02:13
rok-1, 19.10.2024 ob 22:27
Počasi se daleč pride… tudi pri teh zadevah. Pa pavz(ice), kaj hrane, malo crkljanja, požirek dobrega, ipd.
Oprosti, ampak ti si idiot.😆
Čisto možno.
A še vedno imam svoje mnenje. Ki je odgovorilo na vprašanje te teme. To je namreč ena izmed možnosti.
Druga možnost je tista o kateri se tudi tu piše precej – pač zadrževanje, preusmerjanje misli in nadaljevanje… do bridkega konca, ko oba skoraj crkneta od utrujenosti in določeni telesni deli doživijo skoraj zlorabo, zaradi katere potrebujejo potem kakšen dan miru, da si opomorejo. To je verjetno preizkusila večina tistih moških, ki nimajo problema s preobčutljivostjo in hitrostjo…
In obstaja vsaj še ena možnost, ki je do zdaj nihče ni omenil – in to so različne vzhodnjaške metode za doseganje vrtoglavih stanj. Koncentracija na energije, dihanje in meditacija dveh skupaj. Telesna meditacija v dvojini… je zakon. Je zelo duhovna izkušnja, ki jo telesno samo dopolnjuje… in lahko kar traja in traja. Priporočam v testiranje – vendar rabiš osnovo za to. Nekaj izkušenj z meditacijo in usmerjanjem pozornosti, pa tudi dihalne tehnike za nadzor telesa. Rabiš tudi »pravi« čas in prostor. Ne gre kar kadarkoli in kjerkoli.
Imajo pa drugi pišoči zelo prav ko govorijo o tem, da mora biti prava ženska. Nobena od stvari ki sem jih omenil ne gre brez prave partnerice. No … morda se motim vsaj pri drugi točki. Ta bi verjetno šla.
Če imaš pa prav v svojem mnenju, je tole za vzeti samo kot nesmiselne blodnje in bo treba pravi odgovor poiskati kje drugje.
“In obstaja vsaj še ena možnost, ki je do zdaj nihče ni omenil – in to so različne vzhodnjaške metode za doseganje vrtoglavih stanj. Koncentracija na energije, dihanje in meditacija dveh skupaj.”
Jp, preklop z zakrčenosti in plitkega dihanja v sproščenost mišic in dihanje v trebuh omogoči kontroliranje žareče kugle in delanje ljubezni z izmenjavo seksualne energije, hranjenje in zdravljenje drug drugega namesto seksa z energijo praznenja.
Te metode sicer res izvirajo iz starodavnih taoističnih duhovnih praks, ampak imajo tudi čisto znanstveno, fiziološko logiko in razlago, s spremembo dihanja prevekslaš z enega živčnega sistema na drugega in potem lažje kontroliraš izliv.
Dober seks traja do 20 min vkljucno s predigro. Od penetracije do vrhunca pa praviloma max 7 minut. Vsaj v kolikor se akterja res privlacita je tako. Vse kar je vec meji na dolgcas. V kolikor pa imas zensko, ki ti ni vsec alj obratno, pa lahko seksas tudi celo uro. Pac ni stimulacije in ustavis se, ko se ti res ne da vec. Ampak to je definicija slabega in ne dobrega seksa.
Sveti duh!, 20.10.2024 ob 16:04
Dober seks traja do 20 min vkljucno s predigro. Od penetracije do vrhunca pa praviloma max 7 minut. Vsaj v kolikor se akterja res privlacita je tako. Vse kar je vec meji na dolgcas. V kolikor pa imas zensko, ki ti ni vsec alj obratno, pa lahko seksas tudi celo uro. Pac ni stimulacije in ustavis se, ko se ti res ne da vec. Ampak to je definicija slabega in ne dobrega seksa.
No, meni med seksom še nikoli ni postalo dolgčas. Ti si pa zdaj naredil tako reklamo, da si bodo naizkušena dekleta začenjala želeti dolgočasen seks… tiste izkušene pa svoje partnerje namensko dolgočasiti.. 🙂
Teh 7 minut je verjetno posledica tega, da 50-60% moških trpi zaradi prezgodnjega izliva, po moje je 10 predigre in 7 minut penetrativnega seksa veliko premalo, ene ženske rabijo dlje, da se odprejo, 7 minut traja pa kvečjemu do prve možne ejakulacije, valjda se zadržiš, spustiš in potem spet nazaj do roba, tako je tvoj orgazem veliko bolj intenziven, za žensko pa sploh možen.
Zanimiva opcija je tudi seks brez moškega orgazma, karezza, reorientira fokus vsega skupaj, veliko parov trdi, da jim je karezza rešila zakon.
anonimno8409, 20.10.2024 ob 16:37
Teh 7 minut je verjetno posledica tega, da 50-60% moških trpi zaradi prezgodnjega izliva, po moje je 10 predigre in 7 minut penetrativnega seksa veliko premalo, ene ženske rabijo dlje, da se odprejo, 7 minut traja pa kvečjemu do prve možne ejakulacije, valjda se zadržiš, spustiš in potem spet nazaj do roba, tako je tvoj orgazem veliko bolj intenziven, za žensko pa sploh možen.
Zanimiva opcija je tudi seks brez moškega orgazma, karezza, reorientira fokus vsega skupaj, veliko parov trdi, da jim je karezza rešila zakon.
Ne vem no. Kolikor je meni znano in tudi kar strokovnjaki trdijo, zakone rešujejo predvsem ljubice in ljubimci
Sveti duh!, 20.10.2024 ob 16:53
Ne vem no. Kolikor je meni znano in tudi kar strokovnjaki trdijo, zakone rešujejo predvsem ljubice in ljubimci
He he👍 ja, tisti, ki si vzamejo čas za seks, namesto brisanja prahu ali gledanja fuzbala…
Pa ne skači zdaj, nimam zaprašenega stanovanja, le ne dovolim, da se na ljubezni nabira prah… število golov na tekmi pa je približno enako številu orgazmov in traja toliko časa, kot nogometna tekma…😄
Iz druge strani, 20.10.2024 ob 17:14
He he👍 ja, tisti, ki si vzamejo čas za seks, namesto brisanja prahu ali gledanja fuzbala…
Pa ne skači zdaj, nimam zaprašenega stanovanja, le ne dovolim, da se na ljubezni nabira prah… število golov na tekmi pa je približno enako številu orgazmov in traja toliko časa, kot nogometna tekma…😄
👍😃
Tole:
rok-1, 20.10.2024 ob 19:57
Kdo je bolje odnese?
Ne vem, po moje je to bolj filozofsko vprašanje; ker je stvar osebnosti. Mislim si da je bolje, da nekje na začetku naletiš na nekaj super, ker potem vsaj veš da obstaja in da je možno. Se pa lahko zgodi, da potem doooolgoooooo iščeš spet kaj podobno dobrega.
… je komentar na:
“Me pa zdaj nekaj zanima: kdo ga bolje odnese- tisti, ki sčasoma dograjuje in izpopolnjuje svoje spolne izkušnje, ali tisti, ki je že v samem začetku naletel na idealen seks, potem pa tega partnerja izgubil in je kasneje naletel na slabše?“
rok-1
ja, toliko filozofsko in odvisno od posameznika, kot vse dileme, ki nasproti postavljajo oba ekstrema. Na srečo v življenju nismo prepogosto postavljeni pred ali-ali, ampak se večina dogaja v varni sredini.
Se pa za ekstreme vseeno občasno splača živeti. Da ti požene kri po žilah, da si uresničiš kake (dosegljive) sanje, da ni monotono in da se lahko zaveš svojih meja.
Včasih poletiš, včasih se moraš povsem ustaviti, je pa dragoceno doživeti različnost in pestrost življenja. Po možnosti brez delanja škode, se razume.
Ne sprejemam nemoči in vdanosti v usodo, vse to te samo postara v smislu, da nehaš koprneti in sanjati. Kar se tiče seksa, se to navezuje na pomanjkanje domišljije in krši osnovno pravilo, da se večina erotike zgodi v glavi in ne med nogami.
Z žensko, s katero sva se ujela, sva imela po 3-4 ure idelanega sexa. Varala sva. Potem sva se poročila in še vedno imela tak sex. Počasi sva prešla v nek normalen ritem in je blo fajn. Potem se je njej hormonsko zalomilo in je mene zlomilo. Kaj mislim s tem? Včasih sem se bal, da mi bo prišlo prehitro, zdaj me je psihično spravila v povsem drug položaj, zdaj se mi zgodi, da mi ne pride (to prej nisem poznal), da mi kar uplahne, čeprav si ful želim in to me ubija…
Anonimno2227, 20.10.2024 ob 20:50
Z žensko, s katero sva se ujela, sva imela po 3-4 ure idelanega sexa. Varala sva. Potem sva se poročila in še vedno imela tak sex. Počasi sva prešla v nek normalen ritem in je blo fajn. Potem se je njej hormonsko zalomilo in je mene zlomilo. Kaj mislim s tem? Včasih sem se bal, da mi bo prišlo prehitro, zdaj me je psihično spravila v povsem drug položaj, zdaj se mi zgodi, da mi ne pride (to prej nisem poznal), da mi kar uplahne, čeprav si ful želim in to me ubija…
Ne vem, ali ti to kaj pomaga, samo povem: še zdaleč nisi edini. Jih poznam kar nekaj, ki se jim dogaja isto.
Pa ženskam tudi, veš. Še pogosteje. Kar brez vidnega razloga mine vzburjenje in zadeva se posuši.
Ko se sprijazniš, da se to pač zgodi, se navadiš, da takrat pač nehaš.
Nič takega, kar ne bi bilo za razumet.
Takrat pride na vrsto objem in pomeni enako močno povezanost, kot vzajemni orgazem.
Ko nekoga ljubiš, delaš to s srcem, spolni organi so pa dodatna oprema. Avto deluje tudi brez gretja sedežev, a ne?
Samo brez panike! Vse je to normalno.
Iz druge strani, 20.10.2024 ob 21:15
Ne vem, ali ti to kaj pomaga, samo povem: še zdaleč nisi edini. Jih poznam kar nekaj, ki se jim dogaja isto.
Pa ženskam tudi, veš. Še pogosteje. Kar brez vidnega razloga mine vzburjenje in zadeva se posuši.
Ko se sprijazniš, da se to pač zgodi, se navadiš, da takrat pač nehaš.
Nič takega, kar ne bi bilo za razumet.
Takrat pride na vrsto objem in pomeni enako močno povezanost, kot vzajemni orgazem.
Ko nekoga ljubiš, delaš to s srcem, spolni organi so pa dodatna oprema. Avto deluje tudi brez gretja sedežev, a ne?
Samo brez panike! Vse je to normalno.
“Avto deluje tudi brez gretja sedežev, a ne?”
Problem je, da se med seksom sproža oksitocin, kar omogoča, da smo navezani en na drugega, brez tega si začneta zakonca hitro iti na živce, malenkostne razlike lahko ratajo nepremostljive.
Morda je možno z drugimi oblikami fizičnega izkazovanja naklonjenosti ohraniti medsebojno toplino in pokonektanost, če je crkljanja in podobnega dovolj.
Današnje ženske so precej izbirčne in hkrati hecne. Rade bi imele tiča z dolžino nad 20 cm, same pa so podpovprečne. Ko ima ženska kaj pokazati (s tem mislim na atraktivno postavo in joški kot zrele lubenice) potem tudi tič zraste za kakšen centimeter več. Ko pa vidim, da je ženska ravna kot dila, je lahko srečna, če se mi sploh dvigne.
Hecno, 20.10.2024 ob 23:08
Današnje ženske so precej izbirčne in hkrati hecne. Rade bi imele tiča z dolžino nad 20 cm, same pa so podpovprečne. Ko ima ženska kaj pokazati (s tem mislim na atraktivno postavo in joški kot zrele lubenice) potem tudi tič zraste za kakšen centimeter več. Ko pa vidim, da je ženska ravna kot dila, je lahko srečna, če se mi sploh dvigne.
Ti zaupam eno žensko skrivnost?
Če je lastnik samozavesten dedec, ki zna ravnati s svojim orodjem, je njegov tič v njenih očeh točno taprav in se odlično prilega.
Tu in tam se najde kak bimbo, ki mu je zrastel velik debel tič, pa je neuporaben, ker njegov lastnik nima navodil za uporabo. To je pa žalost in razočaranje za oba.
Potem je pa še ena velika skupina tipov, ki nimajo v hlačah nič posebnega, pa še uporabljati ga ne znajo. Nekaj takega, kot ročni sveder, ki ga pa lastnik hoče predstavljati kot hilti in se tudi obnaša tako, kot da je prišel na normo štemat beton, nima pa štroma.
No, potem so pa še nežne dušice, ki so tako v skrbeh za svoj privesek, da se obnašajo, kot da je iz porcelana in bi ga najraje samo dali na občudovanje in hvaljenje, ne bi ga pa uporabili, ker jih je menda strah, da se bo zlomil.
Žalostni primerki so tudi tisti, ki so jih polna usta samohvale, bi pa najraje ostali oblečeni in v temi pod odejo, da ne bi frajla videla njihovega zakladka, pač pa jim v očeh piše, da niso najbolj prepričani v njegovo delovanje in mere.
Pubeci imate srečo, da so med vami kolegi, ki imajo in zmorejo. Tako puncam ostaja nekaj upanja, da moški še vedno funkcionirate in so se sploh pripravljene ukvarjati z iskanjem enega dobrega med vami.
Mnoge so že obupale in se odrekle sanjam o pravem moškem, ker so imele smolo, da so naletele na same neusposobljene ljubimce, pa verjamejo, da je dober ljubimec le mit.
Je pa seveda res tudi, da je moškim enako težko najti dobro žensko. Nič kaj ni rožnato niti enim, niti drugim. Je pa povsem odveč še tisto malo kvariti z napačnim odnosom do nasprotnega spola.
Seks je, kakršen je. Vsi se trudimo doživeti čim boljšega. Je pa odvisen od človeka, ne od tistega, kar nam je zrastlo med nogami.
Zartrose, 20.10.2024 ob 14:06
maraton gore dole.. bistvo je v tem, da si te želi zaradi tebe ne zato, da se le prazni vate.. in je tudi odvisno od vsega, ali hočeš tisti moment na hitro, ker te tok napali, ali si hočeš vzeti čas.. sicer pa vmesni vikendi namenjeni le ljubljenju, sexanju, crkljanju.. vmes kaj poješ, popiješ, se pogovarjaš, mogoče kaj pogledata in se vmes spet dol data…
seveda, če imaste čas za to.. jaz le fantaziram v prazno 😁.. oz pišem spomine..
In bo kak maratonc notr opisan?