trajna/prameni
1. Trajna: imam dolge, srednje goste, rjave lase. Mislite, da bi mi preveč uničila lese, če mi naredijo bolj velike kodre samo navrhu glave?
2. Prameni: imam temno rjave lase, trenutno pobarvane na vijolične, temne obrvi,sem zelo svetle polti. Mislite, da bi mi pasali blond prameni?
Rada bi eno spremembo, vendar nikakor se ne morem odločit.
Hvala!
Malo se posvetuj s prijateljicami, mogoče firzerko … ??? … njim bo lažje reči, ker te vidijo 🙂
Drugače pa… ne vem kako svetlo polt imaš… js nisem temne polti, imam drugač naravno rjave lase (ne vem, bolj temne), zdej sem si pa dala svetlo rjave pramene (ni glih blond, zelo podobno) pa je… super!! 🙂
Glede uničenja las pa mislim… kaj vse si folk daje gor na lase… pa je tako kot je, nekaterim se res full uničijo, drugim pa nč kaj… samo po moje je bolje čim manj “težit” lasem… ad te bojo imeli “radi” … jih je treba negovat!! ;))
LP, Anita
Tudi jaz mislim, da se je dobro posvetovati s dobro frizerko, sama imam črne lase in sem se odločila da si jih enkrat v življenju pobarvam.
Postopek: razbarvale so mi mojo naravno barvo, lasje so postali srednje rjavi, nato pa so mi na te naredile 4 vrste pramenov (blont, svetlo rjave – lešnik, rdečo-oranžne, in temno rjave) – zgleda zelo dobro, sama sem prav tako zadovoljna, ker si sebe nisem predstavljala svetle, ob tem da sem temne polti in temnimi obrvmi mi ta sprememba res ugaja. Poskusi….