trajnik
Mene pa neki zanima pa bi vas res prosila če ktera ve odgovor. Sem si dala zavarovanje za avto uredit na štiri obroke pa naj bi to šlo preko trajnika 18-tega iz računa in zdej ta mesec je bla plača teden dni kasneje pa 18 ni blo gor takega stanja. Zdej me pa zanima al banka čaka pa trga ko pride priliv al kako to gre. Res me zanima, ker ne bi rada da pride do kakih problemov. Pa še to ali je možno da prestavim trajnik (še dvakrat ga imam) na 28, da ne pride spet do kakih odstopanj. Takrat nisem niti pomislila, da se to lahko zgodi in sem avtomatsko ko je rekla 18-tega vam trgajo rekla uredu. Eh ke nič ne razmišljam vnaprej pol je pa tako.
Hvala vam za vaše odgovore. Sej bi poklicala zdejle pa ne morem v službi govort. Hvala še enkrat.
lp
Kolikor vem ti ne trgajo, če denarja ni na računu na dan, ki je določen za poravnavo obveznosti. Sedaj si v zamudi en obrok. Tako se je zgodilo kolegici, ki je nato dobila obvestilo o neplačanem obroku. Pokliči na banko in povprašaj.
LP
Jaz imam tudi SKB in ne trgajo, če gor ni dovolj denarja. Niso mi trgali Vzajemne in mi je potem vzajemna poslala položnico, banka ne pošlje nič.
Moja mami pa ni imela kritja za trgovino Merkur in tudi ni Ljubljanska banka nič poslala, ampak je poslal Merkur obvestilo in položnico. Torej zagotovo ti bo Zavarovalnica poslala položnico, ampak vseeno kar pokliči. Pa verjetno to ni Triglav, ker jaz nisem mogla z SKB-jem plačat registracijo na obroke, ker nimajo pogodbe, mož pa je z LB lahko potem vzel na obroke.