Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Trajno ravnanje las v studiu Stars

Trajno ravnanje las v studiu Stars

Punce zdravo,

odločila sem da vam pišem o moji izlušnji z trajnim ravnanjem, ker vidim, da nekateri saloni stvari ne jemljejo resno in delja škodo nam.
Ravnanje las so mi naredili v studiu Stars, obrazložili so mi vse skupaj in me prepričali, da je to prava stvar za moje lase. Moji lasje so že od nekdaj neukrotljivi, napihnjeni, štrenasti in brez sijaja.
Obljublili so mi, da bodo po ravnanju ravni, da se zmanjša volumen in baje naj bi bili bilj sijoči. Skratk dobila naj bi sanjske lase s katerimi nebi imela dela.
Po postopku so bili lasje videti super. Držala sem se vseh navodil a po prvem pranju in sušenju doma, sem doživela šok. Lasje so bili še bolj grozni kot prej, prav nič ravni in sijoči, še bolj so bili štrenasti izsušeni potrgani in sedaj moram uporabljait še več olj in maske, da jih sploh spravim v red. Jezna in razočarna sem.
O ravnanju sem si prebrala marsikaj in vem kakšen bi moral biti rezultat. Povrhu vsega pa si je kolegica lase dala zravnati drugje in ima rezultat fenomenalen, pa je imela pred ravnanjem lase še bolj štrenste in suhe kot jast. Tako da sedaj vem, da je ravnanje lahko super stvar, če je prav narajeno. Šla pa je na trubarjevo ne vem točno kje, mislim, da je moderatorka tega foruma lastnica salona.
No ravno zato sem šla raziskovat kaj je bilo narajeno narobe in odkrila, da se mojih las niso lotili pravilno. Niso uporabili primerne zaščite, niso preverjali kaj se z lasom dogaja. Za studio Stars sem se odločila zaradi ugodnejše cene a to sedaj močno obžaljujem.

Na mail sem pred kratkim dobila ponudbo od Kuponka, kjer oglašujejo trajno ravnanje za še ugodnješo ceno. To me je res prav raskurilo in bi rada opozorila vse punce, ki premišljujete kupiti ta kupon, da raje 100 krat premislite če se vam res splača reskirat svoje lase.

Mene je šola drago stala, kolegičina pozitivna izkušnja z trajnim ravnanjem, pa me vsakokrat opomni kako neumna sem bila, da nisem šla v drug salon, odštela nekaj evrov več in bi sedaj imela mir z lasmi. ;/

lp
Anja

Anja pozdravljena,

škoda, da ste imela tako slabo izkušnjo.

Predlagam, da se oglasite k nam na brezplačen posvet, da si ogledamo stanje las in stopnjo poškodbe.
Na voljo imamo nekaj tretmajev, ki bod stanje precej izboljšali, med rugim tudi blago ravnanje las, ki zdrži 12 tednov in lasem povrne vlago ter volnost. Je idelno sredstvo za ravnanje poškodovanih las, lahko ga izvajamo čez kemično močno obdelane lase.

Lep pozdrav
Nadja Naya Urevc

********************** Frizerski studio EVILHAIR Trubarjeva cesta 55 Ljubljana http://www.facebook.com/Evilhair/app_453357294705395 http://www.evilhair.com/ naya[afna]evilhair.com

lp naveličana sem tega da imam neukrotljive lase res da niso kaj dosti skodrani vendar mi niti likalnik ne pomaga zravnati las nazadnje sem imela nezgodo šla sem na razgovor za službo in šefica mi je rekla naj se prej vedno počešem vendar mojih las tudi če jih počešeš zgleda da NISO in vedno počešem celo lasišče in si naredim čop pa še kar zgleda da niso počesani in da sem ravnokar “kravi z riti zlezla” prosim pomagajte kaj naj naredim, mažem jih z vsemi možnimi preparanti ravnam z likalnikom in nič kakoršen koli nasvet???

Naveličanka,

po celovitem pregledu vašega stanja vam bom lahko lažje svetovala kako se lotiti zdravljenja ali ravnanja las. Definitivno lahko najdemo rešitev. 😉
Naročilo na posvet lahko oddate tukaj naročilo[/url]

Lep pozdrav

********************** Frizerski studio EVILHAIR Trubarjeva cesta 55 Ljubljana http://www.facebook.com/Evilhair/app_453357294705395 http://www.evilhair.com/ naya[afna]evilhair.com

Mene pa zanima ali še imate salon oziroma, če še opravljate trajno ravnanje las ali keratinsko glajenje? Imam že čez polovico glave narastka, spodaj pa imam lase beljene. Sicer niso v katastrofalnem stanju, vendar so kar bogi, posledica tudi ker se vsakodnevno likam. Naravno imamo skodrano, valovite, štrenaste lase in reeees si jih želim popolnoma zravnati, sploh za obdobje morja, ko mi gre to še najbolj na živce. Zanima me kaj predlagate in kako bi to lahko rešili. Pripravljena sem seveda tudi postrižti konice, vendar bi še vedno ostalo kar nekaj blond dolžine. Lase imam drugače malo čez ramena.

Hvala za odgovore ❤️

New Report

Close