Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Traktor…. za zajčka pa sebata

Traktor…. za zajčka pa sebata

Pazi, da ne boš eksplodirala hehehehe

Se trudim

si pa res HOT

ne no..je tko ko lepo..pol bo pa prelepo;))..lubcka..za lepo jutro..in kje si???No kje nisi..gres na kavo..prides..te cakam..ajde…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Si omenila kofe. Veš da grem. Evo me tukaj

okej..sam ne kle..tam..kje je lepo..lepse..najlepse..prid;))..cakam…ej..da me ne bo kdo..kle je lepo..nc bat…sam tam..je tud…sploh pit kofija..pa un..mmmmmmmmm…papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jao kakšni kratki stavki. Ej se ti kolca al kaj

se bo tebi zdele..kolcalo..jaz grem tja..pa ne zezi ti mene k jih bos dobil po riti..se pred kavo

A po nagi

seveda..ker tako najbolj zaleze..pr teb;))

Si grem frizuro zrihtat

okej..sibajva..papa

Pa ne na glavi, ampak na riti

New Report

Close