Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tralala … hi hi

Tralala … hi hi

A ni lepo se zbudkat zjutaj … ko se obrneš na levo stran in tam zagledaš osebo, ki jo ljubiš … … Se stisneš k njemu in mu prpopaš enega lupčka za dobro jutro …

Pol ustaneš … pogledaš skozi okno … in vidiš lepo lepo lepo jasno vremce … in toplo sončke …

… in najlepše je, ko pomisliš … PETEEEEEEEK JE!!!!!!!!!!!!!! :)))))

Dobro jutro zlati moji … :-********************

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bugi..in se lepse je..ko gres s to osebo za cel vikend..na morje..hudoooo..ne delas druzga ko papas..pa uno..pa tretje..pa papas..ma uzivas..ejjj…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

No … Sonči … … ti greš na morje … jst sem pa s to osebo cel vikend na … motooooorčkuuuu … :)))))))))))))))))))))))))))))

Sonči … ma … a ni mal premraz za it na morčke? :/

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bugi..jaz se grem poslovit dol od njega..pa ej..u sukci ni mraza..tam je vroce;))…ma saj ves..no..kaj cem kle razlagat…vikend brez otrok..hudooooooo..lepo;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

No no no …. … … če bosta u šukci … hmmmmmm mmmm … pol bo pa vroče … ja ja … Pol pa se mal ofrišat v prijetno hladno morčke … in bo tako ku če bet .. ;))) :))))

Ja ja ja ja … … No … jst sem bla prejšnjo nedeljo v Portorožku … sem šla mim morja … sem ga na hitro pogledala in mu rekla … : ciao … A bo zadost za se poslovit d morja za letos? :))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Šalom!
😉

Lepo jutro tudi tebi in še lepši dan!!!

:))))))))))))))))))))) Šalom srce moje … Sem včeraj MIšiju povedala, da je bila moja dvojnica pr tebi … Pa me je vprašal če si skočil nanjo ko je prišla skoz vrata … :)))))))))))) ;))))))))))

Lp, Bgv

ma ne no..mors it nazaj..pa se se enkrat poslovit..daj no..k je zdele dol tko lepo..tisina..tisina..pa morje..in jaz..hudoooo..obozujem dol moja jutra…mmmmmmmmmmmmmmmmmmm…no zdele pac ne bo tko..bo bolj napeto…ampak bo lepo..haha

Hm … ta vikend je v planu Postojna … Če pa bo premalo, pa ni dvakrat za rečt, da jo ne švignemo dol proti morčku … :)))) ;)))

Lp, Bgv

zame pa petek ravno ni najlepši ker me potem čaka še delovna sobota pa nedelja
prav mi je, kaj sem pa hotel biti prodajalec

SEj zdej po novem bojo trgovine ob nedeljah zaprte … :)))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

ti kar sanjaj

imejva se lepo..uzivajva!!!

Oh … jst kot potrošnik bi najraje videla, da bi bile trgovine odprte 24 ur na dan … :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Psssst… Na nevarnem območju se gibaš…. 😉

Lep pozdrav, bgv :)))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

pol si pa proti men

je že prepozno

No, jaz ne bom več komentirala… Boljše za zdravlje vseh, a ne 😉 :))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

ja

Ne … nisem proti tebi … samo … vem kaj bi meni najbolj pasalo … kot potrošniku … ;))) :))))

Lp, Bgv

pa si

Ohjoj … … … zdej mi pa greš že počasi na … … … …

A znaš še kaj drugega kot se pritoževat???

Uff … … … (Bgv tolče mal sunčk v glavo)

Lp, Bgv

zdaj si pa še bolj proti meni

Ma zdej te sploh ne je*em več … … tko …

Lp, Bgv

New Report

Close