Tralala lalala … lilili … lo lo lo …
hehe … A ste tut vi tok dobre volje danes kot sem jst … :)))))))))))))))))))
A ni to fino … ko te celo noč zvija od bolečin po bušiju … in te tvoj dragi/a stisne k sebi in ti skuša ublažit bolečine … čeprav jih ne more … … … in pol zjutraj, ko se zbudita, ti da enega taaaaaaakega cmokija, da se kar zvrti in te stisne in ti pove, kako te ljubi … :))))))))))
JOj joj joj … :))
He he … Nekaj vam pa morem povedat. :))
Včeraj sem bila mal po nakupih … hi hi … pa sem si kupla čeveljčke za 23 jurjev … :)))) … hi hi … pa srajčko szi vrtoglavim dekoltejem (resnično vrtoglavim) za 21 jurjev … … hi hi … in ravnokar sem si kupla preko spletne trgovine še digitalca … :)))))))))))))))))))
Zapravljajmo zapravljajmo zapravljajmo … hehehe … ;)))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
Hm … nekdo pa je sedaj v službi, a? :))))))))) ;)))
Ja … digi digi … Baje da ga dobim jutri … hm … Pišejo, da najkasneje v 5-ih dneh … sam jst ga rabim za soboto … … ufff … Upam, da bo ratalo … ;)))
Pol bomo pa fotkali in fotkali in fotkali … he he he … :)))))))))))))))))))
Lp, Bgv
ha..hahaha..poljubcek..zapravljivki..ma je lepo..aneda..mal zapravljat..in ej..tud jaz od vceri novga digitalca gledam;))…pejva se zapravljat…zapravljat..k tko pase noooo..jaz grem dons..in bom kupila eno cunco..tisto miceno za na ritko;))..ki ti tud polepsa dan..ob pogledu na njo..haha
:))))))))))))))) Uh … res je lepo zapravljat … še posebej če veš, da lahko, ker si bil čez poletje priden in ai prešparal regres … :)))))))))))) ;))))
Ja ja … uh … zdej pa res komi čakam, da dobim digija … pol pa … opaaaa … pol bomo pa slikcali in slikcali in slikcali .. .
Uh … jst grem tudi danes spet mal zapravljat … Si morem kupit mal spodnjega perilca … hi hi … … … kakega takega fino sexy … da bo moj Miško zmari trd (ups … pregrešne misli) :)))) … … … in pa kake take faaaaaajn lepe najlonkice … take s kakim lpim uzorčkom … … mmmm … hi hi … da naredijo lepe nogice … hehe …
Lp, Bgv
nehaj nama tezit..haha…ma ja Bugi..saj to bom jaz dans spicla..ko se bom zamotila s tem cunjicam, ki so men zelo pomembne…spodnje perilo..mnjamsi..pa tud najlonkce..uffff..mreza mi je ta trenutek hot..za popizdit…aha..nardijo noge…hudooooo..bom nehala..ce ne bom mogla res vse to posnet za nasga stari-ja;))..hahaSP..ne zamer no…saj se sam zezam no..ves..da jaz pa najlonke pa gatke..ma dej no..sem ko stara mamka;))..kva cem to slikat;))
Ma kaki italija … tu pri nas … ko je roba 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dražja … 😀 😀 😀
V Italijo pa odkar je Evro sploh ne hodim več … je vse full drago ratalo … :((( … pa še škrt roba … bljak ..
Lp, Bgv
Uh … imamo mi vse … mi smo eno malo veliko mesto … tu dobiš vse kar ti srce poželi … … … :))))))
Imamo Mercator … si misliš? uh … … da dol padeš … In baje … pravjo … da bo tut Interspar pršu … sam mislim, da so sam prazne besede … … :(((
Ha … pa mamo Tuš … ha … … … celo … :)))))))))))))))))))))))))
In pol da ne govorimo o ta malih trgovincah … ha haaaaa … Srajčko sem kupila v Nara Camice … ha … … kjer skoraj da ne dobiš srajčke ki bi bila cenejša od 15.000 … … … hah … …
Ma ja no … en kurc je vse skupi … :((((((((((((((((((((((((
Lp, Bgv
Hm … šparat za uohcet … Ja ben … Ma sej midva z Miškotom bova mela tako mejhno ohcet … nbenga velikega pompa … in nbenih velikih soudou .. :)))))))
hi hi hi … sicer pa … Kdo že plača ohcet? :)))))
Lp, Bgv