Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tralala lalala … lilili … lo lo lo …

Tralala lalala … lilili … lo lo lo …

hehe … A ste tut vi tok dobre volje danes kot sem jst … :)))))))))))))))))))

A ni to fino … ko te celo noč zvija od bolečin po bušiju … in te tvoj dragi/a stisne k sebi in ti skuša ublažit bolečine … čeprav jih ne more … … … in pol zjutraj, ko se zbudita, ti da enega taaaaaaakega cmokija, da se kar zvrti in te stisne in ti pove, kako te ljubi … :))))))))))

JOj joj joj … :))

He he … Nekaj vam pa morem povedat. :))

Včeraj sem bila mal po nakupih … hi hi … pa sem si kupla čeveljčke za 23 jurjev … :)))) … hi hi … pa srajčko szi vrtoglavim dekoltejem (resnično vrtoglavim) za 21 jurjev … … hi hi … in ravnokar sem si kupla preko spletne trgovine še digitalca … :)))))))))))))))))))

Zapravljajmo zapravljajmo zapravljajmo … hehehe … ;)))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Digi ….ta bo zame še najbolj zanimiv!!!!
Cmoka prijateljica!
:-)))))))))))))))))))))

Hm … nekdo pa je sedaj v službi, a? :))))))))) ;)))

Ja … digi digi … Baje da ga dobim jutri … hm … Pišejo, da najkasneje v 5-ih dneh … sam jst ga rabim za soboto … … ufff … Upam, da bo ratalo … ;)))

Pol bomo pa fotkali in fotkali in fotkali … he he he … :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

In jaz težil,težil,težil…..;-)))

To pa ti verjamem, ja … :)))))))) ;)))) … se že psihično pripravljam na stalno teženje … ;))))

Lp, Bgv

ha..hahaha..poljubcek..zapravljivki..ma je lepo..aneda..mal zapravljat..in ej..tud jaz od vceri novga digitalca gledam;))…pejva se zapravljat…zapravljat..k tko pase noooo..jaz grem dons..in bom kupila eno cunco..tisto miceno za na ritko;))..ki ti tud polepsa dan..ob pogledu na njo..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:))))))))))))))) Uh … res je lepo zapravljat … še posebej če veš, da lahko, ker si bil čez poletje priden in ai prešparal regres … :)))))))))))) ;))))

Ja ja … uh … zdej pa res komi čakam, da dobim digija … pol pa … opaaaa … pol bomo pa slikcali in slikcali in slikcali .. .

Uh … jst grem tudi danes spet mal zapravljat … Si morem kupit mal spodnjega perilca … hi hi … … … kakega takega fino sexy … da bo moj Miško zmari trd (ups … pregrešne misli) :)))) … … … in pa kake take faaaaaajn lepe najlonkice … take s kakim lpim uzorčkom … … mmmm … hi hi … da naredijo lepe nogice … hehe …

Lp, Bgv

Fotko prosim!
;-))))))))))))))))

nehaj nama tezit..haha…ma ja Bugi..saj to bom jaz dans spicla..ko se bom zamotila s tem cunjicam, ki so men zelo pomembne…spodnje perilo..mnjamsi..pa tud najlonkce..uffff..mreza mi je ta trenutek hot..za popizdit…aha..nardijo noge…hudooooo..bom nehala..ce ne bom mogla res vse to posnet za nasga stari-ja;))..hahaSP..ne zamer no…saj se sam zezam no..ves..da jaz pa najlonke pa gatke..ma dej no..sem ko stara mamka;))..kva cem to slikat;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Zapravljivka!:)

Kaj hodiš v Italijo v šoping?

Ma kaki italija … tu pri nas … ko je roba 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dražja … 😀 😀 😀

V Italijo pa odkar je Evro sploh ne hodim več … je vse full drago ratalo … :((( … pa še škrt roba … bljak ..

Lp, Bgv

A v Novi Gorici mate tud trgovine??:))))))

Uh … imamo mi vse … mi smo eno malo veliko mesto … tu dobiš vse kar ti srce poželi … … … :))))))

Imamo Mercator … si misliš? uh … … da dol padeš … In baje … pravjo … da bo tut Interspar pršu … sam mislim, da so sam prazne besede … … :(((

Ha … pa mamo Tuš … ha … … … celo … :)))))))))))))))))))))))))

In pol da ne govorimo o ta malih trgovincah … ha haaaaa … Srajčko sem kupila v Nara Camice … ha … … kjer skoraj da ne dobiš srajčke ki bi bila cenejša od 15.000 … … … hah … …

Ma ja no … en kurc je vse skupi … :((((((((((((((((((((((((

Lp, Bgv

Eh no, tak hudo pa verjetno tud ni….Sem bil ziher da hodiš v Italijo v šoping, ker si ob meji, pa npr do udin nimaš daleč…kaj je v Italiji res vse tak drago? jaz grem včasih v Avstrijo, tam se mi ne zdi kaj dražje kot pr nas.

Do Udin bom skočila drugi teden … greva z Miškotom … mal pogledat … .. Čene tuki v stari Gorici pa so take cene, da se kar zvrti … Sej je v Italiji cela polemika na ta račun … … ..

Lp, Bgv

Maš pa še vedno Trst in njegov ponteroso, ali kaj je že:)

oštja, šparej za vhcet! ;)))))

PS: jst u zadnjih 3 letih nisem dala vsega skupi za moje šulne jn anke nje za moje majčke……… :((((((( …. ampak enkrat si bom pa tud jst prvošla…. hihi….. aj houp

Dokler bo Pittarello dol v Casacu…..bodo čevlji od tam prihajal….v SLO so pa preveč dragi!
Sploh pa za seksat ne rabiš čevlju Helenča!Ni res?
😉

sem bolana! moram seksat v škornjih!

A vojaških?Saj si ku Niki!
😉

neeeeee, takih špičakih, pa s peto……. da lohk še koga kam upičim….. hihi…….

zebka me ta moment, zebka zebka….. verjetno zarad vročin….. smrk, smrk….. ja pa smrkam tudi ja…… en teku en drgači……..

boga revica…….a te res teku bubka?????????

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Verjameš al ne … ma v Trstu še nkol nisem nabavljala … Pa kaj vem … je tkuuuu daleč .. :))))))))))

Lp, Bgv

Hm … šparat za uohcet … Ja ben … Ma sej midva z Miškotom bova mela tako mejhno ohcet … nbenga velikega pompa … in nbenih velikih soudou .. :)))))))

hi hi hi … sicer pa … Kdo že plača ohcet? :)))))

Lp, Bgv

priča!!!!!!!!!!!

me vzameš za botra???????

pa-pa

bugy a si ono zverinco ubila??????

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close