Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tralalala

tralalala

GATE NA GLAVO!

Vodil sem do zadnjega poleta
jaz nesrečni Arri Pekka Nikolla.
Potem pa skočim. (Kam?)
Preko cilja. Preko Celja.
Tja, kjer je razveljavljena
serija doma.
Adijo slava. Adijo zmaga. Adijo Jožica.
Gate na glavo, pa dva svinčnika v nos!
Moj angel sreče je pač lačen in bos.

Domačini so sočutno zaihteli.
Orli so mi v slovo zapeli.
Jaz pa urno čez Trojane,
med junake zbrane grem, (Trenirat eksanje?)
da bom samo za naju dva
zavriskal s Pohorja.
Adijo slava. Adijo zmaga. Adijo Jožica.
Gate na glavo, pa dva svinčnika v nos!
Moj angel sreče je pač lačen in bos.

Vsi poznamo te občutke,
ko nam bliska na trenutke bog
z rdečo krpo pred očmi.

Gate na glavo.

Evo, ena “udarna” za današnji butast dan. So slabi dnevi in so slabši dnevi in je bil danes. Pa bo čez par ur in malo spanja tudi to mimo ;). Je treba baje vse s pozitivne strani gledat ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Še nekdo,ki ima slab dan………………

Ma luna je spet čudno stala. Je pa zato danes vse toliko boljše. Čeprav…. eh, dobro je bilo, kot je bilo ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Curac!
danes je isto!
🙁

Sp… No…. A te malo požgečkam? 😉

Odvisno kje…..
😉

Pod brado 😉

Tam pa ne dovolim!

Cccccccssssss…. Domišljavc ;).

a naj te za….buhteljne zgrabim,al kaj?
😉

Ne, so že plesnivi. Moram nove spečt ;).

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))

Men se ravno ne zdijo no,hehe…………………

New Report

Close