Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tramvaj Opčine-Trst

tramvaj Opčine-Trst

POzdravljene,
že nekaj časa načrtujem, da bi otroke peljala s tramvajem v trst, vendar dobivam nasprotujoče si informacije; eni pravijo, da ne vozi več, eni pravijo, da vozi.
Mi lahko kdo iz lastne izkušnje pove, če se je pred kratkim peljal z njim?
hvala

Hoj,

Lansko pomlad sva z možem imela čas in sva se iz Opčin zapeljala s tramvajem, tako da ja vozi. Karta je tam 1,5€ povratna in vožnja prav prijetna.

Uživaj!

LP,

Tina

hvala, saj sem se že peljala, ampak vsaj pre 8 leti in ravno zato, ker je bilo tako zanimivo, bi zdaj rada peljala tudi otroka.

Mi smo se peljali maja, mislim, da še vedno vozi. Za otroka je bil to eden boljših izletov, da odličnega sladoleda sploh ne omenjam.

Ali lahko napišete kaj več o vožnji. Kje v Obcinah se začne , kje se dobi vozni red?

to naj bi bil vozni red, a ga bolj slabo zastopim

če še koga zanima, poslala sem mejl upravi trmavaja in so mi odgovorili, da zaradi tehničnih težav ne bo vozil vsaj do 12. novembra. V tem času vozi avtobus (ima isti vozni red, vsakih 20 minut)

Hvala za informacije.

NE VOZI,je pokvarjen.zdaj vozijo dol ljudi z avtobusom 2.ne hodit.če pa že ,pejte v Barcolo na sprehod ,pa na grad Miramar ,je ful lepo.pa še zaščitene živali wwf so tam .

New Report

Close