Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trans wc-ji

Trans wc-ji

Zakaj se ne naredi posebej wc za trans ženske in posebej za trans moške. Zakaj hodijo trans ženske na ženski wc. Če imaš moški spolni ud, greš na moški wc. Pika.

Ali se trans ženske bojijo moških v moških wc-jih? Kako pa mislijo, da se ženske počutimo, ko gre trans ženska na ženski wc?

Zanimivo vprasanje oz. trditev.

Odgovor na objavo uporabnika
Pika vejica, 08.06.2025 ob 12:22

Zakaj se ne naredi posebej wc za trans ženske in posebej za trans moške. Zakaj hodijo trans ženske na ženski wc. Če imaš moški spolni ud, greš na moški wc. Pika.

Ali se trans ženske bojijo moških v moških wc-jih? Kako pa mislijo, da se ženske počutimo, ko gre trans ženska na ženski wc?

In kolikokrat si naletela na trans žensko na ženskem WC-ju? Jaz še nikoli!

Koga dejansko boli k… A se kdo sploh obremenjuje z drugimi ljudmi na wcjih? Jaz ne.

01HRZ6MV392N7KF4EZWE2B799N

colt

Pri nas imamo en službeni wc za moške in ženske. Wc ima sicer samo školjko, ni pisoarja, a se zgleda noben ne čuti ogroženega. Imamo pa še ločene wc za uporabnike, ločene za ženske in moške.

Vse naj gre na ženski wc, saj ponavadi ženske najbolj podpirajo te pedre.

Vse, 08.06.2025 ob 22:13

Vse naj gre na ženski wc, saj ponavadi ženske najbolj podpirajo te pedre.

Ponavadi. Ampak jaz nisem ena izmed tistih žensk. Razumem lezbijke, geje, biseksualce. Trans pa ne prebavljam. Moški spolni ud nima kaj početi na ženskem wc-ju. Tudi če si operira in da spodaj vagino, naj gre na moški wc.

Trans zensk ni. Obstojajo samo zenske in zenske, ki se pretvarjajo, da so moski. In obstojajo samo moski in moski, ki se pretvarjajo, da so zenske. Se tisti, rojeni s telesnimi napakami so bolj eno kotdrugo, cisti 50/50 ne obstoja.

Še en kokijev umotrvor. Kokijev umotvor – KOKIZEM.

Pika vejica, 08.06.2025 ob 22:23

Ponavadi. Ampak jaz nisem ena izmed tistih žensk. Razumem lezbijke, geje, biseksualce. Trans pa ne prebavljam. Moški spolni ud nima kaj početi na ženskem wc-ju. Tudi če si operira in da spodaj vagino, naj gre na moški wc.

No, evo. Podpiraš jih.

Večina manjših lokalov in restavracij ima en wc za vse in se noben nikol ne sprašuje zakaj in kako. Samo bedaki tvojega kova razglabljate o tako nepomembnih stvareh kot je to, komu je namenjen wc.

Potovanje z avtobusom. Pred ženskim wc-jem dolga vrsta. Moški WC pa prazen. Itak da sem šla na moškega in za mano še en kup žensk.  Tistih nekaj moških moških je sicer gledalo čukasto, ampak jg.

A imate doma ločen WC za ženske in moške?

Nimamo ločenega wc-ja za ženske in moške doma. Ampak trans ženske naj grejo na moški wc, trans moški pa na ženskega. Ne obratno. Zakaj trans ženske rinejo na ženski wc?

Jaz ze od nekdaj grem na moski wc ce v zenskem ni mila ali brisac ali je vrsta. In? A te bo kdo pojedu na moskem skretu ce si zenska al kaj

Na letališču v Copenhagnu je stranišče samo eno, torej za ženske, moške in ostale. Občutek ni resnično ni dober.

Če se nekdo s kurcem počuti ženska,  miu ga je treba odrezati!

Ne dovolim norčevanja iz moškega spolnega organa.

Odloči se: tič ali fufla (ne pa ženska z otepačem)!

Če pa res misliš, da si eno in drugo, potem pa naravnost v Dachausko peč, kot so taki šli (že) leta 1938, 1939.

Takih namreč ne potrebujemo, tudi zato, so prevelik strošek družbi.

Investirajmo raje v normalnost!

Kaj te rajca? Scanje ali babe s tičem?

New Report

Close