Travarji na balkonu
Tonja567, 05.04.2025 ob 09:09
Vsako noč okrog dveh, treh spodnni sosed kadi smrdljivo travo na balkonu. Zdaj je še mrzlo in imamo zaprta okna, tako da prismrdi samo skozi reže. Poleti je nemogoče, saj me vsako noč zbudi smrad.
Kakšen predlog, razen pogovora, ki pri teh zapohancih ne zaleže?
Mogoče kadi v zdravstvene namene, če je trava medicinka i jo uporablja za artritis, se nimaš ne kaj tožit ne žalit, tud če kličeš copse, špinel ali dva ki jih bodo pri njem našli, sta za osebno uporabo, dovoljena s strani uradne medicine.
Ti se pa preseli kurčevo govedo nezapohano, žri xanax in nalgesin,ajd spizdi
THC CBD cocaina MDMA, 05.04.2025 ob 09:14
Mogoče kadi v zdravstvene namene, če je trava medicinka i jo uporablja za artritis, se nimaš ne kaj tožit ne žalit, tud če kličeš copse, špinel ali dva ki jih bodo pri njem našli, sta za osebno uporabo, dovoljena s strani uradne medicine.
Ti se pa preseli kurčevo govedo nezapohano, žri xanax in nalgesin,ajd spizdi
Teb pa ni pomagala te zadeti očitno, glede na napisano.
Jasen dokaz da ste kadilci izjemno nespoštljivi in nasilni osebki. Krasno si to pokazal.
Uh, te razumem, avtorica. Tudi “moj” gornji sosed je tak zapohanec. Smrad je grozen, ne vem, kaj si nameša v cigareto. Kadi pa podnevi in ponoči. Sem mu rekla, kako je moteče in da se ta smrad težko razkadi, pa me ne upošteva. Pravi, da ima pravico in ga ne briga, kam gre dim.
Drugi sosed ima nemškega ovčarja v atriju, laja ravno tako podnevi in ponoči. Že 10 let. Laja na sprehajalce, laja kar tako, ker je sam in mu je dolgčas. Večkrat se mu v laježu pridruži še ostalih 10 psov. Sosed pravi, da ima pravico in ga ne briga, če se lajež njegovega psa daleč sliši.
Seveda pa oba pravita, naj se odselim, če mi kaj ne paše.
anonimno894, 05.04.2025 ob 09:21
Teb pa ni pomagala te zadeti očitno, glede na napisano.
Jasen dokaz da ste kadilci izjemno nespoštljivi in nasilni osebki. Krasno si to pokazal.
ne ne, mene daje hajp in nasilni vajb zarad tumač koke.
če bi travo meu, bi se z njo zadeu in bil calma ko mona ena.
Prizadevna, 05.04.2025 ob 09:48
Uh, te razumem, avtorica. Tudi “moj” gornji sosed je tak zapohanec. Smrad je grozen, ne vem, kaj si nameša v cigareto. Kadi pa podnevi in ponoči. Sem mu rekla, kako je moteče in da se ta smrad težko razkadi, pa me ne upošteva. Pravi, da ima pravico in ga ne briga, kam gre dim.
Drugi sosed ima nemškega ovčarja v atriju, laja ravno tako podnevi in ponoči. Že 10 let. Laja na sprehajalce, laja kar tako, ker je sam in mu je dolgčas. Večkrat se mu v laježu pridruži še ostalih 10 psov. Sosed pravi, da ima pravico in ga ne briga, če se lajež njegovega psa daleč sliši.
Seveda pa oba pravita, naj se odselim, če mi kaj ne paše.
JA. Se odseliš ti. Super. Po možnosti so se oni zadnji priselili. Svet je poln neotesancev. Bog jih nima rad!
Anonimno 1626, 05.04.2025 ob 09:29
Zadnjič sem proti večeru tekel skozi Bitnje in ko sem tekel mimo ene bajte, sem moral dobesedno it čez oblak dima od đole. Grozljivka, kako se ga poha…
Rileks, tejk it izi, pa tko naprej, ti si tud adrenalinski đanks, vsi tekači ste eni nemogoči đanksi dopaminski, pa ful zraka porabite pr tem, ekšueli ga nam jemljete, kradete, ki samo lepo pohamo na SVOJIH VRTOVIH, NA SVOJI ZEMLI, ti pa tekaš tle naokol do Bitenj, naslednjič bom cane corsoja lepo pustil ob odprtih vratih našega dovoza, ki gre ob naši jebeni potki, ki ste jo vzeli za svojo tekaško progo, mrš,…. da boš hitreje tekel do Bitenj P ti M tekaška, ti zrakojemalec!!!!!! Mrš stran od nas tle nimaš kej tečt če ne bo teko še moj cane corso s tabo in za tabo.
Rezi*, 05.04.2025 ob 10:44
Pol se pa vi odselite, ko ga spohajo. Ljudje nimajo več smernic, kot ne sončki, zato pa je tko. In imajo recimo pitbule, ko pol vse potihne. Kot je brati. Kr neki. Ampak, da žival napade, pred tem pa človek, vzgoja je bila odlična. Po branju.
Zakaj šinfaš, ne smeš no hujskat, hallo.