Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Travarji na balkonu

Travarji na balkonu

Tonja567

pokliči policijo.

je pa tako.  ko gremo mi na sprehod gremo tudi mimo blokov ki so od pločnika oddaljeni cca.  25metrov in v nadstropju na bakonih ljudje kadijo travo. in tukaj na tem območju ej vedno eter, piha kar. pa se voha to sranje  na 100 metrov. resno. pa gremo skozi park pa ne vem al sem jaz kadil al otroci al je v zraku oblaki trave to je užas. pa poleg krim policija pa prometna pa tidoovi za policaje in kuhinja njihova.  to je meni tko moteče.  pol pa ti isti ljudje z  julo v roki, sede  za volan.  misim, vidim  jo z julo v roki in se vsede v mamin avto i nse nekam odpelje.

Uf kaj vse mene moti, pa se na koncu pač sprijaznim s tem, da smo si ljudje različni, enim je všeč neprekinjen pasji lajež, drugim poziv k molitvi 5x na dan po megafonu v arabščini, tretjim zvok košnje trave in sekolarja, četrtim vpitje, pretepi in brukanje ko teče alkohol v potokih, petim mrtva tišina, šestim glasna neokusna glasba,  sedmim ropot krosle in cviljenje z gumami….

Najboljši recept, da se nehaš sekirati za vse navade ljudi, da se ga avtorica fajn zakuri.

Vedno vec je tega.. Veter zapiha pa prinese od bohvekje.. Vonj  marihuane povsod. Da ne bo kdo mislil, da govorimo o pokoseni travi..

Odgovor na objavo uporabnika
Rileks!, 05.04.2025 ob 09:57

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1626, 05.04.2025 ob 09:29

Zadnjič sem proti večeru tekel skozi Bitnje in ko sem tekel mimo ene bajte, sem moral dobesedno it čez oblak dima od đole. Grozljivka, kako se ga poha…

Rileks, tejk it izi, pa tko naprej, ti si tud adrenalinski đanks, vsi tekači ste eni nemogoči đanksi dopaminski, pa ful zraka porabite pr tem, ekšueli ga nam jemljete, kradete, ki samo lepo pohamo na SVOJIH VRTOVIH, NA SVOJI ZEMLI, ti pa tekaš tle naokol do Bitenj, naslednjič bom cane corsoja lepo pustil ob odprtih vratih našega dovoza, ki gre ob naši jebeni potki, ki ste jo vzeli za svojo tekaško progo, mrš,…. da boš hitreje tekel do Bitenj P ti M tekaška, ti zrakojemalec!!!!!! Mrš stran od nas tle nimaš kej tečt če ne bo teko še moj cane corso s tabo in za tabo.

S takšno retoriko svet peljete v nasilje, ki ga ne bo več mogoče obvladati. Pa ni rečeno, da boste iz nasilja izšli kot zmagovalec.

Vprašajte se, zakaj ste tako nestrpni, zakaj mislite, da si lahko dovolite vse; v čem je problem tekačev, ki tečejo mimo; ker je velika razlika med škodljivim dimom in tekači.

Dobro so vam predniki zagrenili življenje, to morajo pa zdaj prenašati vsi, ki z vami nimajo nič. Raje se vi umaknite na samo in tam predelajte vaše travme, ne pa, da se agresivno spravljate na druge, ki vam niso čisto nič naredili.

New Report

Close