Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek travel.over.net

travel.over.net

Lepo pozdravljeni uporabniki portala!
Na vas se obracam z tem postom z namenom da skupaj z administratorjem poiskusimo malo uredit kaos ki nastaja na portalu….
Post vsekakor ni namenjen obsojanju in iskanju negativnih debat, zato prosim uporabnike, da spregledajo nick pod katerim je objavljen in se skupaj osredotocimo na problematiko….
Vse prevec neurejenosti in debat, ki ne spadajo v svoj kos spreminja portal v kaos in zaradi tega je tezko izlusciti koristno in uporabno informacijo….
Upam, da se bo tudi administrator odzval tako da lahko skupaj naredimo portal boljsi in bolj uporaben za tiste, ki prvic ogledujejo prazen nahrbtnik, kakor tudi za vse ostale, ki so ze velikokrat obrisali z njega prah, zasili luknje ter odpotovali v potovalnem ritmu nekam,…kamorkoli!
Poizkusimo skupaj, saj vec glav lahko naredi veliko!
Lep popotniski pozdrav,
Shanti

Zadnja sprememba (20-07-04 12:35)

Predlagam da najprej začnemo sami, potem naj nam pa pomaga še administrator.

Lepo bi bilo, če bi vsak pogledal kaj in kje objavi, ker pride do zmede in noben ne ve kaj bi napisal.

Predlagam tudi da se na take poste (zgrešen forum) ne odgovarja.

Lp, Snegi

To je ena izmed moznih resitev, ceprav dvomim, da je lahko uspesna, ker kdor pise v forum z namenom, da je pac nekaj napisal se ne bo oziral na red…..
Ena od opcij bi bila, da lahko v forum vpisujejo samo registrirani uporabniki, administrator pa naj ima nadzor nad uporabniskimi prispevki…?
Druga opcija je da v forumu sodelujejo samo registrirani uporabniki in, da je uporabniski del placljive narave, dovolj je ze simbolicna clanarina, da se s tem ustvari krog ljudi, ki vedo kaj delajo na forumu…
Lep popotniski pozdrav,
Shanti

Ukrep omejitve z registracijo in morebitno naročnino bo sicer vplival na stevilo prispevkov v forum, ki bi se zmanjšalo, vendar se s tem še ne reši problematika kaosa, zelo pomebena izboljšava bi se morala nanašati na usmerjanje uporabnikov glede na namen prispevka, ki bi morala biti postavljena pred vstopom v forum.

Lp!

Hej, Shanti – vsi vemo, da se tile forumi placujejo glede na stevilo klikov.

Jasen razlog, zakaj administraciji ni v interesu zapiranje foruma…

Ludisti in čartisti so bili pred 300 leti in prodajali svoje ideje…

lp

bv

Shanti ti bi obubižal ko bi plačeval še za svoje klonirance

Se enkrat bi rad pozval udelezence portala na konstruktivno debato ne pa na obtozevanja, ker tega je itak povsod prevec…..
Seveda stevilo klikov pomeni tudi doloceno stevilo tolarjev in to gre z roko v roki, vendar administracija portala ima vseeno dolznosti do uporabnikov, ne pa samo koristi….
Lep popotniski pozdrav,
Shanti

Shanti, žal – ta ideja je iluzorna. Administrator je žal plačan od števila klikov – tega se ne da obit. Vse kar omejuje povečevanje števila klikov, zmanjšuje njegov dohodek. Zato tvojega predloga ne bo sprejel, pa sploh ni pomembno, kaj si o tem misli kdorkoli.

To ni osebni napad, to je samo razmišljanje o ideji. Poleg tega največ klikov prinesejo pač debate o barvi zaves v Djerbi, ker je to slovencem letos Meka. Zato se tudi ukvarja cel potral smo še z Djerbo na 100 in en način…

lp

bv

Čeprav mi gre ob pogledu na to, kdo predlaga konstruktivno razpravo in odpravljanje kaosa na portalu pošteno na smeh in kljub temu, da taisti v enem od svojih kasnejših izdelkov ni bil ravno konstruktiven, se bom vzdržal debat o tem in bom poskusil konstruktivno sodelovati.

O tem, da na portalu vlada nered, s Shantijem očitno deliva isto mnenje.
Že pred časom sem administratorju predlagal, da bi portal razdelil na več tematskih forumov, da bi bile popotniške teme ločene od počitniških in ostalega balasta, ki ni ne eno ne drugo. En ločen forum bi bil lahko za komercialno ponudbo, ki se zdaj skriva v postih tipa “Ali je že kdo potoval s to in to agencijo tja in tja”… Rezultat je, da travel danes premore 4 oziroma celo 5 forumov, v katerih se enakomerno valjajo vse možne teme brez pravega reda.

Administrator ima nadzor nad izdelki že zdaj, saj je nekaj časa celo pridno premetaval poste iz enega foruma v drugega. Pa celo nekaj smeti je izbrisal, med drugim tudi en moj post (res z mojim soglasjem), v katerem sem kritiziral njega in kvaliteto prispevkov iz revije Horizont.

Predlagal sem mu, da bi na forum(e) lahko pisali samo registrirani člani, pa sem bil preglasovan. Prav tako je bil moj predlog, da bi vsak registriran član imel v svojem profilu podatke o opravljenih potovanjih (nekaj takega je bilo v stari obliki travela pred lansko spremembo), kar se mi na travelu zdi veliko pomembnejši podatek od slike in neizvirnega (od nekje prepisanega) življenjskega mota. Tako bi imeli posamezni posti v odvisnosti od avtorja večjo težo.

Plačljivost tovrstnega portala se tudi meni ne zdi najbolj smiselna. Sodelovanje bi se omejilo že s tem, da bi lahko pisali samo registrirani člani.

To, da se portali kot je travel financirajo s številom klikov, je pa splošno znano dejstvo. Kdo je sponzor, ki to plačuje, me pa tudi pod razno ne zanima. Meni zadošča, da lahko uporabljam ponujeno orodje.

Objavljam mail katerega sem dobil od administratorja skupaj z svojim dopisom, glede na to, da mogoce le tece debata v pravo smer in se tudi administrator odziva mislim, da ste vsi uporabniki upraviceni do teh informacij,
mail:

Shanti,

nekaj casa moram se pocakati, da se uredi vse potrebno za zamenjavo administratorja. pravzaprav sem bil sef vseskozi jaz, samo Grickotu smo pustili prosote roke pri upravljanju, ne kot administrator, ampak kot lastnik. Ker pa gre Gricko na svoje, bom upravljanje prevzel jaz.

Kritika definitivno pride prav in upam, da bom lahko mariskaj ustregel.

Kot drugo, pa ta portal ne zasluzi niti z enim samim klikom.!!!!!!!!!!!!!!!

Ce ne verjames, lahko pregleda tudi papirje, kot ekonomist pa se bos vprasal, cemu potem sloh delamo? Kot ekonomist bos to tezko razumel, razen, ce tudi ni nisi kaj naredil zaradi uzitka.
Upam, pa da vedno ne bo tako. Do takrat pa se bom trudil zadovoliti vse tezave.

primoz

V ponedeljek, 19. 07 ob 11:26, ste napisali:
>
>Glede na to da si administrator, mislim, da jemljes kritiko portala nekaterih uporabnikov na napacen nacin….
>Saj verjetno sam dobro ves, da z svojih \”rednim\” pojavljanjem na portalu in delovno aktivnostjo parih besed spodbujas populacijo nepopotnikov za nadalnje aktivnosti, vem vec klikov vec denarja, vendar neurejenost in pomanjkanje dobrih informacij je odsotno…
>Pa nikar ne glej na nick od katerega dobijas mail, ker je brezpredmeten za njim se skriva vec uporabnikov, ki so pac postali kriticni do portala, ce jemljes to kot napad je to napaka dobrega ekonomista, ker vsaka kritika mora biti vzpodbuda za kreativno delo…
>Prejsnji administrator se ni ravno odzival na pisma zato posredujem tudi tebi idejo, ki se nam zdi najbolj ucikovita za to da portal dobi spet nazaj svojo ciljno usmerjenost in ciljno skupino potovalno usmerjenih obiskovalcev…
>Clanski del naj postane placljiv!!!
>Lep popotniski pozdrav,
>Shanti

Mislim da je zadeva spet, oz. se kar aktualna zato jo ponovno odpiram na podlagi istega mnenja. Mislim da se je predolgo cakalo tukaj na spremembe in vec kot ocitno je da jih ne bo, dokler se bo forum moderiral na podlagi ignorance do uporabnikov in njihovih menj!
lp
Shanti

****nekaj casa moram se pocakati, da se uredi vse potrebno za zamenjavo administratorja.******

Shanti, pa kaj si tako nestrpen, da Primožu ne pustiš nekaj časa, da uredi vse potrebno. Saj sta minili šele dobri dve leti :))))

Pred kakšnim tednom sem šefa vprašal, zakaj imamo tukaj forum “O travel.over.net”, ki je prvenstveno namenjen komunikaciji med uporabniki in administratorji, če ga nihče od pristojnih ne bere. Na odgovor še čakam …

Ja….jeba, jaz sem pac taksen nestrpen in neucakan:))
Upam in verjetno se marsikdo, da bos docakal odgovor prej kot v dveh letih. Sem pa opazil, da je primoz namenil zadnjic eno vrstico v odgovor na post, tako da ocitno se le nekaj premika……no salo na stran…….forum rabi aktivnega administratorja, to je dejstvo!!
lp
Shanti

Temeljni problem tega foruma je neprimerni literarni in slovnični

nivo prispevkov. Ne trdim, da bi morali biti prispevki literarne

mojstrovine, vendar pa bi morali imeti vsaj neki osnovni nivo,

ki bi zadostil literarnim in slovničnim pravilom slovenščine.

LP!

Š3tof

Tvoj literarni prispevek ima žal dve slovnični napaki. Ali ju najdeš Samos?

Tudi tvoj. Ju najdeš?

Libanonski pozdrav!

Š3tof

Ni šlo? Naj pomagam. Pravilno bi bilo neprimeren literarni nivo in ne neprimerni literarni nivo.Druga napaka je neki osnovni nivo – pravilno je seveda nek osnovni nivo.

Bom še pomagal, ko bo potrebno…

LP

Hvala. Ali bomo pomoči deležni vsi na forumu ali le jaz?

Tajski pozdrav!

Š3tof

OST: Minilo je več kot 24 ur, a odgovora še vedno ni.

Slovenski pregovor pravi: “Kdor molči, desetim odgovori!”

Pa še res je!

Libanonski pozdrav!

Š3tof

Bom pa jaz odgovorila,saj nam je vsem jasno,očitno le tebi ne…samo tisti bodo dobili lektoriranje,kateri se pritožujete nad slovnico na tem portalu….
Pa en štajerski pozdrav :-)!

Pri nas ni jasno, temveč oblačno. Žal! Ne gre le za slovnico oz.

lektoriranje, temveč tudi za literaturo, točneje, kakšen

umetniški vtis imajo prispevki na tem forumu.

Libanonski pozdrav!

Š3tof

samos,to ni literarni portal,ampak popotniski.ni nujno,da je vse napisano slovnicno.

Tema je zašla v zono somraka, kot ponavadi…….zato bistvo postavljam se enkrat v ospredje!

Lepo pozdravljeni uporabniki portala!
Na vas se obracam z tem postom z namenom da skupaj z administratorjem poiskusimo malo uredit kaos ki nastaja na portalu….
Post vsekakor ni namenjen obsojanju in iskanju negativnih debat, zato prosim uporabnike, da spregledajo nick pod katerim je objavljen in se skupaj osredotocimo na problematiko….
Vse prevec neurejenosti in debat, ki ne spadajo v svoj kos spreminja portal v kaos in zaradi tega je tezko izlusciti koristno in uporabno informacijo….
Upam, da se bo tudi administrator odzval tako da lahko skupaj naredimo portal boljsi in bolj uporaben za tiste, ki prvic ogledujejo prazen nahrbtnik, kakor tudi za vse ostale, ki so ze velikokrat obrisali z njega prah, zasili luknje ter odpotovali v potovalnem ritmu nekam,…kamorkoli!
Poizkusimo skupaj, saj vec glav lahko naredi veliko!
Lep popotniski pozdrav,
Shanti

Pobudo odločno podpiram.

TP!

Š3tof

Kaj predlagaš, Shanti?

Moj predlog, da se izbrišejo moje galerije iz Irana (če sem bolj natančen, je administrator izgubil večino slik iz Irana in je uvrstil v galerijo le slike Turške Armenije) in Kamčatke, je že dve leti brez odgovora.

Tudi vsi nasveti, kako izbrisati svoji dve galeriji, so se izkazali kot neuporabni.

lp

bv

New Report

Close