Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek travel.over.net

travel.over.net

Po moje je urejenost portala PREDVSEM odvisna od nas uporabnikov in ne od administratorja, saj če bi moral on delati red je to potem cenzura!
Na žalost je tle največ smeti prav od tistih , ki se pritožujejo in nad administratorjem in nad cenzuro.
V glavnem pa je tako:
Na pametno vprašanje se tudi tu najde kar nekaj uporabnih odgovorov.
Na butasto vprašanje pa cela množica še bolj butastih prispevkov ( običajno od vedno istih ljudi )
Seveda pa nekateri brez nepotrebnega užiranja sploh ne znajo napisati niti treh besed.
Za boljše razumevanje mojega prispevka začnite preštevati vse kar se bo na to pisanje usulo sem gor , pa vam bo takoj jasno ali je to naredil administrator ali kdo drug.

Bojan, mislim da nima smisla. Administrator ostaja tih spremljevalec debat o spremembah in kritikah na njegovo delo. Prav tako ni odziva od uporabnikov razen nekaj svetlih izjem.
lp Shanti

Shanti,
saj si sam videl, da je preveč zaposlen z ljubezenskimi nasveti :))))

Če si lahko kdorkoli od nas obeta kaj dobrega z njegove strani, je to lahko le lord s svojimi ljubezenskimi težavami.

Ja Kris in Stritof z zelodcnimi…..vendar sem vseeno opazil, da je trenutno zadnje dni administrator malo vec prisoten, vendar se vedno le v pasivni obliki opazovalca, no glede na nacin njegovega delovanja je verjetno bolje da tudi v bodoce ostane tako!

New Report

Close