Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek traxx jaguar 4

traxx jaguar 4

Kupujem vodljiv voziček, priporočali so mi Hauckovega traxxa jaguarja?
Ga katera ima in kako je z njim zadovoljna?

jaz sem se tudi zanimala za tega, menda je super, le malo je težek. No, naj ti pove katera, ki ga ima kako in kaj.

V Arielu imajo ta voziček v akciji, ker pridejo novi modeli. Tukaj je link;

LP!

Pozdravljena!

Naj ti povem, da sem se v Arielu že zanimala, pa so menda že vsi razprodani…
Na ebayu imajo še lepšega, prav v blue barvi – ne ice, vendar ni več tako ugoden od 200-219 eur.

jaz ga imam, je tezek, zelo vodljiv

lp

Mateja

Pozdravljena!

Imate 3 ali 4 kolesnika? Jaz bi imala raje 4. Pravite, da je tezek?
Kaj ga zenska lahko normalno spravi v prtljaznik?
Zanima me tudi kako je z obracanjem rocaja, ce ste zadovoljni in ce imate se vse ostalo kar spada k vozicku(kosara, vreca,…- OZIROMA CE SE VSE TO SPLOH POTREBUJE?)

Jaz imam 4- kolesni jaguar. Res je težek (pribl.12 kg), vendar sem ga brez problema dala sama v prtljažnik. Vodljivost je res dobra, tudi prenese različne terene (smo šli v Tamar po gozdni poti). Zraven imam zimsko vrečo (mislim, da se imenuje gator), z njo sem resnično zadovoljna, tudi opere se brez problema. Sploh ne rabiš trde košare. Raje kupi temnejšo barvo, ker se svetle zelo hitro umažejo. Trenutno je v Arielu po res ugodni ceni in še vreča je znižana. Povprašaj po vseh trgovinah Ariel v okolici, pa ga mogoče še kje najdeš.

Jaz imam trikolesnika, je res težek, a zelo vodljiv. Tudi za makadam je super.

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Kakor sem poskusila v trgovini, je bil 4-kolesni Marlin bolj vodljiv od 4-kolesnega Jaguarja in lažji. Ima pa zato druge pomenjljivosti.

Meni so se košara, najprej zimska in nato letna vreča za noge zelo dobro obnesli.

Lotta, temnomoder je (bil) samo Marlin, Jaguar pa se je dobilo samo v svetloplavi, lime in rjavi barvi.

Sploh pa je zdaj že zelo švoh izbira, ker so te vozičke nehali delati.

Jaz ga imam in sem več kot zadovoljna.
Res da je malo težji za dvignit, pa če ga moraš po kakih štengah nest z otrokom, je malo kriza, drugače pa sem zadovoljna…ZELO…..

Glede na izbiro vozkov, mislim, da je kar eden izmed dobrih vozičkov.
lp

New Report

Close