Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Trda koza na podplatih

Trda koza na podplatih

Tako kot verjetno marsikatera zenska se tudi jaz ubadam s tem problemom. Jaz uporabljam Wilkinsonovo pilo, ki je sicer vredu vendar nisem povsem zadovoljna. Kakrsenkoli nasvet bo zelo prav prisel.

Živjo,

jaz sem si poleti kožo na podplatih “ribala” z gobico, pa učinek ni bil kaj dolgotrajen, potem pa mi je kolegica priporočila ognjičevo mazilo (znamke Favn), ki sem ga kupila v lekarni. Vsak večer se namažem in dam gor nogavice in učinek je neverjeten – koža na podplatih je mehka (no, ne ravno tako kot na dlaneh, ampak to itak ni namen) brez “ribanja”.

Poskusi.

Pri meni se zeelooo dobro obnese, če si vsake toliko časa zdrgnem podplate z citronsko kislino z nekaj kapljicami vode. pustim učinkovati 3 do 5 minut, sperem z vodo, podrgnem s kamnom za trdo kožo, naato pa namažem s kakršnokoli kremo ali z jojoba oljem s kapljico eteričnega olja mete. Poskusi, morda boš tudi ti pozitivno presenečena, tako kot jaz.

Hvala za dobre ideje bom poskusila in porocala kako se je obneslo!

Redno uporabljaj blažilno kremo ali pa balzam za utrujene noge, potem piling za stopala in pa tisto pilico ter krtačko za trdo kožo na podplatih. Kot del higiene je fajn imet še kak deodorant v kremi, pudru ali spreju. Aja, pa seveda sol za noge oz. tisto kopel, da se koža fajn zmehča.

New Report

Close