Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ‘Trditev Hribarjeve je skrajno cinična in žaljiva’

‘Trditev Hribarjeve je skrajno cinična in žaljiva’

JJ proti Hribarjevi!!!

Spomenka Hribar je s svojo izjavo užalila Janeza Janšo!!!ma le kako si upa!!!?:)))

http://24ur.com/novice/slovenija/hribarjeva-brani-golobica-z-lazjo.html

Navadno obtoževanje brez dokazov. Če bi bila pri nas pravna država se to ne bi dogajalo! Tako pa lahko vsak bivši pripadnik ZVEZE KOMUNISTOV in njihov simpatizer, brez kakršnekoli sankcije blati ljudi in jih obtožuje za nekaj kar ni dokazano!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

hehehe, pa kaj je dons, se moram z vsem srtinjat, tud s teboj frančišek!!!!:))))

Zakaj pa se ne bi smel oglasiti? Verjetno zato ker se piše Janša.

Če bodo mene ujeli na kraji, se bom pričela izgovarjat, da jaz pa že lahko kradem, ker je tudi sosed kradel. In le zakaj jaz ne bi smela?
In zakaj nekdo ne bi moril, ko pa jih je že toliko pred njim. Pa ljudje, dajte nehat! Kdor je pošten, je, kdor pa ni pa ni, vsak primerjava s prejšnjo oblastjo, ki smo jo zasluženo zamenjali, je absurd. Vsak naj dela po svoji vesti, ne se zgledovat. In če je Janša tako slab, le zakaj se Golobič primerja z njim. Za mene je samo še slabši, če ni iz zamenjave oblasti potegnil nekih koristi. Dost mam te klinčeve politike in ljudi, ki delajo v njej, ker so najbolj pokvarjena sodrga.

Janša ni prepisoval …

http://www.mladina.si/dnevnik/14-06-2009-jansa_ni_prepisoval____/

o to pa ne, seveda se lahko oglasi, ampak preberi kaj govori o Hribarjevi, kot da ne vemo kdo je ta ženska!!!:)))

hehehe ne-dam-se, kar se tiče tega govora in prepisovanja itd., je meni skrajno smešno!!!:)))

Koliko teže pa bi naj imele njene besede. po moji oceni nič, nič od niča kot tudi ne besede pahorja, golubiča (v tej aferi mi je namreč najbolj v oči padla njegova aroganca, saj človek z njegovo inteligenco, ki zajebe sebe na tak način, ni čisto nič drugega kot politočni narcis), kreselke, ki me spominja na oso, petrleta, ki bi prešteva kosti in janšo, ki bi trgoval z orožjem, jelinčič pa no coment!
In takim ste desničarji in levičarji hrana, vsi ti politiki potrebujejo take “vernike”! Korist imajo oni, ki ustvarjajo afere, ki nimajo sodnega epiloga, ker vrana vrani ne izkljuje oči, vi si jih pa bi, če bi le imeli možnost!
Sedaj pa lepo veselo za tipkovnico in drug drugemu lepo napišite kako je njihov politični idol pokvarjen!
Otroci!

In kdo je ta ženska?

boss, ne me razočarat!!!:)

A sedaj tudi vprašati ne smem več? Verjetno tudi ti ne veš, drugače bi mi odgovorila.

hehehe, poglej, pojdi na svoj brskalnik, odtipkaj njeno ime in poišči ogroooomno napisanega o njej, a bo šlo, al ti moram jaz pomagat!!???:)))

Nisem mislil tega pa tudi ti ne. Le vlečeš se sedaj ven. Povej kdo je ta ženska ki je sploh in oh naj. Sedaj pa je začel še njen možek kokodajsat tako da sta že zelo smešna. Še zmerom je tu tisti njen poziv , ustavimo desnico, to pove marsikaj o njej in njenem političnem razmišljanju.

aha, zato ker je želela demokracijo, in je opomnila na desnico kateri je pred časom tudi sama pripadala, ti šment anede!!

če bi opozorila na levico (mimogrede je že pred časom), pa bi bila najboljša slovenka, kaneda!!!:)

boss-samo zate, no ja pa če še kdo drug prebere ne bo nobene škode!!!!:)

Spomenka vrača Janezu http://www.vest.si/2009/06/24/spomenka-vraca-janezu/

roj. Spomenka Diklić.

V brskalniku jo vsaj na mojem PC-ju najdem samo pod sedanjim priimkom, verjetno ima “ninej” kaj boljšega.
Sicer pa je ženska z veliko začetnico, le na starost se ji je malo zameglilo.

da vas ne bo motil njen priimek, evo njena biografija!!!

hja mik, morda je pa moj res boljši!!!:)))

Dr. Spomenka Hribar – biografija

Dr. Spomenka Hribar, roj. 25. januarja 1941 v Beogradu, je po materi Slovenka, po očetu Srbkinja. Ker je oče na posledicah zapora v Glavnjači umrl maja 1942, sta se z materjo po vojni vrnili v Slovenijo.

Diplomirala je iz filozofije in sociologije na filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani, Doktorirala pa iz sociologije (religije) na Fakulteti za sociologijo, politične vede in novinarstvo.

V javni medijski prostor je vstopila z esejem Krivda in greh, v katerem je kritično razgrnila povojne likvidacije sodelavcev okupatorjev (domobrancev, ki so jih v domovino poslali Angleži) s strani komunistične oblasti. V eseju je likvidacije označila za zločin, zahtevala pietetni odnos do njih, pravico do javnega spomina zanje in narodno spravo. Esej je tri leta ležal v »bunkerju«, izšel je leta 1987. Odtlej je Hribarjeva prisotna v medijskem prostoru s svojimi kritičnimi analizami, najprej komunistične nad-oblasti (s ciljem preseganja državljanskega razdora v slovenski družbi), kasneje pa vse do danes konservativnih, fundamentalističnih in nacionalističnih tendenc v slovenski družbi. Je avtorica osmih knjig s filozofsko in sociološko kritično vsebino. Že desetletja sodeluje z vrsto vrhunskih mislecev iz vseh republik bivše Jugoslavije.

Pred prvimi svobodnimi volitvami je vstopila tudi v praktično politiko; bila je poslanka Slovenske demokratične zveze, ene od strank Demosa (»demokratične opozicije Slovenije«). Aktivno je sodelovala pri osamosvojitvenih prizadevanjih (plebiscit, osnovanje slovenske države). Ker je Demos po osamosvojitvi preveč zajadral v konservativno, fundamentalistčno in nacionalistično smer, je bila med tistimi, ki so ta razvoj zaustavili (znamenit je tedanji njen članek »Zaustaviti desnico«) in s svojim izstopom iz Demosa povzročili, da je ta najprej izgubil parlamentarno večino, konec leta 1991 pa je samega sebe tudi razpustil. Vlado je s pomočjo sredinskih politikov Demosa v roke nato dobila leva sredina: Liberalna demokracija Slovenije pod vodstvom dr. Janeza Drnovška.

Pred volitvami leta 1992 se je umaknila iz praktične politike. Še vedno pa analitično in kritično spremlja dogajanje v slovenski družbi. Kriterij, izhodišče njenih prizadevanj in kritike je dosledno spoštovanje človekovih pravic, človekovega dostojanstva, njegove svobodne oz. odgovorne avtonomnosti. Prizadeva si za uveljavljanje etike na vseh ravneh družbe, za spoštovanje enakopravnosti vseh manjšin, tako etničnih kot svetovnonazorskih, za enakopravnost spolov ter še naprej za strpnost in spravo v slovenski družbi.

Ni videti, da je kaj boljši. To najde tudi moj.

roj. Spomenka Diklić.

V brskalniku jo vsaj na mojem PC-ju najdem samo pod sedanjim priimkom, verjetno ima “ninej” kaj boljšega.
Sicer pa je ženska z veliko začetnico, le na starost se ji je malo zameglilo.[/quote]

mik,
si nesramnež, nisi prvič zapisa priimek “Diklič”!
Kaj te pa moti njen priimek?
Ti bi zelo zafarbal, če bi brali tvojo biografijo! Tukaj se lahko delaš lepega.
Tebi se bo še otepala starost, saj se ti že MEGLI!
Bumerang, te bo dosegel!
ZARADI TAKIH KOT SI TI, JE TAKO, KOT JE!

[/quote]

Mene niti najmanj ne moti, pa čeprav se piše z mehkim “ć”. Očitno si ti s tem precej bolj obremenjena, jaz imam kar nekaj dobrih prijateljev s to črko v priimku in me ta nikoli ni motila.

Pa hvala za “lepe” želje.

mik,

moti te moti!
Njen priimek te, drugače ga ne bi ponavljal!
Mene nič moti, niti nisem obremenjena, s to črko, ki jo ti škodoželjno malaš. Le zakaj?:-)
Njen dekliški priimek pišeš brez potrebe, ker je znana oseba.
Mene, ne obremenjuje njen dekliški priimek, me nima zakaj.
Sem že večkrat napisala, da imam mnogo znancev in prijateljev iz bivših jugoslovanskih republik.

Vem! Tebe verjetno bolj moti, njena kritika napram JJ.:-) Ne moreč drugače!
Pa več je takih, tudi tukaj so. Eden je nekoč tukaj zapisal, da se je ne da skenslat.:-)

Sem že večkrat napisala, je pravična, pove napake, enim in drugim.

Kar se tiče želja.:-)
Narava, se sama maščuje! Brez želje posameznika.

Ja težko je živeti v sistemu, ki ste ga nedolgo nazaj negirali, sedaj pa ste doživeli to, da morate v njem živeti. Vsi vidimo kaj se dogaja. Nekdanji komunisti si želijo podrediti sistem in ustvariti nekaj podobnega bivši boljševistični ureditvi, seveda pri tem koristijo vse kar morejo, pa tudi Spomeko H.

New Report

Close