Trdoglavci
hahahaha, evo zakaj Slovenci rabte nas južnjake, da vam delamo humoristične serije!
Preklopte na RTS je ena srbska nadaljevanka – Porodično blago, preklopte na HTV, imajo eno dobro hrvaško nadaljevanko – Odmori se, zaslužio si ali počakte, da pride na POP tv, na bosansko Lud, zbunjen, normalan, ki je po mojem mnenju vrhunec dobrega humorja
Me prav zanima kateri idiot je avtor tega, scenarist? Škoda igralcev za to, Sicer so pa itak sami slabi, ki se jih ne da gledati. Ne veš, kaj je huje ali Naša mala klinika, Lepo je biti sosed ali tole sranje. To še leta 1960 ne bi gledali. Mi pa res nismo ne za popevke, ne za nadaljevanke. Še dobro, da imamo 100 programov in je kaj gledati.
Se strinjam, nam so bili Trdoglavci tudi zelo všeč. Smo bili pozitivno presenečeni.
Končno ena prijetna nanizanka, ki ne poneumlja ljudi. Mislim tudi, da je prehitro ocenjevati po enem ogledanem delu. Na vsako nanizanko se moraš navaditi, si pogledati nekaj delov, da jo sprejmeš za svojo. Igralska zasedba se mi zdi odlična, pri samem scenariju se pa bodo stvari najverjetneje še razvile v pravo smer. Pohvalno.
Pozdravljeni!
Oprostite a, če vam ni vseč ni treba gledat in pisat po forumih. Mislim, da so Trdoglavci ena boljših serij zadnjih nekaj let. Za tistega, ki ne ve režiser je Marko Naberšnik, scenarist pa Rok Vilčnik, igralsi so zelo dobri. Prav gotovo je serija boljša od Lepo je biti sosed. Smešno je ravno prav in se pravzaprav režimo njihovim trdim glavam. Kaj pa mislite, da pomeni naslov Trdoglavci?. To so nekakšni sodobni butalci, ki se ne prilagodijo napredku v tehnologiji.
Oboževalka Trdoglavcev, ker sem to včasih tudi sama.