trdovratno zamašen odtok
Tudi s tem smo poskusili. Ne gre.[/quote]
Pa probajte dati na štraj fix…uno k je za avtomobile prat kjer je veliko večji pritisk
No,ker sem totalni laik na tem področju,ti bom kakor je mogoče,po domače napisala.
Cev,ki je iz pomivalnega korita speljana v “steno”(cevovod) je bila premaknjena.Smo ves čas mislili,da je zabasana,ker ni voda odtekala.Te cevi so plastične in čist boge,pa je moj pol sam mal premaknu in je takoj vsa voda v šusu odtekla.Voda pa nikol ni tekla mimo,pa tudi nič ni bilo mokro tam okrog.Tko da jaz ne vem,samo povem,kako je blo pr nam.
Kopalnica je čisto na drugi stani stanovanja.[/quote]
Pol pa ni to to… Pa ste sifon dali iz stene? in probali z cevjo/zajlo?[/quote]
Ja, tudi z zajlo smo probali, gre ene pol metra notri, mogoče več, pol pa konec in se ne premakne. Smo žokali notri, če se da kaj ven potegnit, pa je padlo nekaj svinjarije, ampak zamašek je pa še vedno notri.
Jah…koleno je 90 stopinjsko in se tam zabije cev ali zajla….še naprej od tega kolena je pa zabasano in sam bog ve kje….
Pol pa ni to to… Pa ste sifon dali iz stene? in probali z cevjo/zajlo?[/quote]
Ja, tudi z zajlo smo probali, gre ene pol metra notri, mogoče več, pol pa konec in se ne premakne. Smo žokali notri, če se da kaj ven potegnit, pa je padlo nekaj svinjarije, ampak zamašek je pa še vedno notri.[/quote]
Pa je to flet, v stolpnici, al bajta? horizontalne odtočne cevi imajo po pravilu čistilne kose, in če bi ga našli kje blizu bi se dalo z drugega konca probat?
Če je cev navpično v steni, pa razbijte do kolena.
Tale finta z autoplay youtube je fina samo v primeru, če jo uporabljaš zelo zelo zmerno, recimo enkrat na 3 do 4 mesece – kar pa tebi seveda ne pade na pamet, ker nimaš niti drobtince občutka, ampak ko odkriješ novo igračko, jo moraš drkat in drkat in predrkavat do onemoglosti, dokler čisto vsem ne dopizdiš do te mere, da te moderatorji banajo in vsi zasovražijo.
Od kje si ti dobil teh 25 € ?
Lahko bodo cel dan iskali pa ne bodo sploh najdli srž problema kaj šele da bi ga odpravili….če se začne pa še kakšna demontaža cevovoda je pa itak strošek kmalu zelo velik….