Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine trebnje

trebnje

Ogledano imamo zemljo v okolici Trebnjega (cena cca.100 € m2) veliko cca. 500 m2 – parcela je zazidljiva, komunalni priključki so blizu!

Postavila bi hiško velikost cca. 10 x 10 m, atrijsko, pa me sedaj zanimajo stroški za GD, komunalni stroški (skupaj s priklopi) … jaz sem okvirno predvidela cca. 40.000 €, pa me zanima, če sem čisto mimo “usekala”?

Prosila bi še za “pripombe” glede cene, in pa vaše ocene za stroške, da zgradim hišo (se pravi GD, komunalna ureditev in priključki)

Hvala že v naprej

Nina

Čisto mimo ni, je pa kar dosti-ca.500€/m2 je že treba računat,če se boste kaj znašli, pa še ca.15-20.000 za dokumentacijo, priključke, soglasja..

No potem sem “stroške” kar uganila, me pa še zanima mnenje glede cene za m2 = 100,00 €

Cena je dobra – če si prodajalec.

Trebnje ima za moje pojme čisto preveč navite cene nepremičnin, četudi ima logistično dokaj dobro lego. Tako se denimo parcele prodajajo za isto ali celo višjo ceno kot v Novem mestu, prestolnici Dolenjske. Zato pa se precej nepremičnin v Trebnjem prodaja že celo večnost. Mislim, da bi se cena 100 EUR/m2 lahko še znižala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close