Trejdam bitkojne in mi uspeva :)))
Skoraj pol leta sem študirala kako in kaj pri trejdanju kriptovalut in sedaj mi uspeva. Tako sem srečna. Res pa je, da z malo vložka boš težko kaj zaslužil, sploh pri nekaj dnevnem trejdanju. Jaz sem dala not 2000€ in sedaj naredim na teden nekje 300€. Že skoraj 2 meseca brez napačnih odločitev.
Kaj pa vi, kakšne izkušnje imate?
ne rabiš ne steklene krogle, ne nekih info (itak ji za naprej ni ☺) … samo logiko
na menjalnici vidiš dnevno otvoritev (ob 00 po času kript), do tistega trenutka max in min vrednost ter trenutne trejde.
Prodaš malo pod dnevnim max in kupiš malo nad dnevnim min
[/quote]
Lahko prosim to malo bolje razložiš? Kaj je 00.ura po času kript? Katere trejde (oziroma min. in max. vrednosti) gledaš, tiste za prejšnji dan?
tukaj imaš vse – poglej vso stran ☺
[/quote]
Lahko prosim to malo bolje razložiš? Kaj je 00.ura po času kript? Katere trejde (oziroma min. in max. vrednosti) gledaš, tiste za prejšnji dan?
[/quote]
Vse, čisto vse je možno na kriptoborzi, je kot nekakšna navadna borza na steroidih. Če boš upošteval navodila nekoga, kako trejdat boš sigurno izgubil. Nikoli se ne zanašaj na to. Informacije imaš po celotnem spletu. Vse moraš spremljat, hkrati pa pa moraš poznat zakonitosti trgovanja, ker dejansko veljajo tudi v kriptosvetu do določene mere.
Prvo začni z majhnim vložkom ali pa virtualnim denarjem, ker samo z izkušnjami dobiš občutek za trejdanje. Noben tutorial ti ne bo pomagal. Nikoli pa ne vlagat več kolikor si pripravljen izgubit. Ker v 1 dnevu lahko izgubiš vse!
Jaz trejdam na nekaj dni, vedno s stop order načinom (preberi si kaj o tem), to ti tudi pomaga, da razviješ svojo tehniko trejdanja. Nekako vem kje bodo najnižje in najvišje cene v tistih dneh in določim prodajno oz. nakupno ceno.
Jaz res o tem nimam pojma: kako npr. naložiš 1000 EUR, če ti piše, da je 1 BTC 12.000 in več EUR? A je potem možno tudi to, če npr. zraste za 200 EUR, vse ven pobereš? Če vidiš, da pada, pa pač recimo dokler je še 800 ali 700 teh ubogih 1000 EUR?
Jaz bi bila zadovoljna že s priboljškom 100 EUR na mesec 🙂 🙂
kupiš lahko 0,00000001 BTC (na osmi decimalki) = 1.000€ / 10000000 ☺
da. Ven pobrati bi bilo, da ti menjalnica nakaže na tvoj TRR. Lahko pa samo menjaš v € in pustiš v tej vrednosti … koliko zamenjaš v € se sama odločiš
ko misliš, da je padlo preveč – zamenjaš v “€” valuto … in čakaš, da začne rasti ali pa greš v drugo kripto
če ne začneš ne bo ne priboljška ne minusa ☺
če je konjev bit recimo 12.000€ in ga ti kupiš za 1200€ bit konja, in zrase naslednji dan na 13.000€ konjev bit, boš zaslužila 100€ iz 1200€ na 1300€ če boš seveda naslednji dan prodala konjev bit.
Cene konjevega bita dnevno skačejo visoko. Recimo če vložiš 1 bitkonj oz. 12000€ in naslednji dan zrase na 13000€ si zaslužila jurja v enem dnevu. Tisti, ki zadeve obvladajo na borzi to počnejo z več različnimi valutami/delnicami dnevno in delajo ogromne profite.
Vse je samo nakup/prodaja
Seveda pa lahko vse izgubiš če ne veš kaj delaš
a sem dovolj po kmečko povedal?
Če želiš biti na varni strani, preverjaš stanje večkrat dnevno in pospraviš smetano, ko se vrednosti povečajo za kakih 15%. Počakaš na novo priložnost in ponoviš reč.
Trenutno je žal tako, da je vse zrastlo in še raste. Kdor je imel XRP pred novembrom je zdaj lahko pokasiral tudi 200% dobička.
[/quote]
200%?
si ti mal narobe zračunal?
https://coinmarketcap.com/currencies/ripple/
tisto ni ekonomist ampak “Co.Pa”r ☺ … pa še copy-paste mu gre slabo in par nekompatibilnih sestavkov združi v svoje eno mnenje ☺
[/quote]
ja, je težko moderirat nekaj, česar ne poznaš.
200%?
[/quote]
Ženšče ti pa ne znaš grafov brati kenede…
200%?
[/quote]
Jep, manjka še ena ničla. 😉
Ženšče kar pravilno bere… jaz sem naredil napako.
[/quote]
Oba sta zabita, samo vprašanje kdo je bolj. Od ženske sem navajen brati bedarije, ti pa zgleda tudi nisi nek zgled bistrosti, če ne znaš niti tega razbrati, da je v enem mesecu cena xrp zrasla za 10 krat. Zdaj pa zračunaj koliko procentov je to lol.
V tem trenutku moraš biti genij, da ti ne uspe mastno zaslužit. 🙂 Valute delajo 1000 % mesečno kot po tekočem traku. Tole je drobiž. Več si z bitcoinom seveda ne moreš obetat.
Jaz sem začela takole, potem pa se mi ni več ljubilo. Pa kdo se bo ubadal s tem. Raje kupim poceni, počakam, da zraste in prodam. Raje ne povem, koliko sem zaslužila.