Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Trejdam bitkojne in mi uspeva :)))

Trejdam bitkojne in mi uspeva :)))

Oba sta zabita, samo vprašanje kdo je bolj. Od ženske sem navajen brati bedarije, ti pa zgleda tudi nisi nek zgled bistrosti, če ne znaš niti tega razbrati, da je v enem mesecu cena xrp zrasla za 10 krat. Zdaj pa zračunaj koliko procentov je to lol.
[/quote]

Drži. Cifro sem vrgel tako, na hitro in seveda falil za faktor 2. Se opravičujem.
Od tebe pa zahtevam, da se opravičiš za “oba sta zabita”. Eno je površnost, drugo zabitost, tretje pa podcenjujoč odnos do drugih. Lej, eni ste v trgovanju s kriptovalutami konstantno in z vsem, meni je to postranska zabava, zato tudi ocenjevanje na palec. Moram pa priznati, da mi je ravno ripple prinesel kar soliden zaslužek.

twelve pointz ☺
[/quote]

o kako prijazno 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Ja pazit je treba, sploh z dnevnim trejdanjem mi je uspelo v dveh dneh izgubit 3000 eur. potem pa sem enostavno vrgel v eno kripto ki mi je obetala in pustil en mesec. Tudi pogledal nisem, no to se je pa konkretno izplačalo.

Sedaj tole dnevno trejdanje ne rečem da ni možno divje pokasirat, ampak če nisi veliko pri računalniku in konkretno cel čas spremljaš boš bolj kot ne izgubil vložek.

Drži. Cifro sem vrgel tako, na hitro in seveda falil za faktor 2. Se opravičujem.
Od tebe pa zahtevam, da se opravičiš za “oba sta zabita”. Eno je površnost, drugo zabitost, tretje pa podcenjujoč odnos do drugih. Lej, eni ste v trgovanju s kriptovalutami konstantno in z vsem, meni je to postranska zabava, zato tudi ocenjevanje na palec. Moram pa priznati, da mi je ravno ripple prinesel kar soliden zaslužek.
[/quote]
pa te ja takle kljukec ne bo iz tira spravil 🙂
btw … čestitke za xrp!

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

o kako prijazno 🙂
[/quote]
še malo kiča ☺ : MKOW

pa te ja takle kljukec ne bo iz tira spravil 🙂
btw … čestitke za xrp!
[/quote]

Mah… včasih je treba reči bobu bob. Zgodba z XRP pa je zgolj srečno naključje. 😉

Poveš, kako prideš do teh par jurjev plusa na dan? To me pa res zanima.
[/quote]

Samo začet moraš. Kupovat valute, ki so še na začetku rasti. Youtube je zakladnica idej. Potem pa samo opazuješ, ko raste. Tole prekupčevanje vsak dan je zabavna, ampak zelo stresna igrica, nekih opaznih dobičkov pa ni. Saj tudi jaz nekaj tako zaslužim, ampak z valutami, ki delajo 200, 300 %, ker so pred nekim dogodkom, daleč največ pa zaslužim s tistim, kar držim. Pa nič ti ni treba delat, samo pri miru pustiš. Zdaj pa tako – več vložiš, hitreje se ti obrne. Seveda lahlo vložiš samo 100 evrov, ampak potem pač dlje traja. Jaz sem imela srečo, da sem vložila, ko kriptovalute še niso zanimale toliko ljudi, izbrala prave projekte za par centov in bum. Če bi prodajala, ko naredi 10 %, ne bi imela nič.

samo neizkušen si ne nastavi “varovalke”, da ne izgubiš vložka, kot si ga ti.

ni obdavčeno, ampak jaz sem odgovarjala na obdavčitev rudarjenja, sem boldala v tvojem zapisu na kaj odgovarjam 🙂

uradniki so pač spisali nekaj, ne da bi vedeli kaj rudarjenje sploh je.
da pojasnim … rudariš lahko na več načinov, narudariš veliko različnih kovancev, kriptovalut, ki so spravljeni svojih denarnicah ipd.

Če bi si narudarjeno želela izplačat na TRR, bi morala kovance prenesti na eno od borz. Ker borze izplačujejo samo iz mislim da petih različnih kriptovalut, bi potem moje kovance morala na borzi pretvoriti v eno od teh petih in potem na TRR, s tem da vmes s temi kovanci lahko še nekaj časa trgujem, preden si izplačam.
Ker na tej isti borzi torej tudi trgujem s kovanci, ki sem jih kupila z €, še jaz, kaj šele FURS na koncu nikakor ne more vedet, kaj točno sem si jaz izplačala. Dobiček iz trgovanja ali narudarjenega, s katerim pa itak vmes tudi trgujem … skratka nobenega pogoja ni, da FURS karkoli iztirja od mene.

Pa ne gre za to da jaz ne bi želela plačat FURSU, pač pa se uradniki spuščajo na področje, ki ga ne obvladajo. Namesto da bi zadevo preučili in potem sprejeli nek sklep, zakon, karkoli … izpadejo popolni … uradniki pač 🙂 in razlagajo svoje “vedenje” v medijih, kjer ljudje razumejo, kot pač razumejo. Potem se najdejo novinarji, ki še mal po svoje priredijo in obrnejo in na koncu res rata godlja 🙂

Mislim pa, da so oni želeli povedat, da bodo pobirali davke od kriptovalut, ki jih zberejo ICOti, ampak tudi tu jim ne gre ravno najbolje z razumevanjem.
Toliko na kratko.
[/quote]

Dej nehaj tako “pljuvat” po uradnikih -se bodo poglobili , najeli “strokovnjake” in zrihtali v parih mesecih obdavčitev 😀

[/quote]

Se strinjam. Ali nastaviti meje za prodajo na % padca ali pa večkrat dnevno spremljati.
Jaz sem bil zelo previden in sem trgoval po majhnih korakih. Zdaj, ko vse skupaj raste je res, da je končni izkupiček boljši, če pustiš pri miru in čakaš… se pa zna situacija obrniti zelo hitro.
Po izkušnjah s trgovanjem z vrednostnimi papirji lahko rečem, da ti včasih tudi notranje informacije ne zagotavljajo varnosti. Pri kriptovalutah pa so več ali manj le govorice in balončki…. kaj storiti danes, jutri pa je čista igra na srečo.

[/quote]

Ja glej… začetniški problemi 🙂

[/quote]

Ni problem v varovalkah, ampak v tem, da je po padcu prodal. Sem prepričana, da je valuta, s katero je “izgubil” danes vredna bistveno več kot takrat. Vložek izgubiš samo, če te zagrabi panika.

Dej nehaj tako “pljuvat” po uradnikih -se bodo poglobili , najeli “strokovnjake” in zrihtali v parih mesecih obdavčitev 😀
[/quote]

eh, obdavčitev česa že?
🙂
mislim da je tud njim jasno, da mikro rudarčki niso ravno tisto nekaj, zaradi česar bi se jim splačalo vstat iz svojih udobmnih foteljev 🙂 velikih rudarjev pa v slo niti ni, tistih par pa itak plačuje v državno kasico s porabo energije.

mene jezi predvsem ta njihov odnos, ko razlagajo nekaj, samo zato da razlagajo, brez osnove … in to ne samo kar se kriptovalut tiče, na vseh ravneh družbe je tko.

BitCoini so danes dobili veter v jadra ☺

še malo kiča ☺ : MKOW
[/quote]

tuki pa rabim podnapise 🙂

tuki pa rabim podnapise 🙂
[/quote]
twelve pointz je taka … navadna pohvala ☺
MKOW (My Kind Of Woman) … je pa mal pocukrana, kičasta pohvala ♥ .. ni pa še pohvala za izjemne dosežke☺

twelve pointz je taka … navadna pohvala ☺
MKOW (My Kind Of Woman) … je pa mal pocukrana, kičasta pohvala ♥ .. ni pa še pohvala za izjemne dosežke☺
[/quote]
tuki pa res vsak dan neki novega izvem 🙂

To je dezinformacija. Iz Bitstampa sem imel pred kratkim v dveh dneh EUR na TRR.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

To je dezinformacija. Iz Bitstampa sem imel pred kratkim v dveh dneh EUR na TRR.
[/quote]

Nas Nevenic se zelo rad sali.

New Report

Close