Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trenerka Nataša v The biggest loser

Trenerka Nataša v The biggest loser

Mene bi tak način “spodbude” odbil. Joj kok mi je antipatična …

Kaj točno bi te odbilo?

Člani njene skupine jo kar hvalijo… marija je pa sploh zmagovalka, pri teh letih vse to dela in to s takšno voljo.

Tisto dretje. Saj ne gre za življenje, saj je samo trening. 🙂

Tisto dretje. Saj ne gre za življenje, saj je samo trening. 🙂
[/quote]

Ni mi všeč njen pristop. Njen zaničljiv pogled v prvih oddajah, češ, da so kandidati kup sala, me je pa sploh odbil.

Pa saj nima 700 let! V najboljših letih je.

To so ljudje, ki niso navajeni migat. Če jih ne bo na hard terala, ne bo rezultatov. Kapirate? Carica je! Tudi njeni vsi “rdeči” jo hvalijo. Pač, un ta drug trener je pa bolj tihi, so what. Različni smo ljudje.

Kaj pa točno dela? Ker nisem gledal me zanima.

Sicer ne gledam, ampak sem gledala recimo nekaj kuharskih šovov – to je tako napisan scenarij, kako se mora trener/kuhar/kdorkoli že obnašati do nastopajočih v oddaji.
Meni sicer malo bolj grob trenerski pristop ustreza, ampak seveda brez žalitev. Mislim, da je glede tega zelo individualno.

Oddaje zaradi vsega tega kričanja sploh gledat ne morem, me začne glava bolet.

Meni Jan bolj “sede”, ker je mirnejši, ni pa zato nič manj učinkovit. Me pa moti, da nihče v oddaji ni sposoben skupaj spravit enega normalnega, poslušljivega stavka. Kot da so vsi bebci.

Kolk je sploh stara Nataša?

Trenerka je prav super. Za vsakega najde pohvalo in celo objem. Seveda pa za te ljudi mora biti bolj stroga, ker sicer niso motivirani, ker so vajeni udobja, sicer bi že doma sami shujšali.

43 je stara.

http://njena.svet24.si/clanek/svet-slavnih/59ca12b0ae1eb/natasa-gorenc-zaradi-locitve-se-mi-je-sesul-svet

V bistvu je njen nekdanji mož košarkar Boris Gorenc.

http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/kosarkar-odlicen-biznismen-bolj-slab

Nataša je čisto po ameriškem principu, ki je meni odvraten. Če bi name tak kričala, bi ji hitro zletel en focn…sicer pa je cel način vadbe popolnoma zgrešen v osnovi…narejen je izključno za gledanost oddaje, ne ozirajoč se na zdravje in stanje tekmovalcev.

Da te nekaj motivira, moraš imet pred sabo nekaj lepega in fit. Vsaj malo, malo vidne bicepse, ritko in bedrca, da je stimulativno. Nič od tega tam ni videt. 🙂
Nato šele pride strogost in odločnost ter doslednost trenerja.

Nataša ma top štel, ne vem kero oddajo ti gledaš, ampak vse to, kar si ti naštela ima ona vrhunsko. 😻 sej zato so pa babe glasne, k majo itak problem, ce ksna voljs zgleda od njih. Klasika. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

napaka Nataše je, da vseskozi pri njej delajo vaje za moč. Pri Janu ni povdarek na moči zato ima tudi boljše rezultate.
Kaj pa sta Nataša in Jan po izobrazbi? Imata samo kakšen šnelkurz iz aerobike?

New Report

Close