Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek trenirka – velika

trenirka – velika

Saj mi je res težko, a treba je pogledati resnici v oči. Rabim novo trenirko, najraje temne barve in najmanj št.46((. V upanju, da nimam edina takih mer, prosim za pomoč. Kje v Lj. bi lahko ujagala kaj takega? V mislih sem imela Nesovo trgovino v BTC, ima katera še kakšno idejo?
Aja, pa še izbirčna sem, čeprav imam včasih občutek, da bi morala bit zaradi svojih kil zadovoljna, da mi je sploh kaj prav, ne glede na izgled… Najrajši bi imela hlačnice ravne ali na jazz kroj (ne vem, če sem prav napisala – tako malo na zvon) in jopico (zgornji del) brez patenta na spodaj.

S podobnimi težavami se spopadam že nekaj let (44-46): ko stopim v kako trgovino, kjer v izložbi vidim, da mi je nekaj všeč in da bi mi znalo stat prav, me prodajalka pogleda in reče “ohjoj, veste, pri nas imamo pa samo do 42”. Ali pa še bolje – vse je od XXS do L.

Hlače pa sem dobila nazadnje pajkice na zvon (za darilo, tako da nimam blage veze, kje so bile kupljene) in se v njih prav dobro počutim. Po mojem je še najbolje, da poskusiš v Leclercu, pred nekaj časa sem podobne stvari tam videla. Včasih vidim kaj v Neckermanu pri modi za večje številke, ampak do sedaj si še nisem upala nič naročit.

V NESu sem poleti sicer dobila ene perfektne 3/4 športne hlače, ampak sem vzela moške, ker so tudi pri njih ženske samo do 42. 🙂 No, tle je bolj za :((((

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Mogoce bi kaj bilo v Championu,moja mama je tam zase ze precej nasla,pa ni zal nic suha:-(

Hvala za info punce!

New Report

Close