Trenirka
Zdele je idealn cajt za razvijat šiviljske sposobnosti, in si nasivat cotk … Skoda, da nimam te zelje/talenta …
Mam na patent trenirk, debelih/tankih na zalogi, v prejsnjih dneh se ve, so bile poletne že nošene, preizkuseno uporabne iz prejsnjih sezon, danes pa spet vlecem zimske ‘izdaje’ na plano … Aja, pa črne, klasika morjo bit, pisane mi niso pogodu ..
Trenerko imam edino za doma. Takoj ko pridem iz službe se preoblečem v bolj lahka, športna oblačila. Imam pa kar nekaj bombažnih ohlapnih trenerk, ene s patentom spodaj. Imam tudi dvoje črne iz spandeksa. Tudi jaz jih počasi nadomeščam s pajkicami. Super je, če moram skočit v trgovino, samo obujem teniske ali balerinke.
Imam par kompletov trenerk, zgornji in spodnji del, bombažne, črne, svetlo roza in sive. Ene imajo spodaj patent, ostale so pa klasične široke. Tudi jaz sem doma večinoma v trenerki. Zdaj, ko se je spet ohladilo oblečem še žabe spodaj in mi je prav prijetno v njih.
[/quote]
Ogabno je imet pod trenerko najlonke.
Trenerka je športni kos oblačila, torej paše skupaj z klasičnimi bombažnimi nogavicami.
Nevem kakšen stil je to, da imate pod trenerko najlonke. Čakam samo, da še ena napiše, da obuje petke k trenerki.
Trenerka je športni kos oblačila, torej paše skupaj z klasičnimi bombažnimi nogavicami.
Nevem kakšen stil je to, da imate pod trenerko najlonke. Čakam samo, da še ena napiše, da obuje petke k trenerki.
[/quote]
Ne vem kaj ti je tukaj ogabno.
Jaz dostikrat, ko pridem iz pisarne, kiklo dol in trenirko gor. Ko grem ven pa še balerinke. Mene ne moti, če pa tebe pa stran glej.
[/quote]
Ne vem kaj te moti, če imam pod trenerko najlonke. Nimam treneeke oblečene zato, da bi nekaj športala, ampak mi je samo eno izmed udobnih oblačil za popoldan doma
Meni se ne zdi ravno napačna kombinacija trenerke, najlonk in balerinjk.