Najdi forum

Splash Forum Politični čvek TRENJA 07.05.2009

TRENJA 07.05.2009

Kako Pahorjeva vlada ščiti slovenske nacionalne interese v sporu s Hrvaško?

DOBRO 6{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
SLABO 91{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
POVPREČNO 3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

2514 klicev

Mislim, da so ljudje povedali svoje

Eh…se mi zdi, da se jim bo še kolcalo po Dimsiju Rupsiju…on vsaj velike škode ni delal….tale vlada pa z glavo v zid (seveda našo)…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Če bi jaz klicala, bi glasovala, da ne zaupam.

Tudi tistim prejšnjim nisem zaupala. Naj te ta razultat ne veseli tako zelo.

Zame to nima nobene zveze z vlado, ampak ne zaupam nobenemu, ker so sami šalabajzerji. Leta in leta poslušamo, kako imamo mi upper hand, pa je bilo ves čas jasno, da so Hrvati tisti, ki vedo, kaj delajo in da so Hrvati tisti, ki Evropi pomenijo VELIKO VEČ.

ne gre za to, da me rezultat veseli….ampak očitno je Rupsi vseeno vedel, da je igra praktično zgubljena in zadev ni zaostroval……pa ne da ga branim, ker je preveč vetrolovski…..ta vlada pa kar neke blokade, izsiljevanje rešitve v čimkrajšem času, itd….seveda pa vse brez neke prave strategije…….

Zna pa ta rezultat tudi malce razkriti, kakšno podporo še ima ta vlada glede zunanje politike….slabo…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Z blokado ni začela ta vlada, lepo prosim.

Zadeva je baj baj že zelo dolgo. Če je Rupel vedel, da je zadeva izgubljena, mu vsa čast za to, ker ti drugi živijo v nekem sanjskem svetu. Ne vem pa, zakaj Rupel tega ni objavil celi Sloveniji. Ali pa je in jaz ne vem?

Ker je vseeno tolk brihten (čeprav je bil mal preveč brihten in ga je odpihnilo-zaenkrat…pri njem nikol ne veš, je kot maček z devetimi življenji- iz politike), da ne bi naredil takšnega hari-kirija…kdor bo javno to povedal volilcem, se lahko kar lepo poslovi od politike……

Vlada Boruta Pahorja je blokirala Hrvaško

Nekega dne bodo volivci že izvedeli.

Seveda bodo…..oz jim bo predstavljeno, česa prej niso izvedeli, pa bi morali (četudi tega ni bilo)……je*i ga, to je pa notranja politika…….

ja hudiča ša kako ne bi vedel saj je bil v prvi vladi zunanji minister!!!:)

New Report

Close