Trenja
A gledate današnja Zrenja? Spet bodo odkrili toplo vodo. Take zadeve me pa prav pojezijo, lahko je po televiziji, obešanje, pobijanje ob 7 uri zvečer, ko se pa dva “dasta dol” in še to pod kovtrom je pa cela panika. Mladina pohujšana do konca.
Pa še nekaj, a je ga. Likovič abonirana na POP tv-ju, v Trenjih je v vsaki drugi oddaji?
Ja se strinjam,nobenih mej ni več ,kako naj otroci ob takih prizorih na televiziji sploh zrasejo v odgovorne in normalne ljudi se sprašujem .Sej jima ne pustim gledat pa tudi zmeraj rečeta da nista gledala ,ko me ni doma ,ampak kaj pa vem.Zakaj to sploh pustijo na televiziji vrtet ?Gospa Likovič je pa super ,ena redkih ki ima še kaj soli v glavi po televiziji,rada jo poslušam ,ker drugače sploh ne gledam televizije in tudi otrokom ne pustim gledat.
Smejka napisal:
> In zakaj otroku pustiš, da gleda obešanje, pobijanjE…in potem
> še BB?
> Pri nas za otroke ni TV po sedmi zvečer, če že, potem DVD z
> njunimi zgodbicami. Frančkom, ne Ninjami. In to je to, starši
> vzgajamo, je res?
Jaz otrokom nič ne pustim. 🙂
Se seveda strinjam s tabo, da morajo biti starši tisti, ki vzgajajo otroke. Meni se BB tudi zdi neumnost in ga pač ne gledam, a ustvarjati moralno paniko zaradi ene televizijske oddaje?! Je kdo slišal to izjavo Modica, da so pridne delavke čez noč ostale brez službe, pa o tem nihče ni razpravljal?