Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trenja

Trenja

Mene pa sploh zanima zakaj se pa na POP-u obregajo ob to, če pa so BB licenčno odkupili?

A Trenja so po novem promocijska oddaja?

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

S tem rekom se pa žal ne strinjam.

Točno tako.
Ko je moj 9 – letni sin na tv ekranu videl ljubezenski prizor in sem mu v šali hitro zakrila oči, mi je rekel:” Daj mami, no, saj to je samo ljubezen, to je življensko.”
Otroci vedo več, kot si mi predstavljamo in včasih nas pozitivno presenetijo.

Pa dober mene pa zanima če si ga je res tale frik Murko masiral in mu zrasel za 2 cm.Mislim halo pa kje ta živi.Mislim da bi morali naslednjo oddajo narediti z naslovom Murko in njegove laži oz. kaj je res in kaj ne.

Ta Murko tako laže kot pes laufa.

A ne zraste vsakemu, če ga masiraš? 😉 Mojemu za več, kot za 2 cm.

hahahaha , no tudi mojemu .Ampak tale Murko presega vse meje razuma.
Sicer pa itak zgleda kot kakšen gay tko da ne vem kaj prodaja ene bučke po svetu.Pa sanja o neki srebrni nakladi.Ali pa jaz živim na marsu in nisme še slišala njegovega komada – niti enega

Mu je Špela lepo povedala, da ne ve, kje bi naj toliko prodal in, da ne pozna njegovih pesmi.

In ne da samo izgleda gay, tudi JE gay, samo da tega noče odkrito priznati.
Pred kratkim je posnel komad z naslovom “Ponosen, da sem moški”, kot da bo s tem ljudi prepričal, da ni gay.

Se vidi da se preveč druži z Sašo Lendero, obadva nekaj masirata in glej ga zlomka pri njiju tudi zraste.Očitno nas imajo za norce.

Masaža dela čudeže. Sama sem prste v vagino dajala in sedaj je raztegnjena ko sam šment. Že cela kumara vrtna se da spravit vanjo.

Jaz sem jo tako zmasirala, da ste sla dva otroka skoznjo.

No coment???????????

Idi raje v cerkev in se župnika drži. A imaš ti kaj otrok? Kako si jih dobila?

A moja ni dobro zlaufana, ko je samo eden ven prišel???

Naky, še bo treba masirat 😉

Ja ima dva,zakaj te zanima ???Tudi tebi ne bi škodil kašen obisk cerkve,saj ne bi take ogabnosti govorili

Od kdaj sva pa na ,,TI;; ??

Vse lepše in lepše,zdaj se že iz rojstva norčujete ??!!

Zlatka, a ti ne razumeš štosa???

Ej, đekica, daj zaupaj pravi prijem, da se razširi. Če bom sama to počela, bom morala prej v službo….

Seveda razumem štose in jih tudi sama zelo rada pripovedujem ,ker sem po naravi zelo vesel človek in se rada smejim in hecam ampak nekatere stvari pa niso za hecat se in za štose.Ampak očitno se nekateri z vsega lahko norca delajo,.

Ja, kje smo pa pretiravali???

O sexu se ne piše, ker je to starševski čvek. Midve sva pa malo zašli.

Sorči. Ampak če ne bi seksal, tudi starši ne bi bili.

New Report

Close