Trenja
Murko je za mene pameten fant (upam, da me boste vsaj nekatere razumele). Nihče ga noče promovirat (fant tako prekleto rabi reklamo), pa to stori kar sam na najbolj čuden način. NI kaj, ima pa dober marketinški prijem, dobro, da s plavim očesom ne hodi po svetu.
O seksu pa vse najboljše. Ravno tu na MON-u lahko prebereta največ zgodbic okoli razdrtoj zakonov in posledično o slabem seksu. Če imaš pravi dostop in mišljenje o seksu ni panike dragi starši, to je lahko le pozitivno v življenju, pa tudi, če je seks v dopoldanskem času.
Imejte se radi.
Meni pa tale majhni napad od Likovičeve(upam,da je prav)na Almo in Osenarco ni bil glih všeč.Ne moreš ti enega obsojat na kakšen način je prišel,do tja, kjer pač je.Punce živita v drugem sistemu ,kot je ona in sta seveda to izkoristile.Potem pa najboljš,da gremo nazaj v socializem,pa ne bo golote in ne vem še česa.Osenarca je lepo povedala,da imajo doma vrednote(mogoče so samo malo bolj odprti,kar pa ni nič narobe).Vriva se nam ameriški sistem,kaj smo pa pričakovali drugega da bo?Alma me je ,kar pozitivno presenetila in tudi Nina!lp
Damjan Murko je samooklicani štajerski slavček. Živa groza od človeka! Pred kakšnim letom ali dvema je bila o njem neka oddaja (mislim, da v E+), kako se oblači, kako se liči – pravi moški mora biti vedno naličen – skratka, vse živo. Še vedno se ne morem odločit – ali je res tako usekan ali pa samo tako dobro glumi.
Mah jest ne razumem ,moj oče tudi ni živel tako,kot jaz(so generacijske razlike),sistem se je spremenil in zato tudi stil življenja.Tko je,nimamo kej,kar smo hoteli to smo dobili!Seveda mora bit ena morala ,ampak ne more se obtoževat teh punc,kot da so najmaj pol Ljubljane dale čez in so sedaj ,kao slavne!Iskoristle so,kar so lahko,ampak še vedno na nivoju,če pa ni bilo na nivoju je pa to tudi njihova osebna stvar!
Mene še zdaleč ne moti seks po TV-ju in resničnostnih šovih, mogoče le “način” tega v BB-ju.
Kot sem rekla že včeraj; zaljubljena , ali pa potrebna če želite 19 letnica ne navali na tak način na njegovega tiča. Ceneno je vse skupaj, niti enega lupčka nisem videla da bi si kdaj dala. Želja po zbujanju pozornosti pač, sploh z njene strani. Če se že gre posel za “odrasle” kar striptiz pač je, naj se temu primerno tudi obnaša.
Mislim da bi bili tudi včerajšnji rezultati bistveno drugačni, če bi se dal dol kdo drug, in ne ona.