Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trenja in Pahor

Trenja in Pahor

Včeraj sem gledala Trenja na POPu in mi glede na precej dolgočasno debato ni bilo jasno, zakaj je Pahor cel cejt tak prešvican. Kar teklo mu je dol. Po čelu, bradi, samo še na obleko mu ni kapljalo. Revež! Enkrat je že bil tako prešvican v eni oddaji, ampak je bilo poletje. Zdaj pa –
In če pomislim, da bi imeli takega predsednika? To pa ne gre. No, pa saj so še druge težave pri njem.

ma stoj ti pod unimi reflektorji tam uro pa pol, pa me zanima, kolko vode boš spustla

pa magari bo to decembra

Sem že stala, ne skrbi, ni ravno prijetno, ampak se da. Je bilo zraven pahorja še vsak 7 dedcev, pa se je svetil samo še Peče, ki se tako vedno, drugi so bili pa popolnoma normalni. Ni šala v reflektorjih.

ja res je bil prešvican do konca-pa mu niso mogli prinesti nobenega robčka.

Ja, očitno ima problem. Ampak najbrž ni sam kriv, a ne?

Pa ne da zdej ene že jokate zaradi tega? Se pač poti več kot normalni ljudje. Se mora tudi več umivat, kaj pa druzga.

ja ja, logika ti pa dela. da le nebi imeli prešvicanega predsednika, pol pa ni važno, kaj ima v glavi….

Da je prešvican res ni ravno fajn, ampak saj ideje ima pa tudi tako splošne, da ga nikjer ne moreš zagrabit. Trudi se, da bi vsem ugajal in to je vse. Mene ne prepriča. Ampak vseeno boljše, da bi bil predsednik države kot pa predsednik vlade. Pa saj ga je javno mnenje včeraj totalno povozilo!

Maš prov.
To da bi mel prešvicanega predsednika pa res ni ničemur podobno.
Je pa že boljši tale sedanji, ki še nikoli v življenju ni zašvical.

Ha ha, črni humor. Ampak med tema dvema tako ni razlike, tako da je vseeno al švicata al ne.

Kako to misliš ‘ povozilo? Nisem gledala trenj. Ali hočeš reči, da je ljudem bolj všeč Janša? Čeprav sama na tista glasovanja, redko gledam , ne dam dosti, se mi ne zdijo relevantna.

Je prišel naravnost iz solarija.

Človek prihaja v klimakterij.

Men je on d best. Dopuščam sicer, da je komu kul tudi Janša, mi pa ne gre ravno v glavo. Prav gotovo ga bom volila za predsednika (česarkoli=.

New Report

Close