Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trenkwalder – izkušnje?

Trenkwalder – izkušnje?

Ima kdo izkušnje s to kadrovsko agencijo?

Se splača pri njih prijaviti al se vpišeš v njihovo bazo potem pa ne duha ne sluha o njih (nekatere kadrovske agencije nimajo glih dobrega sistema).

Kolega pravi, da mu niso nobenga sihta zrihtal, ko je pa sel nekam drugam je pa takoj dobil….

Skratka, ker ne bi rada objavljala svojih podatkov kar vsepovsod – se malo oklevam….

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Kaj te pa stane se prijaviti? Prijavi se bna vse, pa je.

Ne vem.

Je zoprn občutek, če nekam daš svoje podatke – pa ni nobenega odgovora (da vsaj rečejo, da ni nič pametnega za moj kader….).

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Jaz sem dobila od njih ponudbo leto in pol po vpisu v njihovo evidenco in dolgemu razgovoru, kjer daš vse podatke – razen št. gat, modrca ipd. Takrat pa sem bila že na porodniškem.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Stran od trenkwalderja!

Eno uro in pol razgovor pa mi ob razgovoru niti niso povedali za katero firmo gre, na koncu so mi rekli, da naj sporočim ali sem zainteresirana. Halo, kako naj vej ali se zainteresirana če nimam niti enega podatko o ponudniku?!!!

Potem pa kot da bi vdrli v zemljo ….

Jaz o raznih kadrovskih agencijah nisem slišala nič dobrega. Službo si raje iščem v lastni režiji.

Sama sem se prijavila za službo pri njih in je bila šefica na razgovoru ful zainteresirana in navdušena, potem pa tako, kot je že nekdo rekel: ne duha na sluha več od njih. Tudi moja znanka, ki tja včasih napotuje kandidate iz Zavoda, ima zelo negativne izkušnje.

Na splošno je res tako, da je večina naših agencij zelo neprofesionalnih…

Agencija v podnu, jaz sem pred štirimi leti se javla na njihov oglas, so me klicali zahtevali od mene vse mogoče podatke, ko pa sem jaz njih vprašala za katero podjetje gre, pa tišina. Sem rekla, da če mi ne morjo povedat imena podjetja pol pa nič. In je rekla če me lahko v bazo podatkov dajo, sem rekla da lahko in letos spomladi so me klicali, da imajo podjetje, ki potrebuje moj profil. Mislim halooo, sem jim kar takoj povedala, da s tako ažurnostjo bojo pa bolj mal delonih mest najdli za iskalce zaposlitve in da sem si sama najdla službo mal po tistem ko smo prvič kontaktirali prek telefona.

Poskusit ni greh, sam na njih ni kej dost za računat.
Sam moja izkušnja.
LP W.

Jaz sem že pred leti na spletni strani izpolnil prijavo za vpis v njihovo agencijo za prodajalca

čez teden so mi pa poslali vabilo na razgovor za neke vrste direktorja

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

New Report

Close