Trenkwalder – izkušnje?
Ima kdo izkušnje s to kadrovsko agencijo?
Se splača pri njih prijaviti al se vpišeš v njihovo bazo potem pa ne duha ne sluha o njih (nekatere kadrovske agencije nimajo glih dobrega sistema).
Kolega pravi, da mu niso nobenga sihta zrihtal, ko je pa sel nekam drugam je pa takoj dobil….
Skratka, ker ne bi rada objavljala svojih podatkov kar vsepovsod – se malo oklevam….
Sloncek
Sama sem se prijavila za službo pri njih in je bila šefica na razgovoru ful zainteresirana in navdušena, potem pa tako, kot je že nekdo rekel: ne duha na sluha več od njih. Tudi moja znanka, ki tja včasih napotuje kandidate iz Zavoda, ima zelo negativne izkušnje.
Na splošno je res tako, da je večina naših agencij zelo neprofesionalnih…
Agencija v podnu, jaz sem pred štirimi leti se javla na njihov oglas, so me klicali zahtevali od mene vse mogoče podatke, ko pa sem jaz njih vprašala za katero podjetje gre, pa tišina. Sem rekla, da če mi ne morjo povedat imena podjetja pol pa nič. In je rekla če me lahko v bazo podatkov dajo, sem rekla da lahko in letos spomladi so me klicali, da imajo podjetje, ki potrebuje moj profil. Mislim halooo, sem jim kar takoj povedala, da s tako ažurnostjo bojo pa bolj mal delonih mest najdli za iskalce zaposlitve in da sem si sama najdla službo mal po tistem ko smo prvič kontaktirali prek telefona.
Poskusit ni greh, sam na njih ni kej dost za računat.
Sam moja izkušnja.
LP W.