Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Trenutek, ko ves, da je to TO

Trenutek, ko ves, da je to TO

Vceraj sva se s frendico pogovarjali o moskih, najinih preteklih zvezah,… Pa sva seveda modrovali in modrovali, ker je bla zraven se podpora z Laskega ;)))
In sva prisli do tega, da se nama je obema zgodila zveza, v kateri ni blo tistega trenutka, ko te zmrazi, oblije pot, ko zacutis globoko v sebi, da je to tisto pravo.
Me zanima, ce se to dogaja se komu. Je cisto vseeno, ce gre za daljso ali krajso zvezo. Gre le za to, da ta zveza traja, ker … ne vem, zakaj. Mogoce navada, lagodnost, varnost. Seveda je prisotno nekaj, kar mogoce tisti moment izgleda kot ljubezen, vendar se le to kasneje izkaze za nekaj drugega. Ceprav dobro ves, da to ni nekaj za vedno. Ceprav ves, da je le vprasanje casa in spleta neugodnih trenutkov, da se ta zveza razblini.

Dan gre v isto smer kot koticki vasih ust. Torej: :)))))))))))

Meni se zdi, da sem v taki vezi. Ampak po drugi strani pa tiste mravljince, izbuhe vulkanov, vrtenje planeta v drugo smer, tako ali tako pripisujem zaljubljenosti.
Ne, definitivno me nič ne trese. Ga pa spoštujem. Zaljubljenost tako ali tako preraste, se spremeni…….
Ne vem, ampak dobro bi bilo spet čutiti tisto gomazenje……drhtenje, željo, da mu zlezem pod kožo.

sem zadnjič brala da ima vsak človek cca 3000 možnih “drugih polovic” na svetu…ma kaj vem, ene zadene bolj primerna druge manj primerna oseba, zato imamo eni bolj drugi manj razburljivo življenje…sicer pa, kar ti manjka si popestriš – tako ali drugače… gomazenje, metuljčki – lepo, krasen filing, ampak kaj ko z leti mine…in če iz vsega vzameš najboljše je tudi tako super!!!
lp

Lahko govorim zase, metulji so skakali po trebuhu, ko sem pomislila na njega, sem bila v kolenih kar mehka, bila je ljubezen na prvi pogled, bilo je noro lepo,z njim enako,saj sem ga čutila. Potem se poročiš in na tebi je, bodo metulji ostali ali odleteli, brez niča ni nič,brez zalivanja vode še roža ovene, mi smo enaki, skrbeti je treba za tiste metulje, iskrice … seveda so dnevi, ko metuljev ni, ker so druge napetosti,ampak metulji se vrnejo in ljubezen ostaja tudi po mnogih letih. On zna vame vračat metulje in meni ratuje v njegovih očeh prižigat une iskre.Ne predstavljam si življenja z nekom ob katerem bi živela kar tako v tri dni…zato morajo biti metulji, zato mora biti prava ljubezen,zaljubljenost, norost, vse to in več mora biti ko z nekom zacnes nekaj resnega…zakaj v eno resno zvezo, ko pa predobro veš, da že začetek ni tak kot bi moral biti, zato pa je toliko razvez…ampak to so že druge zgodbe! res pa je tudi, da obstajajo ljudje, kot sta vidve, ki vama ti metulji očitno ne pomenijo toliko, da bi jih dočakali in sta šli raje z nekom, ob katerem sicer to ne čutita, pa vendar živita, če vama to paše, zakaj ne, saj vidve tako živita, aja saj sta pisali v pretekliku, no jaz vama sedaj želim, da počakata na njega ob katerem bo v trebuscku zascemelo po metuljih…seveda ša samo metulji še vedno niso pogoj da bo nekaj trajalo, takrat pomislita na “zalivanje rože”, če jo bosta znala oba s parterjem “zalivati”-vajin odnos…. pa lahko trdim da sta že na pravi poti;))).

Pri vaju je problem v Laškem! Če bi pile Union, bi ugotovile kako dobre tipe sta imele in kako bo lepo in fajn s tipi, ki jih še sploh nista imele!

To bo!
😉

definitivno bo to, ja :))))

…in kako bo lepo in fajn s tipi, ki jih še sploh nista imele!… :))))))) to je smisel zivljenja … da ves, da za dezjem posije sonce oz. ce parafraziram: noben tip ni tako dober, da za njim ne more prit se boljsi :)))

ampak jaz kar pr tem tipu ostanem: ker verjamam, da za njim ne more prit boljsi:)))

Lepo in nazorno napisano, ni kaj. V tvojem stilu, kot pač znaš.
Le zakaj nisem bil jaz takrat tisti srečnež, zamišljam si kaj vse bi bilo, če bi bil jaz vzrok tiostih tvojih metuljčkov!

Kaj bi šele bilo, če bi pile “hineken”;)))

bo treba probat :))) drgac pa ga ni cez fajn hladno temno pivo :))) mmm, kako bi pasalo … pa ko nagnes piksno, se mal polije, pa tece med …. :)))

Mi res nočeš odgovort? SMRK, žalosten sem!

New Report

Close