Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek trepalnice v Šiški

trepalnice v Šiški

Kje v Šiški ali okolici delajo kvalitetne in poceni umetne trepalnice – pa da ne zgledajo pretirane.?

Mislim, da so trepke nekje blizu ali v aleji,  ker jih veliko videvam se sprehajati tam vse naokoli…

Tudi v btc-ju se ogromno trepalnic sprehaja gor in dol, vsak dan, kje so pa danes, pa moram še preveriti. Morda kje na Šmarni?

Ravnokar berem statistično študijo, da so se trepetalnice razmnožile na celotnem območju med severom in jugom, ter vzhodom in zahodom. Postajajo vse večje, tudi redijo se, nemogoče da bi videli njihove oči.

Lahko poskusiš Studio L ali LashLab v Bežigradu, če si pripravljena iti malo izven Šiške. Če nočeš, da izgledajo preveč umetno, vedno izberi klasično podaljševanje (1:1) in izberi krajše dolžine, pa bolj ukrivljenost C namesto D. Volumenske ali megavolumenske trepalnice znajo hitro delovati preveč dramatično, še posebej brez ličil drugih. Ampak daj si vnaprej vedet, da dolgoročno redno nošenje teh podaljškov oslabi tvoje naravne trepalnice. Jaz sem jih imela nekaj mesecev in so se mi začele redčit, postale so tanjše in na nekaterih mestih niso več rasle kot prej. Zato sem se odločila, da dam pavzo in sem začela uporabljat raje serum od LuxFactorja za trepalnice. Če ti ni nujno, raje vlagaj v krepitev svojih, ker si znaš z umetnimi hitro poškodovati «svoje».

Odgovor na objavo uporabnika
lashy, 08.06.2025 ob 17:20

Lahko poskusiš Studio L ali LashLab v Bežigradu, če si pripravljena iti malo izven Šiške. Če nočeš, da izgledajo preveč umetno, vedno izberi klasično podaljševanje (1:1) in izberi krajše dolžine, pa bolj ukrivljenost C namesto D. Volumenske ali megavolumenske trepalnice znajo hitro delovati preveč dramatično, še posebej brez ličil drugih. Ampak daj si vnaprej vedet, da dolgoročno redno nošenje teh podaljškov oslabi tvoje naravne trepalnice. Jaz sem jih imela nekaj mesecev in so se mi začele redčit, postale so tanjše in na nekaterih mestih niso več rasle kot prej. Zato sem se odločila, da dam pavzo in sem začela uporabljat raje serum od LuxFactorja za trepalnice. Če ti ni nujno, raje vlagaj v krepitev svojih, ker si znaš z umetnimi hitro poškodovati «svoje».

Kakšne trepalnice pa imaš? Me zanima predvsem, če ta serum deluje tudi na zelo svetlih trepalnicah. Npr. če si naravno blond?

Odgovor na objavo uporabnika
gaga437, 15.06.2025 ob 16:25

Kakšne trepalnice pa imaš? Me zanima predvsem, če ta serum deluje tudi na zelo svetlih trepalnicah. Npr. če si naravno blond?

Jap, deluje tudi na zelo svetlih trepalnicah. 🙂 Preverjeno, ker sem jaz naravno blond in sem posledično vsak dan odraslega življenja uporabljala maskaro. Po dobrem mesecu se opazi razliko, ker trepalnice postanejo gostejše in daljše, ampak istočasno ti jih nekoliko potemni, kar je bilo super v mojem primeru, ker sem imela skoraj neopazne trepalnice prej haha.

Te trepetalnice zdaj verjetno pridejo prav, da s svojo senco peeprečujejo, da bi sonček ožgal obraz.

New Report

Close