Najdi forum

trepalnice

že dooolgo si želim imeti trepalnice da te kap. to pomeni, da si moram pomagati s umetnimi. Pa sem probala. Žal je bil rezultat porazen. Lepilo se je videlo kmalu so mi odpadli robovi, motile so me……………ipd.
Mogoče ima kdo nasvet zame.
Katere naj kupim (v celem ali posamične)?
Pa drobni triki da se ne vidi in da jih po nesreči ne izgubiš?
Mogoče katera znamka?

Hvala že vnaprej.

pojdi h kozmetičarki, ki to obvladajo.

Najprej poskusi z barvanjem. To bo verjetno boljša ideja, kot umetne trepalnice, ker se ti v nobenem primeru ne more pripetiti kaka nerodnost.
Kozmetičarka ti bo to naredila po zelo ugodni ceni.

No jaz imam od Jade maskaro in se mi zdi, da mi naredi trepalnice ful bolj goste pa tudi daljse…to je edini izdelek, s katerim sem 100% zadovoljna, pa se ne paca se.
Umetne trepalnice ( une, ki jih kupis v Mullerju in si jih sam zalepis gor) so mi cudne, pa tudi cudno je, ko ti dol padejo, pa velikokrat na dekletih prav opazim, da imajo te umetne..
sicer sem pa billa pri kozmeticarki, ki mi je posamicno lepila trepalnice…in je izgledalo fantasticno! res ful lepo in cisto naravno…tako da po moje je najbolje, da gres najprej k kozmeticarki, da ti najprej ona naredi,pa glej kako dela, oziroma prosi jo, naj ti pove…cepav te, ki jih lepimo eno po eno ( oziroma tri po tri:) ) je malo tezko narediti sam…ampak vseeno je super!
LP

ej, katero pa maš od Jade? A One by one? Bye

hvala vsem puncam za nasvete. takoj jutri kličem kozmetičarko in povprašam
prej še pomislila nisem nanjo
več glav več ve
papa

Kje pa si dala naredit umetne trepalnice?V katerem kraju pa salon? Koliko pa si plačala,pa kak dolgo držijo?Že vnaprej se zahvaljujem za odgovor. Tinfi

New Report

Close